Kupovina telefona od 300 do 400 evra
Kupovina telefona od 300 do 400 evra
Trebao bi da kupim novi fon, e sad ima jedan problem, ne znam koji. Cena fona od 300 do 400e. Sta uzeti a da je najbolje za te pare. I da li sacekati jos mesec da padnu cene?? Unapred hvala!
Хир ај кам , xир ај гоооo
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Одг: Kupovina
Moras ipak dati vise detalja o tome kakav telefon zelis. Nema telefona koji je "najbolji" za sve. Najbolji je onaj telefon koji najbolje zadovoljava tvoje potrebe. Daklem sta je tebi bitno kod telefona? Velicina i kvalitet ekrana? Kamera? Operativni sistem? Prosirivost? Da li zelis tastaturu i kakvu (numericku ili qwerty?)?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Kupovina
... I posto znas koliko para mozes odvojiti, jos je bitno pitanje i da li bi na crno ili legalno. 

Pa trebalo bi da bude android.
Gledao sam na sajtu i svideo mi se LG Optimus 4X, e sad ne znam da li za te pare moze da se uzme bolji fon, i da li je on korektan za tu cenu. A sto se tice da li cu da uzimam na crno, sta podrazumevas pod crnim??

Gledao sam na sajtu i svideo mi se LG Optimus 4X, e sad ne znam da li za te pare moze da se uzme bolji fon, i da li je on korektan za tu cenu. A sto se tice da li cu da uzimam na crno, sta podrazumevas pod crnim??

-
- Sertifikovani Trol
freak, bez fiskalnog racuna, sa 6 meseci do godinu dana garancije od prodavce - ne od proizvodjaca, dosta manja cena, najverovatnije sveran iz Nemacke i sl. 
Evo primer kad se vec spominje LG - Optimus 4X HD P880 ~400€

Evo primer kad se vec spominje LG - Optimus 4X HD P880 ~400€

dajte ljudi, ima bar jos tri ovakve iste teme do 300-400 eur, glupo je da na svakih par dana pisemo o istim pricama...
psyhound, hahah zezam se, a sto se tice lg ja mislim da ze te pare nema bolji, po karakteristikama, e sad da li da sacekam jos malo mozda mu padne jos cena. Procitao sam negde da su vec spremili novi fon u lg koji ce naslediti x4. A ja bio danas gledao po kraljevu niko ga nema 

Izasao je LG Optimus G ali trenutno samo u Koreji.Inace ce verovatno biti po specifikaciji najjaci telefon neko vreme.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
-
- Sertifikovani Trol
Behemoth, da... Bice citavih mesec dana, dok u oktobru ne izadje Xiaomi MI-2 i to za $313. 
A nesto mi sve mirise da ce i oni krenuti internacionalno... Mnogo mi se nesto reklamiraju.

A nesto mi sve mirise da ce i oni krenuti internacionalno... Mnogo mi se nesto reklamiraju.

E ti kinezi su cudo, drug kupio neki telefon ima 4 kartice, i da ne poverujes sve radi savrseno. Tako da me ne cudi da ce xaomi biti najbolji, ukoliko ga apple ne tuzi
, nego da kupujem ja X4 ili da sacekam jos mesec dana.?

-
- Sertifikovani Trol
freak, ja bi' ti rek'o da ga uzmes jer ovaj novi kad se pojavi bice uzasno skup, a nemas garanciju da ce 4Xu pasti cena. A mislim da ti bas i nije najbitnije da imas najnoviji telefon jer jos uvek ne vidim poentu u toliko jakim masinama bar jos 2 godine. 

psyhound, ma uzecu ga samo da ga nadjem, danas bio u gradu, u kraljevu ima samo 2 dilera, i oba ga nemaju, cak jedan nije ni znao da ga ima 

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 24. Nov 2012. 21:50
- :: Lg p990
- :: Lg Optimus 3D
Freak, kod koga u Kv-u ima ovaj Lg 4x da se nadje i po kojoj ceni?

Ja samo narucio u Fantaziji, preporucio bih ti ih. cena 325
telefon sam uzeo 29. oktobra, a narucio ned pre.