Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Re: Telenor novosti

Post od Andrijano »

Na vauceru pise da vazi ukoliko se sklopi novi post paid ugovor,prebaci se broj iz druge mreze ili predje se sa pri na post paid,sto znaci da moze,ali bila je neka prica kad se pojavila ova promocija da ne moze za broj koji je vec kod njih post paid,ali izgleda da je to bila neka dezinformacija.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Та дезинформација се односила на следеће:
Ти идеш и потпишеш нови/обновиш стари уговор. Ти тад добијеш ваучер који не можеш да искористиш ретроградно.

Али ако одеш да потпишеш нови/обновиш стари уговор и уз то приложиш ваучер који си већ имао, онда добијаш попуст.

Бар сам ја тако разумео.
ex ivan87

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

E da da,to si u pravu,vaucer je bio da se pokloni nekome. Glupost,ali sta da se radi:)
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ceo "off" vezan za VIP pomeren u odgovarajuću temu.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Sto se tice vaucera 1000% sam siguran da moze da ga iskoristi osoba koja potpisuje NOVI ugovor (na novom broju) u Telenor mrezi ili koja prenosi broj iz druge mreze.. Znaci ne vazi samo za aneks ugovora.. To su mi rekli u vise poslovnica Telenora :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
:: Samsung Note 9

Post od djosa@ »

Imam jedan savet za korisnike telenora...Posto meni istice ugovor sad u januaru.A koristim paket PRENESI I SURFUJ 1000 ..Ja ih zvao i pito ih,kakve pogodnosti imam ako produzim ugovor..Oni mi rekli,nme nista samo ovaj novogodisnji posust....
Ja im onda reko da prelazim u Mts posto za iste pare dobijem vise...NIJE PROSLO NI TRI SATA....zvali me i ponudili mi da biram dali hocu da produzim ugovor.A da ne uzimam nikakav telefon...Ako odaberem ugovornu obavezu od 1 god.imam 25% pospusta na postojeci paket.
A ako odaberem ugovornu obavezu na 2 god....Imam 50% popusta na postojeci paket......STA SVE NECE DA NUDE SAMO DA NE ODEMO....MADA JA I NEBI OTISAOOO nego sam igro na opciju AKO PRODJE PRODJE....sta vi mislite sta da radim.......

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Није ово ништа ново.
ex ivan87

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 06. Maj 2011. 19:17
:: Lumia 520

Post od kuzobrat »

nije ovo nikakva ponuda.. niti nova..... jer mts ovo daje 2 godine...a uz to nudi mnogo vise.. npr. kod
telenora za 910 dinara se dobija 300min,1000sms, budjavi razgovori u mrezi i net..
mts-990dinara... 600min, 1500sms, 1,5gb net-a...
a kod mts-a moze ugovor na godinu dana sa 50% a ne sa 25 kako TeleSmor daje
Poslednja izmena od kuzobrat u Čet, 13. Dec 2012. 11:23, izmenjeno 1 put ukupno.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

djosa@, o tome se prica poslednjih desetak strana :wink:

Ako ti ne treba telefon, tj ako nisi planirao da uzmes telefon, uzmi ugovornu obavezu 2 godine, uzmi neki zajeban paket i neka ti ga prepolove... :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

Ja imam Htc one s....Koji sam uzeo preko prijatelja za male pare..Tel je zakljucan na Telenor mrezi,a i ako prenesem broj u Mts,neznam dalu ce mi oni dati 50% popusta...I da li ce mi fon raditi sa karticom koju sad korstim ako je prenesem
,posto nebi da menjam broj...

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

oni daju popust svima koji zele to.... nisu selektivni kao telesmor.... ako bi prebacio morao bi da otkljucas tel..gubis garanciju.ovako.uzmes tih 50% kod telesmora i uzivaj..:)

djosa@
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djosa@ »

hvala na informacijama,zvali me ponovo i ja im dao adresu da kurir dodje do mene na poslu...Ova ponuda je meni ok,mozda bi u mts-u dobio vise.Al bi morao da cekam jos mesecak dana...I da se zezam oko fona..Ovaj paket mi je ok,uvek. mi ostane minuta da prenesem.A poruke neposaljem vise od 250...I net mi je,kuci i na poslu imam wi-fi.Tako da puna kapa....

