Yettel novosti
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Re: Telenor novosti
Ljudi, jedni pitanje :
Moram u Cg na 2 dana da odem. E sad, koristicu telefon samo za sms sa devojkom.
U putnom paketu imam 2 opcije :
1. 80 sms za 1500 dinara
2. 1gb u Telenor Cg mrezi za 1100 dinara
Ne znam sta mi je pametnije. 1gb bi korstio za whatsapp, pa bi se tako dopisivao. Ili 80 sms..
Sta mislite?
Hvala na pomoci
Moram u Cg na 2 dana da odem. E sad, koristicu telefon samo za sms sa devojkom.
U putnom paketu imam 2 opcije :
1. 80 sms za 1500 dinara
2. 1gb u Telenor Cg mrezi za 1100 dinara
Ne znam sta mi je pametnije. 1gb bi korstio za whatsapp, pa bi se tako dopisivao. Ili 80 sms..
Sta mislite?
Hvala na pomoci
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Одг: Telenor novosti
Skupo je i jedno i drugo, ali je povoljniji net paket od smsa, ako ćeš koristiti Whatsapp za komunikaciju.
Ja sam koristio 20+20 putni paket, jer mi više odgovara i jer mi treba i da pozovem iz inostranstva.
Ja sam koristio 20+20 putni paket, jer mi više odgovara i jer mi treba i da pozovem iz inostranstva.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Layne_Staley za 1gb možeš roknuti toliko poruka ili već šta da ova cifra od 80smsa gubi smisao i to na veliko.gtalk skype ili već šta može uvek da bude uključen i tebi i njoj tako da....beži od sms-a...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- frace
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
- :: Sony Xperia miro
- :: S3 I9305
Mozda je cak najpovoljnije da tamo kupis njihovu pripaid karticu sa nekim internet dodatkom, pogledaj na njihovom sajtu sigurno imaju nesto.
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Layne_Staley, a moyda je najbolje resenje da za tih 10-12e popijes 4 pića u nekom kafiću i lepo preko wi-fi i skype-a/vibera se izrazgovaraš sa curom...
D500&E71
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Niti mogu da pijem pice niti mogu da blejim. U CG idem jer mi je umro deda.. A to sto moram da se cujem sa njom, ne bi bas sad o tome, a da li sam papucar ili ne, misljenje onog ko me je tako nazvao me ne interesuje... Pitao sam za pomoc, a ne za sud o tome kakv sam ja ili kakav nisam..
Sa devojkom sam skoro 3 godine u vezi i ne radi se o tome da ne mozemo da budemo razdvojeni 2 dana, vec o nekim ozbiljnijim stvarima koje, kao sto sam rekao, ne bi da iznosim ovde... Ne znam sta se pravdam uopste, valjda sam puko danas zbog ceke situacije..
Hvala na savetima, videcu sta cu..
Sa devojkom sam skoro 3 godine u vezi i ne radi se o tome da ne mozemo da budemo razdvojeni 2 dana, vec o nekim ozbiljnijim stvarima koje, kao sto sam rekao, ne bi da iznosim ovde... Ne znam sta se pravdam uopste, valjda sam puko danas zbog ceke situacije..
Hvala na savetima, videcu sta cu..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
Pa bolje 1gb neta viber ili whatsapp, i to je to kapiram da neces istrositi na to ne znam koliko, a mnogo vise pruza nego 80sms-ova
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Дефинитивно је боља опција са интернетом. Само провери још на сајту ону фору са јефтиним позивима у цг. Било је раније нешто типа да плаћаш само успоставу везе.
ex ivan87
- djosa@
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Avg 2012. 09:29
- :: Samsung Note 9
Layne_Staley......Najbolja ti je je opcija,da kupis neku njihovu karticu... Evo ti pogledaj ovo verujem da ce ti se svideti.....
http://www.telenor.me/sr/Privatni-koris ... eti/Start/
Nemas bolje ponude..Ako zelis da se dopisujes porukama...Pozzz
EDIT:
iiiiii posle nedelju dana tek dolazi kurir i doneo
aneks ugovora....u paketu sam dobio i vaucer
i rukavice....Samo da su malo vece mozda bi
mogo da ih nosim...Kaki su i to je od njih
previse.Doslo mi obavestenje i to pisano al
bez pecata...Da imam pravo na omiljeni broj
tokom sl. godine....I ja ih nazvao,al cvrc..Kazu
znate nemoze dve nemoze dve promocije na
jedan broj...I ja ga pitam pa sto ste mi onda
poslali da mogu....on zamuckuje....
