Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Nokia N8
Malo je nedostajalo da ja zamenim sgs plus za n8, ali sam dugo razmisljao sta dobijam time, a sta sve gubim pa sam izecao da jedino mogu da dobiem bokju kameru i nista vise. Mislim da sada ne bih mogao da zamislim telefon bez android-a.Sve je mnogo superiornije u odnosu na OS koji nokia fura. Nemojte me pogresno shvatiti da mislim nesto lose o n8 jer imam najbolje misljenje o njemu, ali sam OS je daleko iza ovog koji je sada trenutno najpopularniji
Note IV N9100 dual
- gdrazen
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 17. Jul 2012. 19:30
- :: SG NOTE 1 N7000
- :: SG NOTE 2 N7100
Re: Nokia N8
Imam problem sa n8
Kad udjem na Ovi Store Izbaci poruku Ovi Store update required
Kliknem Update....i on skine nekih 5.10mb I krene instalacija i onda izbaci Required update failed...ponovim opet isto...??
Kad udjem na Ovi Store Izbaci poruku Ovi Store update required
Kliknem Update....i on skine nekih 5.10mb I krene instalacija i onda izbaci Required update failed...ponovim opet isto...??
Dostaje, kod mene ova roletnica ne izgleda tako,malo je drugacij,da nije se mozda promenila sa belle refreshom..??
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
mislim da se temom menja izgled ovih ikonica, a da je raspored ikona isti na belle i belle refres. (ako se dobro secam)
ja sam juce provalio da sam svo vreme slikao sa 9Mpix 16:9. i tek juce skontam da mogu da pojacam na 12 ali onda dobijam 4:3 razmeru. prosto sam se iznenadio, nisam ulazio u taj odeljak i nisam ni video da nije na najvecem kvalitetu
ja sam juce provalio da sam svo vreme slikao sa 9Mpix 16:9. i tek juce skontam da mogu da pojacam na 12 ali onda dobijam 4:3 razmeru. prosto sam se iznenadio, nisam ulazio u taj odeljak i nisam ni video da nije na najvecem kvalitetu

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
acamatic, notificaton bar se menja sa temom,ne zavisi ni od cega drugog... 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
darkonda, kvalitet je isti u obe varijante... razlika je u veličini i formatu slike.

-
- Mobil stručnjak
slazem se. dosta bolja varijanta je 4:3 jer hvata veći kadar po visini/sirini u zavisnosti kako je okrenut telefon.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
darkonda, to jeste i jedina stvar koja me je iritirala kad nešto uslikam pa želim da postavim na komp kao wallpaper pa komp uzme sliku i "razvuče" je zato što je 4:3 format slike a monitor 16:10... 

- gdrazen
- Redovni učesnik
Ne dobih odgovor na proslo pitanje...nema veze rijesio sam problem.
Evo sad imam jos jedno...nadam se da ce neko znati odgovoriti.....
Povezem N8 na W-lan...i krenem da surfam preko Opera mini ili odem na store, i u jednom momentu mi izbaci poruku "Not conected" ili tako nesto...uglavnom izgubi vezu a na metar od rutera se nalazi, ponovo ga povezem i opet za koju minutu on se raskonektuje....
Koji mu je djavo...???

Evo sad imam jos jedno...nadam se da ce neko znati odgovoriti.....
Povezem N8 na W-lan...i krenem da surfam preko Opera mini ili odem na store, i u jednom momentu mi izbaci poruku "Not conected" ili tako nesto...uglavnom izgubi vezu a na metar od rutera se nalazi, ponovo ga povezem i opet za koju minutu on se raskonektuje....
Koji mu je djavo...???

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
gdrazen, restart ili reset rutera. A kako ti radi na operaterev internet?
Vrlo moguce da mu je prso SW ili sam HW za wifi... Isti problem imam sa n91 zeza me wifi samo pukne nakon 30 sec 1 min 

-
- Mobil stručnjak
ako imate telekomov adsl/iptv, ti ruteri su najgori moguci koji postoje na kugli zemaljskoj. ja u sobi pun signal imam i stalno mi puca internet na laptopu i telefonu dok kad odem u prostoriju gde je postavljen ruter on radi normalno. znaci jako je nestabilan cim prodje kroz jedan zid. cak sam pokusao da prijavljujem kvar ali ne vredi, to je sve gomila nesposobnih ljudi. dodju i kazu pa vidis da ti radi internet -.-
pa nemam problema ni sa jednim teoefonom osim sa n91 nisam ga iskreno probao na drugim ruterima, ali probacu danas, sutra...
- gdrazen
- Redovni učesnik
Nema mogucnost da probam operaterov internet.deksicom napisao:gdrazen, restart ili reset rutera. A kako ti radi na operaterev internet?
Sasvim moguce jer sam telefon kupio prije par dana..polovan u jako dobrom stanju...skoro da nema tragove koristenja al hajd mu znaj...Dostaje napisao:Vrlo moguce da mu je prso SW ili sam HW za wifi... Isti problem imam sa n91 zeza me wifi samo pukne nakon 30 sec 1 min

Ruter jeste taj neki los skroz ali nije on problem jer mi laptop i ostala 3 telefona normalno hvataju signal i ne puca veza......
Da nema negdje podesavanja da se wi-fi gasi sam ako se neko odredjeno vrijeme telefon ne dira...ili ako se displej ugrasi tj telefon zakljuca....???
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nije nista do podesavanja u pitanju sigurno..definitivno je u tvom slucaju hardver ako ti laptop i ostali telefoni rade bez problema na toj mrezi.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
gdrazen, jedino podesavanje za wifi,ti je kada udjes u wifi pa ides na opcije>podesavanja>usteda energije(stavi da je onemogucena).Jer kada stavis da je omogucena onda se wifi sam gasi po sebi da znas kada ga ne koristis,i probaj da restartujes telefon,ne znam sta bih ti drugo rekao.Kod mene ti je primer,idem na net i kada zavrsim sa pretragom izadjem iz pretrazivaca,onda se sam wifi ugasi,i kada opet udjem u pretrazivac on se sam automatski poveze...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
gdrazen, dok neprobas na nekom drugom ruteru kako ce se ponasati neces ni saznati koji je problem.
Ako sa drugim ruterom radi normalno onda je problem izmedju tvog telefona i rutera, jednostavno nevole se.
Moj N79 i tp-link ruer se isto nisu voleli
pa sam ih ja pomirio upisom potrebnih podataka za ip podesavanja.

To upstvo se nalazi u kaficu i u temi za wifi.
Ako sa drugim ruterom radi normalno onda je problem izmedju tvog telefona i rutera, jednostavno nevole se.

Moj N79 i tp-link ruer se isto nisu voleli

To upstvo se nalazi u kaficu i u temi za wifi.
-
- Mobil stručnjak
u poslednje vreme ujutru kad se probudim, i uzmem telefon da otkucam poruku, on mi mesa tastere, skroz se pobrka. Ja pritisnem s on otkuca neki skroz drugi taster. Primetio sam da to radi samo dok je telefon hladan,dok je displej hladan i kad ga malo razradim on se normalizuje.(to se desava dok telefon drzim uspravno i kucam sms)
jel imao neko slicna iskustva?
jel imao neko slicna iskustva?
meni tada ne brljavi, cak ni napolju kada je zimus bio minus radio je sjajno...