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Upravo su me zvali iz Telenora i ponudili 50% popusta na pretplatu, ali za telefon ne daju popust. Tako da će se moj broj verovatno preseliti.

kuzobrat
Mobil fan
Mobil fan

Post od kuzobrat »

:))))) bas cudno od njih...i vide da ako se korisnicima ne da popust na telefon,da idu iz mreze..i dzabe.:) ja, moja keva, devojka i najbolji drug ih napustili..:)

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Ja ću verovatno da podnesem zahtev za prelaz u VIP, pa da vidim da li će me možda još jendom zvati. Ako ne, ćao!

51Pegasi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 12. Feb 2010. 11:27

Post od 51Pegasi »

Pošto se od 1.1.2013. naplaćuje mesečna pretplata za PlatiMo išao sam u četvrtak do Telenora da ugasim sertifikat. Podneo sam zahtev i isto veče su me zvali da mi kažu da usluga ne može da se deaktivira kod njih, nego u isključivo u banci.
Danas sam otišao u banku. Prvi utask mi je da se naježe kad čuju za PlatiMo jer im je ta usluga totalna misterija, ali su na kraju uspeli da mi daju dokument koji treba da potpišem.

Sada, prema Telenorovom sajtu to će samo raskinuti vezu mog računa i sertifikata, a prema navodima iz Telenor shopa, ugasice mi se i sertifikat i necu placati pretplatu...

Niko nije 100% siguran kako su usluga dekativira i mislim da je to neverovatno loša slika zaposlenih koji su u Telenoru zaduženi za treninge i edukaciju zaposlenih!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Telenor novosti

Post od toda81 »

Zvao sam i ja korisnicki servis da pitam kako se deaktivira glupava opcija platimo, kazem glupava zbog proema koje sam ja imao jer imam dva ista br, pisao sam vec ovd o tome. Nemaju pojm u korisnickom servis, a mene tip koji se javio ubedjulivao dane rasidam. Ne ide ni njima lopuzama u prilog da raskidamo ugovore za platimo jer sigurno i oni dobijaju procenat o lopovske pretplate. Cim se dokopam Pozarevca idem u Komercijalnu banku da raskinem ugovor
Note IV N9100 dual

mb011
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
:: Sony Xperia M4 Aqua
:: Nokia 208

Post od mb011 »

treba mi jedna informacija ako neko zna da mi kaze: naime, u telenoru mi ugovor istice oko 20. februara. ako bih se odlucio za "otkup" ugovorne obaveze ranije (sada), da li ja automatski gubim i broj, odnosno da li ostajem u postpaid odnosu, odnosno, mogu li onda da prenesem broj u drugu mrezu? kada sam se raspitivao u novembru vezano za nesto drugo, iz korisnickog su mi rekli da bi me tada otkup ugovorne obaveze kosta oko 4000din. hteo bih da iskoristim neku od promocija kod vipa ili mts-a, pogotovo sto mi je stvarno dosadilo da kalkulisem sa minutima kojih u Telenoru imam stvarno premalo u paketu.

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Ne gubiš broj, samo postaješ običan, slobodan postpejd korisnik i možeš sa tim brojem da ideš gde hoćeš.
Mene danas zvali i ponudili mi 3 opcije - 50% na dve godine, 25% na godinu ili duplo više minuta u nac. u trajanju dve godine, a ugovor na 1 godinu. Ja sam na pis 500 i treću opciju ću da iskoristim. Nekako mi je najrealnija. Za telefon ne daju ništa, a za to sam im slao mejl.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

На који мејл шаљете жалбе, молбе и захтеве?
ex ivan87

Odgovori