Yettel novosti
Re: Telenor novosti
ma kakvi..od njih se vise nista ne ocekuje..nakon ovakvih gluposti...ovo je uzas..za jednu tako nazovi ozbiljnu firmu..u inostranstvu ona to verovatno jeste..kod nas nikako...
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Znaci nista od lumije i sony modela, mozda nesto nocas izbace u 00 h. Ja cekam.
Pravo razocarenje, to je sto je cepamo dalje. Mada sam i ja od njih iscupao 50% i meni nije lose ni kod njih, a telefone cemo opet kupiti na crno.
Pravo razocarenje, to je sto je cepamo dalje. Mada sam i ja od njih iscupao 50% i meni nije lose ni kod njih, a telefone cemo opet kupiti na crno.
moram da trazim za kevu 50% na prenesi 100...jer je bila na prenesi 150 nekad, pa optimizacija na prenesi 200, pa optimizacija na prenesi 220, sto joj je mnogo... a prodacu njenu nokiju x2 , kupicu joj lg l3..
a mislio sam za devojku da izboxujem uz prenesi i surfuj 1000 smart hd za dinar,inace kosta 3000,,ali ne daju lopovi nikako...

a mislio sam za devojku da izboxujem uz prenesi i surfuj 1000 smart hd za dinar,inace kosta 3000,,ali ne daju lopovi nikako...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Jel ovaj vaucer vazi i za vec postojece korisnike koji produzavaju ugovor ili samo za nove korisnike?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
koliko sam razumeo..ti kupis po regularnoj ceni tel..dobijes vaucer od 5000 koji mozes da poklonis novom korisniku,i taj novi korisnik dobije 5000din popusta..a ti kao stari korisnik dobijes,da ne kazem sta..i rukavicu..da tom,novom rukavicom elegantno poklonis nekome vaucer.

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
To je onda sranje.. Ako ja moram da kupim telefon da bi dobio 5000 dinara popust na sledeci telefon koji moze neko novi da iskoristi, paljba.. Hocu kevi da uzmem telefon na svoj paket, i hteo sam to da odradim, ali ako nema vaucera, razmislicu...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Vidim ja da ce prelazak u mts biti sto pre...ovo je ocajna ponuda. 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
fannY, ja bih presao odmah, ali... Devojka, cela porodica (cale, keva, sveca) i 4 najbolja drugara su Telenor... POsto pricam telefonom kao mutav i ne zdrav, skrcam minute ka svim mrezama, i onda mi ostaju minuti unutar telenor mreze, pri kraju meseca.. To mi je spas ...
vaucer koliko znam se daje za nove korisnike... ako sam dobro shvatio... mtsne gine..

MTS je odlična varijanta ako ti ne treba telefon. Pošto meni treba nov telefon, ne znam šta ću...
Layne_Staley, kod mene je citava porodica u telenoru,a drugari vecinom mts i vip.Tako da cu najverovatnije da uzmem prepaid telenorovu karticu da mogu da me zovu moji.

- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Bio sam do poslovnice i pitao. Vaučer važi samo za telefon koji se uzima uz novi postpejd broj ili pripejd koji se prebacuje na postpejd. Za postpejd broj, koji nema ugovornu obavezu, ne važi vaučer. Da važi i za postojeći postpejd, bilo bi opet nešto. Ovako, bezveze... 

pa da..stari korisnici dobiju jedno veliko NISTA.... od telefona nema takodje nista...uzas ponuda... kod vipa se za 990din dobije 375min 375sms,uz promociju 50%vise....a kod telenora za 1006din 220min 220sms..skoro pa duplo vise za iste pare...
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
mezzano, jezivi su majke mi ... Jezivi ... Ali nemam izbora... Ako neko hoce vaucer, neka mi se javi 

neka..ne bih ja nikome preporucio ...globa je to velika,..
A,izgleda sutra ubacuju telefone neka..valjda ce i korigovati cene postojecih..ostaje nam da pogledamo sajt ujutru..

A,izgleda sutra ubacuju telefone neka..valjda ce i korigovati cene postojecih..ostaje nam da pogledamo sajt ujutru..

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
kuzobrat, kakvi debili.. Izvinjavam se na izrazu ali stvarno su debili. Danas mi je operater rekao da vaucer moze da se iskoristi za postojeci broj... Neinformisana djubrad... Lik u poslovnici nije ni znao za ponudu i pitao me je odakle sam ja saznao da postoji promocija. Rekao sam da sam uhakovao sajt telenor.rs tako sto sam kliknuo na sve novosti pa 2012... Lik je pocrveneo do usiju...
hahaah..
ako si ga....blago receno,vecina su kao telad.
veze s' vezom nemaju... ova ponuda je neupotrebljiva... apsolutno...pocevsi od omiljenog broja.... vaucera(jer ni najvecem krvniku ne bih pozeleo telenor), do rukavice ( :O )...
briga o korisnicima nikakva...

briga o korisnicima nikakva...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 16. Avg 2006. 00:59
Pošaljem mail pre neki dan Telenoru da ih pitam šta će biti sa plaćanjem računa kad pređem u drugu mrežu pošto imam trajni nalog kod Intese, i danas zovu iz SLUŽBE ZA BRIGU O KORISNICIMA (da, u Telenoru se to tako zove) da me pitaju zašto prelazim u drugu mrežu. Kažem, pa prosto, imam mnogo bolje ponude tamo, a onda mi lik kaže da mi odobravaju popust od 50% u sledeće 2 godine ILI popust od 30% na telefon ako ga uzmem na 2 godine. Što i nije tako loše, prešao sam na Prenesi 1000 gde imam 300 minuta ka svim mrežama (koje ne znam kako ću da potrošim, ali ajde) i 400 MB i SMS više nego što bih imao kod MT:Sa, a megabajta nikad dosta, a i mreža je OK. Tako da ipak ostajem u Telenoru do daljnjeg, još uz ovu promociju sa jednim brojem u mreži mogu da pričam sa najboljom drugaricom (drugarica mi je, stvarno) cele sledeće godine što je takođe super. Sve u svemu, nije loše. Bar za mene.
iPhone 4 16GB SIM Free
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Kamiondzija, steta sto meni istice ugovorna obaveza u junu tek... Neka glupa od 12 meseci ... U suprotnom mogao bih da ih legalno ucenim kao ti

kako kako..
30% od cene telefona..? npr tel kosta 3000 ti platis 1000?
ili kako.?:D