Inache,jeste imace 20mb interne memorije ali uz njega se dobija Memory Stick Duo Pro od 512mb,a fon podrzava Memory Stick do 2GB..Ima 2mpx kameru sa autofocusom i FM sa RDS-om...

Ovaj fon mora biti moj...

) i rokaj sine!!
 ) i rokaj sine!!  

, mnogo vise mi se svidja K750 sto je crn. K750 nisam kupio zbog manje memorije i slabijeg (malo) mp3-a. Tako da je ovo ispunjenje mojih zelja. Jos kad bi bio symbian
 , mnogo vise mi se svidja K750 sto je crn. K750 nisam kupio zbog manje memorije i slabijeg (malo) mp3-a. Tako da je ovo ispunjenje mojih zelja. Jos kad bi bio symbian   avaj avaj
  avaj avaj 

),ali jednog dana......Inace uvek imam poslednji modni telefonski hit(ne toliko cesto,mozda jednom godisnje),jer trenutno se ima,pa...(ne zamerite).Poklonik sam bio uvek one sheme da ako imate i ako vam se nesto svidja,zasto da ne obradujete sebe!Verovatno bi slika bila potpuno drugacija da sam na Lomnicinom mestu,to sigurno
 ),ali jednog dana......Inace uvek imam poslednji modni telefonski hit(ne toliko cesto,mozda jednom godisnje),jer trenutno se ima,pa...(ne zamerite).Poklonik sam bio uvek one sheme da ako imate i ako vam se nesto svidja,zasto da ne obradujete sebe!Verovatno bi slika bila potpuno drugacija da sam na Lomnicinom mestu,to sigurno  A ti naduvani klinci kupuju fonove od 500 evra da bi ih gotivilo drustvo u skoli ili zato sto mamica i tatica hoce da im dete ima sve najnovije i najbolje
 A ti naduvani klinci kupuju fonove od 500 evra da bi ih gotivilo drustvo u skoli ili zato sto mamica i tatica hoce da im dete ima sve najnovije i najbolje  

mihajlovic napisao:
Telefon je stvarno extra !!!
Imace Quadband and EDGE podrsku,istu funkciju tastera(software) kao na joystick-u na W900i
2 megapixel camera sa autofocus-om i flashlight, 1.9" ekran rezolucije 176x220 pixel 262k, Memory Stick Duo Pro slot,imace upola interne memorije od W800i memorije,citavih 20mb,ali zato dolazi sa memoru stck pro duo karticom od 512mb,kako Vam se cini !?

ali sad su mi te godine da moram da mislim sta cu sa zivotom od 25-50 godina a znas kako su zene ubedljive!
  ali sad su mi te godine da moram da mislim sta cu sa zivotom od 25-50 godina a znas kako su zene ubedljive!   
  Jako dobru inace!
  Jako dobru inace!
 ) problem kod SE-a, a to je nedostatak ekrana i CMOS chipova ( a isto tako SE nije velika firma ) , tako da to diktira stavljanje takvih ekrana, a kada drugi proizvodjaci budu stavljali ekrane VGA rezolucije, SE tje tek stavljati QVGA!
  ) problem kod SE-a, a to je nedostatak ekrana i CMOS chipova ( a isto tako SE nije velika firma ) , tako da to diktira stavljanje takvih ekrana, a kada drugi proizvodjaci budu stavljali ekrane VGA rezolucije, SE tje tek stavljati QVGA!