Yettel novosti
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Telenor novosti
Layne_Staley, kao što su drugari gore rekli - trenutkom podnošenja zahteva za prenos broja, Telenor će saznati tvoju nameru. Mnogo je 48 sati da primiš poziv u kome će te zabrinuto pitati koji je razlog tvoje odluke i predložiti "posebnu promociju" spremljenu samo za tebe, kao vernog, dobrog i platežnog korisnika.
Pre toga ipak moraš, kao što je dzonsi rekao, sebe da oslobodiš ugovorne obaveze, jer će zahtev biti automatski odbijen ako si duže od tri meseca vezan za prethodnog operatera.
Pre toga ipak moraš, kao što je dzonsi rekao, sebe da oslobodiš ugovorne obaveze, jer će zahtev biti automatski odbijen ako si duže od tri meseca vezan za prethodnog operatera.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Kapiram... sacekacu da vidim da li ce me zvati danas/sutra, ako ne zovu, prebacujem se na start paket i otplacujem obavezu i podnosim zahtev za prebacivanje u drugu mrezu... samo ne znam kako se to radi, to otplacivanje ugovorne obaveze... I onda sam malo sje*an jer neko vreme moram da koristim start paket, dok me ne kontaktira telenor.... To je problem
Tapatalk ubagovao tako da je dupli post napravio...
Tapatalk ubagovao tako da je dupli post napravio...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Telenor poslovnica u NS na Bulevaru.Odem da reklamiram inetrnet(ispostavilo se da je modem neispravan,pa dobiće ga...valjda ovi dana)
...Gužva neka,kao da odavno nije bila,a rukavice,
,kao one što je Koka-kola delila,samo imaju plavi logo...Definitivno su se pretrgli.

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Layne_Staley, ako se izboris za popust sve ce ti se isplatiti za jedan naredni mesec. Naravno moras biti bez ugovora da bi zapoceo prenos broja. Za otkup ugovora idi ili u poslovnicu ili ih pozovi i saznaces sta i kako.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Telenor novosti
Vidim da telenor ima neku promociju za nove korisnike gde daje svakom novom korisniku mogucnost da odabere broj ka kome ce biti besplatni pozivi i sms do kraja 2013.godine. Zvao sam korisnicki servis i pitao ih da li mogu ja da dobijem tu uslugu jer sam vec duze vreme njihov korisnik i bez ijedne orivikegije sam kupio dva veoma skupa telwfina i batica iz korisnickog servisa mi je rekao da mogu da pisem zahtev i posaljem na mail. Samo da lepo srocim tekst i saljem im obavezno.Ja imam dva postpaid broja i suoruga jos jedan
Note IV N9100 dual
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Sad sm bio u poslovnici..
Koji kreteni..
Lik mi kaze da to sto trosim 6000 mesecno i sto imam 2 broja na moje ime, to nije nista, da postoje ljudi koji trose 30000 mesecno i da sam ja obican korisnik..
A rekao mi je cak i kada bi dobio popust na paket ne bi mogao da uzmem telefon, i da svi koji su dobili popust na paket su onemoguceni da kupe telefon uz ugovornu obavezu..
Jel realno ovo ?
Pritom ne mogu da predjem na start jer po ugovoru mogu samo da predjem na prenesi pakete... Katastrofa
Koji kreteni..
Lik mi kaze da to sto trosim 6000 mesecno i sto imam 2 broja na moje ime, to nije nista, da postoje ljudi koji trose 30000 mesecno i da sam ja obican korisnik..
A rekao mi je cak i kada bi dobio popust na paket ne bi mogao da uzmem telefon, i da svi koji su dobili popust na paket su onemoguceni da kupe telefon uz ugovornu obavezu..
Jel realno ovo ?
Pritom ne mogu da predjem na start jer po ugovoru mogu samo da predjem na prenesi pakete... Katastrofa
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Ниси ваљда стварно мислио да ће ти дати то што тражиш??
Моја другарица сама троши 7к, па јој нису дали никакву понуду.
То што ти желиш би можда прошло код Телекома. Ја сам давно схватио да они са рачунима од 2000-3000 њима нису ништа битнији од оних који троше 500дин.
Моја другарица сама троши 7к, па јој нису дали никакву понуду.
То што ти желиш би можда прошло код Телекома. Ја сам давно схватио да они са рачунима од 2000-3000 њима нису ништа битнији од оних који троше 500дин.
ex ivan87
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pa ja sam trosim skoro 7k, plus jos jedan broj sa 1500 mesecno...
Ja pitam da li je moguce da ako dobijes popust na paket ne mozes da uzmes broj?
Ja pitam da li je moguce da ako dobijes popust na paket ne mozes da uzmes broj?
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Layne_Staley, kod mt:s-a je to izričito, ili popust 50% ili telefon uz ugovor na 24 meseca. Telenor, zvanično, nema taj popust u "redovnoj ponudi", ali mislim da i oni rade to na principu "ili ili".
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Hvala na odgovoru. Onda dzaba krecim, jer hocu kevi telefon da kupim... Sad, dobicu vaucer koji je beskoristan jer je za novi broj u telenoru a ne za aneks ugovora... haos 

