nesto kao nokia 6120 classic
nesto kao nokia 6120 classic
Do nedavno sam koristio NOKIA 6200 classic, telefon me je sluzio veoma dobro, skoro 5 godina, medjutim jedonstavno dotrajao je, dobio sam C5-03 isto model NOKIA ali mi nikako ne odogovara, hteo bi da pazarim neki telefon koji nije vecih dimenzija od moje stare 6200c, ali ne znam sta da uzmem, bitno mi je da mogu da slusam muziku i da istovremeno mogu da posaljem sms(dakle da ne prekidam slusanje muzike dok to radim) i naravno da telefon ima numericku tastaturu, nikako ne zelim da koristim touch screen jer mi ne odgovara, ako neko ima neke predloge neka mi javi, hvala
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: nesto kao nokia 6200 classic
bojan1802, koliko mi se cini nokia nema takav model pod tim brojem. Mozda si misleo na 6220 classic, ako je on upitanju slaba vajda. Nesto slicno od nokie se danas ne proizvodi. Pogledaj polovne N78, N79, N82. Svi oni imaju stereo zvucnike lepo se cuju,i uz corepleyer ili ttpod pleyer zvuk mozes jos poboljsati.
Deksi, i ja sam mislio da nema, ali Google kaže sledeće KLIK.
Kako god, ja bih išao na Asha ili C5, mada bojan1802 nije naveo zašto mu ne odgovara C5-03.
Kako god, ja bih išao na Asha ili C5, mada bojan1802 nije naveo zašto mu ne odgovara C5-03.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
cvoruga, to je Nokia 6200 "bez classic", bojan1802 kaze da je koristio 6200 classic.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
tomas.hokenberi, moja greška, nisam obraćao pažnju na c
.
Onda i ja mislim da je 6220c

Onda i ja mislim da je 6220c
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
cvoruga, ali nema ga na areni ni ovde pa reko mozda je pogresio ali javice se on pa cemo videti sta je sta.
Ma c5 mu ja nebih preporucio, ima ga brat i meni se nesvidja, ekran, kuciste nisu zadovoljavajuci.
Ma c5 mu ja nebih preporucio, ima ga brat i meni se nesvidja, ekran, kuciste nisu zadovoljavajuci.
ja se izvinajvam, moja je greska, 6120 classic je u pitanju, pobrkao sam modele, jednostavno hteo bi da pazarim telefon koji nema touch screen, hocu telefon sa klasicnom numeriskom tastaturom, na kojem bi slusao muziku i koristio ga za poruke, pozive i da provereim mail, nista mi drugo nije bitno, ne mora da bude nokia, moze i neki drugi proizvodjac, pa ako neko zna neki kvalitetan takav telefon neka javi.
---
a ovaj C5-03 mi se ne svidja jer jednostavno ne zelim telefon sa touch screen ekranom
---
a ovaj C5-03 mi se ne svidja jer jednostavno ne zelim telefon sa touch screen ekranom
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Ned, 18. Nov 2012. 09:24, izmenjeno 3 puta ukupno.
Rezlog: Uzastopno postovanje poruka u kratkim razmacima nije dozvljeno. Ako zelis da nešto dopuniš u poruci koju si već poslao koristi opciju "Izmeni".
Rezlog: Uzastopno postovanje poruka u kratkim razmacima nije dozvljeno. Ako zelis da nešto dopuniš u poruci koju si već poslao koristi opciju "Izmeni".
Re: nesto kao nokia 6120 classic
bojan1802, opet nam nisi dao dovoljno informacija
.
Prvo, nisi nam rekao hoćeš li nov ili polovan telefon.
Drugo, nisi naveo da li telefon mora da poseduje WIFI zbog provere mejla, ako mora, onda ti to sužava izbor jako
Treće, idi na ovaj sajt KLIKNI OVDE, čekiraj opciju Touchscreen - No touchscreen i izbaciće ti listu modela sa običnom tastaturom pa izaberi neki
E beš Nokiu onda
, nek vidi E52, 6700 (mada i na njih ima pritužbi), 6303

Prvo, nisi nam rekao hoćeš li nov ili polovan telefon.
Drugo, nisi naveo da li telefon mora da poseduje WIFI zbog provere mejla, ako mora, onda ti to sužava izbor jako
Treće, idi na ovaj sajt KLIKNI OVDE, čekiraj opciju Touchscreen - No touchscreen i izbaciće ti listu modela sa običnom tastaturom pa izaberi neki
deksicom napisao:Ma c5 mu ja nebih preporucio, ima ga brat i meni se nesvidja, ekran, kuciste nisu zadovoljavajuci.
E beš Nokiu onda

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
bojan1802, nisi napisao koliko bi platio to zadovoljstvo i da li baš mora numerička tastatura ili može i qwerty? Uzimajući u obzir ono što si naveo kao tvoje potrebe čini mi se da ti nije neophodan smart telefon (što je dobro pošto ima malo smart telefona sa numerickim tastaturama, ustvari praktično ih i nema). Ako gledaš "dumb" telefone onda imaš opcije tipa Samsung C3780, Samsung Primo S5610, Nokia X3-02, Nokia X2 ili Nokia Asha 300.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
tomas.hokenberi, može da pogleda i Nokiu C3-01 KLIKNI OVDE, ona ima normalnu tastaturu, mali deo ekrana je touch, ali ima WIFI
.
A ako u obzir doalzi qwerty tastatura onda već ima izbora

A ako u obzir doalzi qwerty tastatura onda već ima izbora
nikako qwerty tastatura, samo klasicna numericka, nije mi neophodan smart telefon, niej mi bitna kamera, jedino kvalitetan displej i kao sto ssam gore napisao, neophodno mi je da mogu da proverim mail i da mogu da koristim teflefon kao mp3 player a da ne moram da prekidam muziku kako bi odgovorio na sms, kao sto sam to nekada morao da radim sa samsungom d600 i slicnim modelima, a platio bi oko 150 e za telefon, nov naravno
bojan1802, ti bre nisi ni pročitao šta smo ti mi pisali
.
To što ti tražiš da slušaš mp3 i istovremeno kucaš sms, mogu svi noviji telefoni.
Neophodna ti je provera mejla, ali nisi napisao da li je jedan od uslova da mob ima WIFI ili ne?
U svakom slučaju, pažljivije isčitaj gornje postove i samo će ti se reći

To što ti tražiš da slušaš mp3 i istovremeno kucaš sms, mogu svi noviji telefoni.
Neophodna ti je provera mejla, ali nisi napisao da li je jedan od uslova da mob ima WIFI ili ne?
U svakom slučaju, pažljivije isčitaj gornje postove i samo će ti se reći

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Ja bih ti preporucio Nokiu Ashu 300, ili Nokiu X2, 6303 i E52, ali to su vec "stariji" modeli! Ne znam zasto ne gotivis qwerty, ja sad ne mogu bez qwerty tastature, tada bi mi preporuka pala na Nokiu Ashu 302 i 303 ili stari dobri E71 i E72?! e52 se ne isplati kupovati nov!
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami