Danas sam upario One S sa beats slušalicama od Sensation XE , zvuči nestvarno dobro

Dali si imao oba S3 i S4 modela i u isto vreme pokretao aplikacije, browser i igrice ???luca napisao: priblizno si u pravu ali S4 mnogo brze radi
Moguće ali svaki korisnik HTC-a će ti reći da će zbog lepote Sense-a istrpeti 0,00001 sec. sporije pokretanje aplikacijapsyhound napisao:zakljucak je sledeci: RAZR sa TI OMAP 4430 i Cortex A9 na 1.2 GHz radi vidno brze od One S C2 sa MSM8260 i Snapdragon-om na 1.7GHz
Prvo: Nije tačno da se greje , telefon aktivno koristim i apsolutno se ne greje.psyhound napisao:zoreli, je l' ti uopste citas sta ja pisem?
Nemam sta da ti verujem kad sam jedan posedovao, a drugi imao prilike da dobro istestiram i upravo zahvaljujuci tome se ne za*ebem!
Mislim, hajde da uredjaj nikada nisam uzeo u ruke pa da mozes da me ubedjujes, ali ja nista ne pisem bez prethodno stecenog iskustva! Nesto brze radi od Sensation-a zato sto je procesor podignut na 1.7GHz... ali po cenu cega? Vece temperature pri radu i dosta kraceg trajanja baterije!