to za razlivanje boja je stvarno bezveze jer ko ce ga da stiska oko ekrana i proverava?! kada se ekran normalno koristi nece se ni primetiti dok vam neko ne kaze stisni ovde...
za cenu do 250e je najbolji desire x i xperia p... za malo manje xperia sola... to ti je moj predlog... ali prvo htc.
Lela, Letis sa modela na model ne odredjena si ocekujes da ti mi izaberemo telefon, da ti kazemo e ovaj je idealan za tebe,a u sustini ti ni sama ne znas sta hoces. Ovo nije nikakvo vredjanje ili nesto slicno, shvati samo kao komentar da prekines sa trcanjem po modelima i da izaberes neki koji se tebi svdja, a ne ovako e danas mi je ovaj kul jao nasla sam ima ovaj problem, jao vidi ovaj mi se svidja danas od 2 do 5h al ima ovaj od 6 do 9h koji mi se vise svidja ili ovaj ce mi ici bolje uz roze tasnicu a ovaj uz plave nokte... Napravila si listu koji ti se svidjaju idi isporbaj svaki redom i kako ti se koji bude manje svidjao njega precrtaj sa liste i dobices krajni odgovor koji telefon da uzmes bez nerviranja, nekog velikog razmisljanja i komenatara koji se telefoni nama svidjaju i sta ti mi preporucujemo, jer svaki od nas raspolaze razlicitim novcanim sredtsavima, kao i sto svako od nas koristi telefon na razlicit nacin, i svako od nas je imao razlicito iskustvo sa nekim modelom i proizvodjacem....
Baraba, nisam nervozan taman posla ne nerviram se tako lako . Al ono okreni obrni manje vise posle dva dana ce joj se svideti neki drugi telefon,jednostavno tako zene funkcionisu za takve stvari dans im se svidja ovo sutra su nasle nesto lepse
Lela, nisam znao koji je limit jer ti je skroz šarolik izbor sa cenama. U tom slučaju imaš nov HTC Windows Phone 8S ili S3 mini. Koji ti se više svidi odaberi i u zdravlje da koristiš.
Lela, prati oglase,mozda naleti s3 mini nov i za 250e....taj desire x za 220e je najverovatnije zakljucan na telenor mrezu, a posto si presla na mts onda tu ukalkulisi i cenu otkljucavanja....
ova tema je kao onaj radio voditelj u americi koji je psovao, pricao samo gluposti dva sata a slusanost je rasla iz dana u dan...
kada su pitali slusaoce zasto slusaju svi su rekli ''samo da cujem sta je sledece''! hahahahhahahahha
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.