Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
janka_88 napisao:Baraba, taj sam prvi instalirao čim sam ga vidio na sammobile stranici i on je pre-rooted ako se ne varam? Nažalost se nisam dovoljno dugo zadržao na njemu da bi istestirao sve i bateriju jer sam skoro isti dan skinuo Omega ROM zasnovan na tom i onda treba fix za video (zbog kernela) pa sve češće čitam neki gps fix (nekome radi a nekome ne radi kako treba). Kako kod tebe funkcionišu sve funkcije i jel ima problema sa video snimanjem ako se ništa ne mijenja? Kakvo je stanje sa GPS-om?
Meni su i omega i ultima ranije bagovali i vracao sam se na stock uvek, sada nove verzije nisam probao ali sam skino omegu i stao jer vidim fix ovo fix ono, ultima jos nije izasla sa 4.1.2. Na ovom sa gornjeg linka sve radi i video i kamera i gps hvata za 1-2sek. bez preterivanja. Bas stabilan rom. Ubaci i malo istestiraj pa javi. Jeste rooted, odmah moze cackanje
Kada se sve sabere najbolji je stock. To je moje, mozda i, subjektivno misljenje. Po prvim utiscima mislim da je 4.1.2 najispeglaniji i verovatno ce 4.2 tek biti fit.
Dobra fora je ovaj Popup browser što je prenešen sa Note 2 valjda. Tačnije živ sam se pojeo da to ubacim za stock ROM dok mi djevojka nije poslala fajl koji trebam flashovati. Probao 3 različita ROM-a i ni jedan nije to imao već u sebi. Na Omega ROM-u to ima po defaultu valjda.
Baraba, koristio sam v33.1 i nije loša mada instaliranjem drugog kernela moram ganjati fix za video, za gps ne znam. Već na idućoj v33.2 mi se nije svidjelo kako je izmijenjeno sve u nofitication bar, sviđa mi se standard. Koristim 4.1.2 sa sve stock ROM i kernel. Samo sam preko Titaniuma pobrisao neke meni nebitne stvari koje se inače ne mogu obrisati i za sad je sve dobro i zadovoljan sam.
janka_88 napisao:Koristim 4.1.2 sa sve stock ROM i kernel. Samo sam preko Titaniuma pobrisao neke meni nebitne stvari koje se inače ne mogu obrisati i za sad je sve dobro i zadovoljan sam.
Konačno si počeo kao ja
Još nisam uspeo ovo da nadmašim ni sa jednim custom kao što sam izvikao sa stock: viewtopic.php?f=2&t=25775&start=120
Imam malo vise od tog klinca
Imam isto kao i ti i tako treba fabricki, moze brisanjem nekih stvari da se poveca ali kako stabilno posle toga radi je upitno.
Imas na nekim custom rom vise od 833mb, kazem moze ali to je dosta cackanja bez potrebe.
EDIT:
Da prijavim da i na stock 4.1.2 gubi gps posle
nekog vremena navođenja i treba 3-5min da
ponovo uhvati gps, znači nije do Omega roma
jer se i kod mene dešava na stock.
Baraba, da li si probavao da mu odradiš flash tog gps fixa? Mislim da se i on može odvojeno naći kao i za video snimanje ali nisam tražio... pošto sam se vratio opet na 4.1.1
Nisam, imam u planu da to odradim i skino sam fix ali ultima mi remeti planove. Ultima je izbacila V6.0 ChocoMog-Ultimate i to bih probao (ovde nisu digli radni takt), izbacili su i JellyBomb ver 10.0.1 (ovde je podignut radni takt na 1.8 GHZ) - oba su na 4.1.1. Nešto ću da probam od ta dva upravo sada, javim kako šljaka
Radi ok i stabilno na prvi pogled, možda i bolje od 4.1.2. Prilikom instalacije može da se podešava gomila stvari šta se instalira a šta ne, jako zgodno.
Baraba, znači taj je zasnovan na oficijelnom 4.1.1? Reci mi ima li šta da ne radi na tom ROM-u ili da je što kažu "semi-broken"? Vidim ima smart rotation kao na 4.1.2 ali ima li smart stay?
Ima, samo je druge boje ikonica, usklađena sa temom tj. zavisi koju temu instaliraš
Rom ima sve što treba a i više, ono što hoćeš da menjaš možeš iz roma da skineš sa njihove aplikacije tipa kernel, modem, itd. itd. sto nekih zezancija kao i update tj. fix za video i galeriju na 6.0.1
Baraba, evo instalirao sam ga ali dok sam sve ispodešavao nisam stigao da pišem. Reci mi samo da li kod tebe pišu nazivi prečica kad povučeš notification bar pošto ja vidim samo ikonice ali nema nikakvih naziva... Nije da je strašno ali bi volio da piše naziv ispod svake. Instalirao sam i taj update na 6.0.1
Edit:
Riješeno i to sa nazivima, instalirao sam onaj mod pa sam gore stavio prečice koje ja hoću i rasporedio tako da je u redu.
janka_88, javi kako radi i da li je stabilan. Sutra ću mu baš dušu izvaditi i videti koliko je stabilan, ostaje mi posle da probam još jedan rom i da se odlučim na čemu ću ostati. Igraj se malo sa viewtopic.php?f=66&t=26086
Probaj i DSP Manager, ja volem bass kd gruva:
Baraba, vidjeću malo kao funcioniš ai sa ovim ROM-om sam dobio ono što mi je trebalo. Neku vrstu jednostavnosti i brzine i izgleda čistog Androida i funkcije koje su mi se jako sviđale na TouchWiz kao. Takođe mi je odlična opcija OTA Update sa kojom mogu kroz sam ROM instalirati sve što bi želio probati i promijeniti na izgledu. Samo još kad bi iz te same opcije bio neki preview tih nekih modova bilo bi extra stvar ali je i ovako dobro... Rekoše da na Siyah kernelu ne radi animacija zaključavanja CRT-OFF ali kod mene funkcioniše bez problema, doduše svaki peti put ili deseti da zaključa normalno ali ne smeta... I da verzija kernela je 1.8, konkretno na toj navodno ne radi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.