http://www.telenor.me/sr/Privatni-koris ... eti/Start/
Nemas bolje ponude..Ako zelis da se dopisujes porukama...Pozzz
EDIT:
iiiiii posle nedelju dana tek dolazi kurir i doneo
aneks ugovora....u paketu sam dobio i vaucer
i rukavice....Samo da su malo vece mozda bi
mogo da ih nosim...Kaki su i to je od njih
previse.Doslo mi obavestenje i to pisano al
bez pecata...Da imam pravo na omiljeni broj
tokom sl. godine....I ja ih nazvao,al cvrc..Kazu
znate nemoze dve nemoze dve promocije na
jedan broj...I ja ga pitam pa sto ste mi onda
poslali da mogu....on zamuckuje....
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Layne_Staley, citam po 5 put postove ovde,ali nigde ne mogu da nadjem da te je bilo ko od nas nazvao papucarem ili bilo kojom frazom koja naginje ka tome,stoga ne razumem o cemu pricas....
Ja sam dao predlog ne znajuci za citavu situaciju,mislim da bi ti trebao najbolje da znas da li ce ti dovoljno biti tih 80 sms za konverzaciju sa devojkom....
Ja sam dao predlog ne znajuci za citavu situaciju,mislim da bi ti trebao najbolje da znas da li ce ti dovoljno biti tih 80 sms za konverzaciju sa devojkom....
D500&E71
- pelleruma
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 27. Nov 2011. 16:59
- :: LG G2
Momce,ja ti se izvinjavam javno,ako sam ti povredio osecanja,a jesam.Krivo mi je zbog toga.Nisam mislio nista lose,a kad sam procitao pre par dana sta si napisao prvo sam se nasmejao setivsi se mene kada sam imao 20-tak godina i da bih isto kao i ti razmisljao,ali sam eto nekako nespretno srocio recenicu-"pa ne ides na 2 meseca,vec na 2 dana",da bih ti olaksao,podsetio da ce to proleteti,a nikako da te vredjam.Izvinjavam se iskreno.pozZ
stara japanska poslovica - nikad ne veruj staroj kineskoj poslovici
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
loki13, rekao mu je neko, medjutim, taj post je, verovatno, obrisan. Ali, mislim da nije bilo zlonamerno.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Stigla mi je poruka da je produzen promotivni period za uslugu platimo do kraja 2013. godine. Ocigledno su gospoda videla da su ljudi masovno nezadovoljni i da prekidaju sa koriscenjem te "usluge"
Note IV N9100 dual
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
I meni isto upravo,bas sam to pomislio!
btw onaj vaucer ne vazi ako je neko na postpaidu vec a istekao mu je ugovor ili nije uopste pod ugovorom,znaci mora biti prelazak sa druge mreze,sa pri na post paid ili uzimanje odmah novog broja sa post paidom. glupost.
btw onaj vaucer ne vazi ako je neko na postpaidu vec a istekao mu je ugovor ili nije uopste pod ugovorom,znaci mora biti prelazak sa druge mreze,sa pri na post paid ili uzimanje odmah novog broja sa post paidom. glupost.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ma opasni su oni. Ne bi oni dali taj vaucer d anem aneka zackoljica i d amoze veliki br ljudi da ga iskoristi
Note IV N9100 dual
Jel neko zna da li moze da se kombinuje popust sa vaucerom i ova promocija koju imaju, besplatni razgovor u sledecoj godini sa jednim brojem?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Danas mi je stigla poruka da sam istrosio sav saobracaj iz paketa i da mogu da nastavim da koristim internet ali sa sporijom brzinom...
Ja ne verujem.. Koristio sam telefon identicno kao i proteklih godinu dana, jos plus sad imam jos veci paket sa 3 gb brzog neta...
Ne verujem....
Ja ne verujem.. Koristio sam telefon identicno kao i proteklih godinu dana, jos plus sad imam jos veci paket sa 3 gb brzog neta...
Ne verujem....
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ja jedva 3gb na vip-u uspem da potrosim, a cevcim i yt i google mape sa navigacijom. Kako ti uspe ne znam?