Lela, iako se skoro u svakoj temi, bez obzira šta se traži, preporuka svede na S2, mišljenja sam da ti je mini baš dobar izbor. Jeste da i sam nisam nešto bio oduševljen kad sam video specifikacije, ali juče sam se baš igrao jednim S3 mini i mnogo mi se dopao. Za svakodnevnu upotrebu i normalan rad, bez petljanja po sistemu, root-ovanja i nekih 1Gb+ igrica, biće perfektan. Baš je lep i lepo radi, a i veličina mu je optimalna. Kada moja žena bude kupovala telefon, ovaj će sigurno biti u užem izboru, pored Xperia-e P i HTC One S.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Mada mislim da ti i nije od neke pomoći! I ja moram da primetim, dosta postova postavljaš u zadnje vreme, kao da se takmičiš u njihovom broju, bez ljutnje!
iKe, hvala na odgovoru! Ostalima - zao mi je sto ostavljam takav utisak posle svega 200 postova. Da, ja zaista kupujem telefon vec pola godine, odnosno, biram telefon. Juce sam zamalo uzela SGS plus i onda mi je tip rekao da je touch ostecen odnosno ne reaguje na jednom mestu. Blago vama kad mozete da kupite toliko skupu stvar za dan, dva i da ne razmisljate. Necu vise 'trolovati' a krasnog li izraza...
Lela - za pare do 300 najbolji je S2 Samsung... za cenu do 400 samsung S3 ili HTC one x... ako ces nesto jeftinije - do oko 200 - imas dobrih Sony-ja, oko 250 imas htc desire x i xperia P sony itd... aman zeno! (morao sam )
@ike - nisam rekao da je bolji nego da ulazi u taj cenovni rangi da su najbolje za te pare... razumeo sam da devojka bira i razmislja sta da kupi pa sam predlozio par modela...
Dok se Lela, smisli docice nova generacija telefona . Uglavnom ja bih ti rekao da uzmes sta se tebi svidja, jer svi smo ti vise puta napisali sta je dobro imas smer kojim treba ici samo se odluci Ako nemas dovoljno novca i znas da neces u skorije vreme imati nesto vise novca, ili jednostavno ne zelis da bacis novac na ovako nesto, napravi sebi novcani limit i vidi sta ti se tu uklapa, a da se tebi svidja....
Lela toliko mi se svidja da je u fijoci zapakovan... Sta znam mene ne odusevljava verovatno zato sto imam hardverski jace modele od njega pa i nije uspeo da se pokaze, ko zna mozda bi se tebi svideo i odgovarao bi ti, meni ne. Al tipa najvise me je razocaralo razlivanje boja kada se pritisne pored ekrana a taj pritisak uopste ne mora da bude jak...
Vidi najbolje bi ti bilo da izaberes par modela koji ti se svidjaju odes do operatera procackas svaki pola sata jer je to besplatno i onda koji ti se najvise svideo njega i kupis. To vidim kao najbezbolnije resenje za tebe, a takodje i najbrze
ma muka mi je vise... sad sam nasla na netu da SGS advance ima nekih problema sa gubljenjem signala, na HTC Desire X se razlivaju boje S3 mini jedino ako ulovim preko oglasa od operatera...
Lela, svaki ima nesto i od toga ne mozes da pobenes, nesto je kod jednog kvalitetnije nesto je kod drugog, jednostavno prestani da trazis savrsen aparat jer taj ne postoji.
Inace sto budes vise gledala i nervirala se nikada telefon neces ni kupiti.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.