L.S.I., pa prilicno pozitivni, telefon je po meni ekstra, ekran odlicanodziv vrhunski.....baterija mana, izdrzi ona dan ako ti ne cackas puno ali tesko to sa mnom, em pricam, em kuckam em visim na netu

ispraznim je za tipa 7-8 sati mada mogu i brze.....u ruci pruza izuzetno kvalitetan osecaj, bolji i od Iphona i svega trenutno....barem meni....e sad tablet je tesko reci posto se njemu ne prazni baterija stalno vec samo kad je telefon unutra a to je samo pola vremena kada sam kuci.....ja svako vece stavim da se puni tablet sa telefonom unutra i ujutru su oba napunjena

ali aj neka bude 2 dana uz dosta koriscenja..... ekran je vrlo kvalitetan i lepe boje jedino sto ima malo slabiji odziv od telefona, tacnije malo jace treba da se stisne za razliku od telefona koji samo dodaknes ovlas i on sve radi bez ikakve greske....oba uredjaja imaju gorila staklo sto znaci da se ne mogu izgrebati, barem sam tako mislio jer na hd2 nikako nisam uspeo da izgrebem staklo....cak i kada sam polomio ekran na hd2 uzeo sam ostar noz i pokusavao napraviti rez negde na ekranu (delu koji je citav) ali nisam uspeo.....a na padfonu mi se cini kao da imam neku crticu na ekranu tacno na sredini, koja se bukvakno vidi na odredjenom svetlu i to ne na obicnom presijavanju vec bas u nekom retkom momentu kada trazim da li je cist ekran....mozda to i treba da bude tu posto je prilicno simetricno i na sredini ekrana....ali sada se dvoumim da uzmem neku foliju koje inace mrzim jer mi unistava lep osecaj kada prevlacim prst po ekranu umesto po plasicnoj foliji

na hd2 je nikada nisam imao za 2 godine i nikada nisam imao problem oko toga......dalje....ekran na tabu kao sto rekoh vrlo je kvalitetan, mana (mozda) je to stokada je skroz crna pozadina a ekran radi, vidi se malo probijanje bele boje po ivicama ekrana ali je prilicno slabo i samo se u momentu potpunog crnila moze primetiti....sto je manje vise slucaj sa svim tabovima koliko ja znam.....3d wallpaper od asusa je neverovatran bukvalno...mami te da trosis bateriju

vidzeti su super odradjeni i uradjeni u velikoj pikselazi ili ti kvalitetni su....nema tackice koje mozes primetiti nikako......tablet ima futrolu...mislim da je prava koza i lepo izgleda...slicno zenskoj pisma torbi ali ne previse da ne bi izgledalo gej ako je musko nosi

mada i korisno jer mogu devojci da uvalim da je nosi haha...salim se......moze i da se podesava tako da drzi tablet u odredjenom polozaju sto i ne fukcionise idealno ali ako ostavis na stolu stojace kako je i predvidjeno, tako da je torbica prilicno ok......i da, dobio sam i olovcicu koja ima dosta mekan kraj kojim se upravlja tabom i pruza dosta bolji osecaj nego kada je tvrdji kraj.....i da pricao sam preko olovcice, kao da sam matrix 1/3 a 2/3 kao retard haha

radi u fullu...ima i tastere za javljanje/prekidanje poziva, pojacavanje i smanjivanje zvuka.....ne moze da se klikne dva puta brzo na taster za javljanje i da se pozove poslednji broj iz liste poziva kao/sto je to slucaju sa vecinom boljih blutut slusalica.....i bas je kvalitetno izradjena.....bilo bi kul da moze i da se pise sa njom nekako ali verovatno trazim previse, olovka je predvidjena da se prica sa njom a ne da se pise

inace olovka i vibrira kada te neko zove ali mislim da ne moze da zvoni ....ne znam da li sam naglasio ali oba ekrana su izuzetno bistra i imaju izuzetno jak brightnes sto je meni vrlo vazno
Nikad duzi post nisam imao, nadam se da sam ti pomogao

....ako te jos nesto zanima pitaj.....ovo sam sve napisao sa taba sa kaziprstima obe ruke kao na redovnoj tastaturi sem stovna njoj koristijm ipak vise prstiju ....u svakom slucaju prilicno :zadovoljavajuce i jedva cekam da nabavim tastaturu za njega