Servisiranje - pitajte
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Re: Servisiranje-pitajte
cyber_vrbas, hvala na odgovoru, a jel moze neka informacija gde se to moze odraditi?
Samo nek se rolaju....sarme.
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
U svakom ozbiljnijem servisu mozes resiti svoj problem.
pozz.
pozz.
Treba mi pomoc.
Kako da izbrisem trenutnu verziju software-a koju imam u telefonu i da vratim na prethodnu,tj,fabricku/
Telefon je samsung innov 8.
Kako da izbrisem trenutnu verziju software-a koju imam u telefonu i da vratim na prethodnu,tj,fabricku/
Telefon je samsung innov 8.
imam HTC desire koji mi se vec neko vreme zabaguje u toku razgovora... kratakopis kvara... jednostavno se zatamni ekran, sve stane, i posle 10-15 sekundi moze opet da se prica i radi z atelefonom kao da se nista nije desilo. pre se desavalo u duzim vreemnskim relacijama.. a sada sve cesce.. na manje od sat vremena.
pitanje: softwerski problem? reinstalacija ili nesto slicno?
pitanje: softwerski problem? reinstalacija ili nesto slicno?
Drugari, treba mi pomoc.
Pre pola sata sam ispustio svoj voljeni HTC One X i pao je ekranom na parket.
Okrenem ga, gorilla glass se rascvetalo u milijardu cvetica.
Touch radi.
Zovem ovlasceni servis, oni menjaju samo glass + lcd za 17.000,00 dinara.
Da li imate neki bolji predlog za mene?
Da li mogu negde da zamenim samo staklo?
Da li negde mogu da zamenim staklo i lcd po povoljnijoj ceni?
Sedim sad nad njim ovako rascvetalim i place mi se
Pre pola sata sam ispustio svoj voljeni HTC One X i pao je ekranom na parket.
Okrenem ga, gorilla glass se rascvetalo u milijardu cvetica.
Touch radi.
Zovem ovlasceni servis, oni menjaju samo glass + lcd za 17.000,00 dinara.
Da li imate neki bolji predlog za mene?
Da li mogu negde da zamenim samo staklo?
Da li negde mogu da zamenim staklo i lcd po povoljnijoj ceni?
Sedim sad nad njim ovako rascvetalim i place mi se

HTC Desire
Jedino begram ima original delove,ali je cena ta koju si napisao.U Novom Sadu par serivisa radi zamenu ali su delovi ocajni a cena manja za 3-4 hiljade dinara pa ti to ne bih preporucio a i gubis garanciju.Ja sam u begramu zamenio lcd+digitizer,ali se posle 3 dana odlepilo jedno od drugog i displej je poceo da ispada iz kucista,tako da ne znam sta da ti kazem,nije prijatno svakako.Moja preporuka ti je da ipak uradis kod njih jer imas garanciju 6 meseci i delovi su pravi pa ako bude neki problem uvek mozes reklamirati.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
thePriest, da sam na tvom mestu pokušao bih da nađem nekog servisera koji bi mi zamenio samo "Gorilla glass", čak i po cenu da izgubim garanciju. Jednostavno ne bih mogao da prežalim da dam 150e (17 000 din.) zbog parčeta plastike.
Ovo je samo moje lično mišljenje, uradi kako god misliš da je najbolje za tebe.

Ovo je samo moje lično mišljenje, uradi kako god misliš da je najbolje za tebe.

