Android ili ne ?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Android ili ne ?
Kako ne mozes da vidis sve ovo. Pa nije to nikakva filozofija. Samo lepo zagledas tel da li ima nekih ogrebotina, bitno je d anisu neke bas velije, a sitne retko koji polovnjak nema. A to sa srafovima se takodje lako vidi kao sto rece azimuth, samo skines bateriju i leoo se vidi da li srafovi imaju neko ostecenje, tj da li izgledaju izgrebano. Lako se to da videti. Probas ga i u radu tako sto otvoris vise aplikacija i sto brze radis da vidis da li ce blokirati
Note IV N9100 dual
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Re: Android ili ne ?
Naravno obaveyno isprobas da li konta punjač (da li puni bateriju) i da li registruje kada se prikače slušalice....mada ako tel ima garanciju onda je najbitnije da pogledaš da li tel ima većih fizičkih oštećenja,jer ako ima to može biti razlog da ti ponište garanciju ako dođe do nekog problema.
D500&E71
hvala vam na savetima :-*
jos sam 2 oglasa proverila - jedan je iz inostranstva, nema garanciju, a drugi je iz radnje, star mesec dana, ja pitam ako je toliko ''star'' zasto je niska cena, kaze tip, mozemo da se dogovorimo i za vecu -
bye, bye... 
jos sam 2 oglasa proverila - jedan je iz inostranstva, nema garanciju, a drugi je iz radnje, star mesec dana, ja pitam ako je toliko ''star'' zasto je niska cena, kaze tip, mozemo da se dogovorimo i za vecu -

- toda81
- Prijatelj foruma
Koliko manica su ti trazili za ta dva komada? Mislim pojedinacno
Moj s plus je bio iz Austrije i bio je fantastican

Note IV N9100 dual
150 - 160 evra - aktuelni oglasi na ovom sajtu 
ma ja bih najradije nekome od vas prepustila da mi odabere dobar fon
za to bih ga castila i da ne lupam vise glavu sta sve treba da pogledam, pregledam... nisam ja bas toliko bistra kao sto se misli 

ma ja bih najradije nekome od vas prepustila da mi odabere dobar fon

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Lela, eto ti prilika da navatas nekoga sa foruma ako bude ovog okupljanja u naredne dve nedelje, pa idite zajedno i pazarite 

Ja sam uzela krajem proslog meseca preko oglasa S Plus i super je tel.
Star 4 mes sa garancijom iz Telenora. Nema greske.
A i ja imam problem da jednom rukom koristim mob
Star 4 mes sa garancijom iz Telenora. Nema greske.
A i ja imam problem da jednom rukom koristim mob

- toda81
- Prijatelj foruma
Ma ko jos koristi tel jednom rukom
Salim se malo majce, ne zameri. Ko hoce tel da koristi jednom rukom lepo uzme neki klasican telefoncic i to je to. A ko hoce da uziva u telefoncini mora da koristi obe hemisfere mozga i obe ruke

Poslednja izmena od toda81 u Pon, 24. Dec 2012. 13:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Note IV N9100 dual
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
toda81, kako si se zaleteo, pomislio sam da je sledece da ce morati i noge da se koriste....
Sorry na off-u

Sorry na off-u
D500&E71
- toda81
- Prijatelj foruma
Samo hocu da kazem da nije ni malo bitno sto se danasnji pametni telefoni ne mogu koristiti jednom rukom jer su zbog boljeg i lakseg rada i preglednosti obogaceni ogromnim ekranima velike rezolucije koji vise pruzaju nego sto oduzimaju kada je ukupno zadovoljstvo koriscenja mobilnog telefona u pitanju
Note IV N9100 dual
majce22, cestitam na kupovini !
koliko je rizicno uzimati telefon preko ovakvog oglasa -
''star jedan dan, bele boje, fabricki sim free, neotpakovan, sve u foliji u orginal pakovanju, donesen iz svajcarske''
koliko je rizicno uzimati telefon preko ovakvog oglasa -
''star jedan dan, bele boje, fabricki sim free, neotpakovan, sve u foliji u orginal pakovanju, donesen iz svajcarske''

Jao stvarno ne bih znala. Deluje mi da se u oglasima kao novi prodaju tel.nabavljeni na crno, bez svih onih troskova koje imaju radnje.
Meni je garancija bila neka sigurnost... I to samo sigurnost pri kupovini jer sam kupila tel zakljucan na Telenor da bih ga posle probe od 10 dana dekodirala jer mi treba za 064 i time izgubila pravo na garanciju.
Meni je garancija bila neka sigurnost... I to samo sigurnost pri kupovini jer sam kupila tel zakljucan na Telenor da bih ga posle probe od 10 dana dekodirala jer mi treba za 064 i time izgubila pravo na garanciju.
Ima li uopste neke bitnije razlike zbog koje bi vredelo uzeti SGS3 mini u odnosu na SGS Advance
cena je skoro ista - S3 mini se po oglasima prodaje za 260 evra, a S advance je 240 evra u prodavnicama

cena je skoro ista - S3 mini se po oglasima prodaje za 260 evra, a S advance je 240 evra u prodavnicama

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Ja ne bih uzimao nijedan od gore navedenih Galaksija, ni nov, ni preko oglasa! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami