Galaxy S2 ili One X

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Bulaja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 17. Sep 2011. 16:11

Galaxy S2 ili One X

Post od Bulaja »

pozdrav ljudi.do sada sam koristio nokiu e72...ali generacije se menjaju....da ne duzim hteo bi da predjem na anrdoid...nikada radnije nisam koristo android,pa nzm koji telefon da odaberem. Razmisljam se izmedju Samsunga Galaxy s2 i htc one x. oba telefona mi se svidjaju,ali kao sto kazem nmg da prevagnem koji da kupim... interesuju me vasa iskustva sa ovim telefonima? pozdrav svima

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Re: Galaxy S2 ili One X

Post od sugarcoated_ass »

Bulaja, cekaj, cekaj... jesi siguran da se ne mozes odluciti izmedju SGS2 i One X? :? Da nije mozda SGS2 i One S ili SGS3 i One X? Posto se One X i SGS2 tesko mogu porediti jer su skroz druga klasa.

Bulaja
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 17. Sep 2011. 16:11

Post od Bulaja »

uuu :D sad si me skroz zbunio,ja sam samo pogledao specifikaciju oba telefona,imao sam priliku da ih oba drzim u ruci i malo se igram za snjima i oba mi se svidjaju,to sam hteo da kazem.
ako mislis na jacinu telefona,trenutno stanje na trzistu i slicno onda razumem sta me pitas...za htc one x mozda cu i da skupim dovoljno novca,za samsung s3 tesko.. recimo da je i to u pitanju. pozdrav.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Slobodno uzmi One X, neces se pokajati.:)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

One X je bolji od S2, tu nema dileme i skuplji je od S2. One X je klasa sa S3 i slično koštaju, bolje poredi S3 i One X. A fannY je skoro uzeo One X i može ti iz prve ruke reći više o One X a i ja očekujem da se malo raspiše u njegovoj temi na forumu (trajanje baterije itd.) :)

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

Cim nadjem malo vremena,raspisacu se.Inace jos sam pod utiskom. :D

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

Baraba napisao:One X je klasa sa S3 i slično koštaju, bolje poredi S3 i One X.
E ja se lomim upravo izmedju ova dva sada, koji bi ste uzeli vi koji poznajete ove telefone i imate objektivne razloge za jedan ili drugi? ;)

fannY
Expert
Expert

Post od fannY »

To su ti u sustini jako slicni telefoni,stvar je ukusa.Ne mozes da pogresis.:)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Galaxy S2 ili One X

Post od toda81 »

One x ima jaci procesor sa cetiri jezgra, veci ekran, full hd isto kao i s2 i 8megapix, ali ne znam koji ima bolju kameru, s2 ima bolju prednju kameru. Ja bih pre uzeo one x jer ima i vecu rezoluciju ekrana, ali kakva je baterija to je vec pitanje. Ako uzmes s2 sigurno neces pogresiti jer sam ja licno prezadovoljan, mada bih ja mozda pre uzeo one x, ali samo da se prethodno raspitam kakva mu je baterija
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

marko 0401 napisao: E ja se lomim upravo izmedju ova dva sada, koji bi ste uzeli vi koji poznajete ove telefone i imate objektivne razloge za jedan ili drugi? ;)
S3. Bolja baterija, vise romova, vise modova, bolji update.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

@baraba - pre ce biti poredjenje One X+ i S3... cena je malo pala, vec je na oko 520eur, za X+...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Lepo kaze luca da je bolje porediti ga sa s3 nego sa se2 jer se za ta dva modela moze reci d asu slicni, ali svakako glas u tom izboru dajem za s3
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

toda81, ako vidiš marko 0401, je citirao moj komentar u kome kažem
]One X je klasa sa S3 i slično koštaju, bolje poredi S3 i One X.
Zatim, fannY, odgovara u fazonu da su oba dobri telefoni i neće pogrešiti koji god da uzme.
I tu se javi toda81, koji poredi one x sa S2 koji niko ne pominje(, marko 0401, je nastavio temu i pitao za One X i S3)!
Moja malenkost odgovara za S3 i navodi objektivne razloge koje je marko 0401 tražio.
Nastavlja luca, unoseći nemir na tribine ubacujući one x+ (umesto običnog one x) u igru jer se pojavio na oglasima.
Ne verujem da će one x+ ući u obzir je skuplji od novih one x i s3 po 100e i više.
Dobro bre toda81, šta si se uhvatio za S2 pa S2 ko prizetko za testament :D

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Tema se zove S2 vs one X pa toda nije pogresio. Ja imam s3 i recicu ti da uzmes one x bas zbog toga sto je s3 promasaj u zajednici, jako malo romova jer nemaju sorce code da programiraju exynos cip i to odbija zajednicu...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

lesa0208, tema da, ali ko čita temu taj prati na času :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Veliki si ti pametnjakovic barabo
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Koliko ono bese kosta One X? Ako ga neko ima, ajd' neka postavi kvadrant sa oficijelnim JB romom.
Ono sto hocu da kazem a odnosi se na naslov teme, One X jeste hardverski jaci telefon od S2, ali taj hardver je neiskoriscen do bola i apsolutno nikako ne opravdava razliku u ceni izmedju ova dva modela.
Ako je S3 u igri, onda bih na njega isao svakako. A mozda je najpametnije da se saceka jos malo, jos koji mesec, pa da vidimo sta ce sve novo izbaciti u prvom kvartalu.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

toda81, hteo sam da marko 0401 ne zbunimo sa ubacivanjem i S2, pitao je za S3 i HOX :)

marko 0401
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
:: Z2

Post od marko 0401 »

Baraba napisao: S3. Bolja baterija, vise romova, vise modova, bolji update.
lesa0208 napisao:Ja imam s3 i recicu ti da uzmes one x bas zbog toga sto je s3 promasaj u zajednici, jako malo romova jer nemaju sorce code da programiraju exynos cip i to odbija zajednicu...
Pošto ovo i nije baš od pomoći jer imamo dvije potpuno suprotne tvrdnje :) , ja ću poslušati sledeći savjet:
fannY napisao:To su ti u sustini jako slicni telefoni,stvar je ukusa.Ne mozes da pogresis.:)
Bio sam danas do Telenora da se poigram sa oba telefona, i definitivno uzimam S3.
One X je nekako bled i ne sija uopšte, S3 šljašti! :D

Ovom logikom vjerovatno samo žene kupuju telefon :D , ali nema veze, S3 jeste dobar telefon (valjda) i tu
ne može puno da se pogreši ukoliko se on uzme.

A i ne znam zašto sam sebi komplikujem život :wacko: , prvo sam se lomio mjesec dana izmedju S2 i Note 1,
i onda sam na kraju shvatio da je S3 zlatna sredina što se veličine tiče (ma i S2 je dovoljan nego ajde), i sinoć
naleteh na preporuku za One X i odmah sebi komplikujem život bez potrebe....
Prekosutra idem da uzmem S3 pa nek ide život... :)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

marko 0401, vidi, lesa0208 je advanced korisnik, voli da čačka i svašta nešto, pogledaj samo temu u kafiću "Vaš desktop" i videćeš da pravi najbolji desktop za S3, ali on malo programira, malo PS, malo ovo... i njega razumem. Ali da S3 ima malo romova, ima više od htc one x:
S3:
http://forum.xda-developers.com/forumdi ... &nocache=1
HTC One x:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1533

Onda je lesa0208, dobio na poklon HTC kome je odmah našao mane koje je snimio i postavio (razlivaju se boje po displeju kada se pritisne prstom u određeni ugao) itd. I ja i on bi prešli na nešto još bolje (to ti je kao droga, isgustiraš jedan i hoćeš jači, brži...) ali trenutno nema, tako da smo obojica na S3 :)

Odgovori