To je skoro nemoguce promeniti a da se ne osteti lcd,delovi dolaze slepljeni jedan za drugi pod vakumom.A i ne verujem da ce iko pristati da to uradi.
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Aha, onda se izvinjavam. Nisam znao da je to slučaj, tj. da je display slepljen sa plastikom pod vakumom.
@Chobby88 @McLaren F1
Hvala lepo, momci.
Odneo sam ga u Begram, videcu sta ce biti.
Kod drugih servisa cena je manja za 30-50eur, ali ne stavljaju original delove i, sami kazu, vidi se razlika.
S obzirom da je jedan od najvecih kvaliteta HOXa upravo ekran, nisam hteo da pravim kompromise...
Plus, ako ga Begram sredi, garancija nastavlja da vazi.
Hvala lepo, momci.
Odneo sam ga u Begram, videcu sta ce biti.
Kod drugih servisa cena je manja za 30-50eur, ali ne stavljaju original delove i, sami kazu, vidi se razlika.
S obzirom da je jedan od najvecih kvaliteta HOXa upravo ekran, nisam hteo da pravim kompromise...
Plus, ako ga Begram sredi, garancija nastavlja da vazi.
HTC Desire
I meni je pukao touch na HTC One V, jesam ja u istom problemu kao thePriest? Traze mi 17000 za zamenu, lcd+touch u nekoliko servisa, a ja video po netu da ima da se nadje samo touch za taj telefon, da li to znaci da ipak moze da se zameni samo touch za nekih 50e? Ostavio sam ga u Sremskoj da probaju, onde proed Coffee Dream-a, nadam se da ga nece unistiti...... a tel star tek par meseci, nego ispao mi i prso touch i zeza...
Jedno pitanje za moju,malko stariju Nokiju 6500s...Apsolutno ocuvana,ali kad stavim slusalice,registruje ih,pojavi se onaj mali znak na ekran,ali zvuka u slusalicama nema.Da napomenem da sam probao par komada da se uverim da nije so slusalica,nije...Zivim u Novom Sadu,pa ako neko zna sta i kako,javite.Pozdrav.
Zamenili su mi touch+lcd za 8 dana od dana ostavljanja telefona. Garancija mi i dalje važi. Cena 17k rsd. Ekran je još bolji od prvog (nema razlivanja po ivicama).
HTC Desire
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Posto ne znam gde drugde da pitam, ovde cu. 
Sta misliteo o ovom cudu?
http://www.kupindo.com/Kablovi/10881675 ... ter-LG-G2x
Posto imam HDMI - HDMI kabl, mislio sam da lepo za 300 din uzmem taj adapter i samo nabodem u telefon (posto ima micro HDMI port) i povezem tim kablom na TV.
Je l' prob'o neko?

Sta misliteo o ovom cudu?
http://www.kupindo.com/Kablovi/10881675 ... ter-LG-G2x
Posto imam HDMI - HDMI kabl, mislio sam da lepo za 300 din uzmem taj adapter i samo nabodem u telefon (posto ima micro HDMI port) i povezem tim kablom na TV.

Je l' prob'o neko?
Koliko bi otprilike kostala popravka tastera za kameru (radi fokus ali nece da okine) i osvetljenje tastature n95 8gb?
mare-ss,
1000 din... pozz
1000 din... pozz
Hvala 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Servisiranje-pitajte
Svaka i najmanja popravka je kod nas 10evrica ili koi dinar spuste da bi se izborili za potencijalne musterije
Note IV N9100 dual
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
Na cenu popravke najvise utice kvalitet dela,kvalitet majstora, i znanje kako to sve naplatiti.
U praksi se pokazalo da se "bore oko musterije", tkz. majstori sumnjivog znanja,a isto tako delova koje ugradjuju.
Majstori koji nesto znace u ovom poslu, ne moraju uopste da se "bore za potencijalne musterije", jer je njihov kvalitet poodavno dokazan i nemaju potrebu za istim, imaju previse posla i ovako.
P.S. Nadam se da sam malo razjasnio problem oko "cena" ?
U praksi se pokazalo da se "bore oko musterije", tkz. majstori sumnjivog znanja,a isto tako delova koje ugradjuju.
Majstori koji nesto znace u ovom poslu, ne moraju uopste da se "bore za potencijalne musterije", jer je njihov kvalitet poodavno dokazan i nemaju potrebu za istim, imaju previse posla i ovako.
P.S. Nadam se da sam malo razjasnio problem oko "cena" ?