- mezzano
- Expert
Nažalost, tako je... I ja razmišljam šta ću sa tim vaučerom, ako odlučim da uzmem telefon.
Ti bi, jedino, mogao da podneseš zahtev za prenos tih brojeva, pa da vidiš da li tu možeš da izvučeš neku specijalnu pogodnost. Ovako, samo pregovaranjem, ne verujem da će ti izaći u susret da ti daju popust i telefon.
Ti bi, jedino, mogao da podneseš zahtev za prenos tih brojeva, pa da vidiš da li tu možeš da izvučeš neku specijalnu pogodnost. Ovako, samo pregovaranjem, ne verujem da će ti izaći u susret da ti daju popust i telefon.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Попуст и телефон нема шансе да се добије. Зато ја гањам телефон у огласима.
ex ivan87
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ceftriaxone, kapiram... Videcu sta ce mi odgovoriti, a u svakom slucaju idem sutra/prekosutra da potpisem i uzmem telefon... Sta cu , jbg..
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Izgleda da ipak vazi i besplatni sms uz pozive ka omiljenom broju, ispravise.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... na-ponuda/
A to isto su mi potvrdili iz korisnickog.
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... na-ponuda/
A to isto su mi potvrdili iz korisnickog.
Postovani,
Informacije koje su postavljene u vezi sa novogodisnom promocijom u delu ''novosti'' na nasem sajtu su ispravne.
Naime, korisnici koji sklope novi ili obnove ugovor do kraja januara meseca, dobijaju na poklon besplatne razgovore prema omiljenom broju do kraja 2013 godine. Pored razgovora, sms poruke prema istom broju potpuno su besplatne.
Novogodisnji vaucer koji se dobija kupovinom telefona na iznos od 5000 dinara moze se iskoristiti pri kupovini telefona uz novi pretplatnicki broj.
Nadamo se da cete uzivati u promociji a ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte.
Srdacan pozdrav
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- mezzano
- Expert
Nadam se da besplatan saobraćaj ne dira u minute i poruke iz paketa, tj. da se oni ne troše (ako ih ima) kad se poziva/šalje sms izabrani br.
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Lobacevski, za koliko su ti odgovorili na mail? (Ako nije tajna)
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Telenor novosti
Bio veceras sa ortakom u gradu i rece mi da kad je hteo da uzme pre dva meseca s3 preko telenora da nisu imali stavili ga na listu cekanja i od tada ga niko nije zvao..e nije se ni on cimao posto mnogo radi,pa me cisto zanima da li oni imaju to na stanju,jer uzeo neko skoro? Znam za note 2 da mora da se ceka,ali s3 je vec odomacen ovde.

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Andrijano, uzeo moj burazer (od strica) note 2 danas.. Ima ga.. Samo moras da ubodes gde je 

- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ma smensi su stvarno,sad treba da se juri po gradu gde ima,hehe jos hoces da das toliki novac jos ga oni nemaju:)
a sto se tice lte evo calanak,oni generalno to testiraju http://www.b92.net/tehnopolis/internet. ... _id=665336 po nekom mom misljenju za dve godine ce to biti pocetak komercijalne upotrebe,za sada bolje da srede 3g.
evo dobili su neke sony-e ali ja nisam cuo za ove low cost do sada. http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... ni/Outlet/
a sto se tice lte evo calanak,oni generalno to testiraju http://www.b92.net/tehnopolis/internet. ... _id=665336 po nekom mom misljenju za dve godine ce to biti pocetak komercijalne upotrebe,za sada bolje da srede 3g.
evo dobili su neke sony-e ali ja nisam cuo za ove low cost do sada. http://www.telenor.rs/sr/Privatni-koris ... ni/Outlet/
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ja bre neznam sta je telenor umislio. Sony Xperia Sola kod njih u najnizem paketu je 29.520 a u online prodavnice oko 200 eu. Mozda njihovi stede vazduh sta li vec ali ovo je .......
E ovaj tipo je jeftiniji a tako i treba. Telenor 10.200, online prodavnice 140 eu. a mozda su se nesto i zaj*****.
E ovaj tipo je jeftiniji a tako i treba. Telenor 10.200, online prodavnice 140 eu. a mozda su se nesto i zaj*****.