MTS novosti
Re: MT:S novosti
Pitanje... blizu sam potpisivanja ugovora za Box paket,u kome se nudi 500 minuta,500SMS poruka i 1Gb za mobilni postpaid,pa me zanima da li se MMS poruke u tom slucaju dodatno naplacuju ili se skida protok sa onih 1Gb?
Jel recimo ako mesecno posaljem 20MMS poruka,to mi je onda jos dodatnih 250 dinara na racun ako se ne odbijaju od onih 1GB.Mada,ne bi me cudilo da se MMS naplacuje,a velicina MMS skida od onih 1Gb
Jel recimo ako mesecno posaljem 20MMS poruka,to mi je onda jos dodatnih 250 dinara na racun ako se ne odbijaju od onih 1GB.Mada,ne bi me cudilo da se MMS naplacuje,a velicina MMS skida od onih 1Gb
Pinocio, pazi ovako,kod mene u Mix Net paketu,se naplacuje MMS poruka po ceni valjda od 3 dinara(da zaokruzim).Pa tako samim tim isto i u Box paketu ce ti se naplacivati..
P.S. izvini na pogresnoj informaciji sada sam upravo pogledao i cena MMS u BOX paketu iznosi 12 dinara..
,kakvi su oni lopovi ne mogu da verujem.. 
P.S. izvini na pogresnoj informaciji sada sam upravo pogledao i cena MMS u BOX paketu iznosi 12 dinara..

Pa u tome i jeste caka,sto se vezes za taj BOX paket recimo na 2 godine,a bukvalno nema nikakvih povoljnosti u odnosu na pojedinacno placanje racuna. Eto,kao daju ti 1Gb prenosa podataka... a sta je MMS do prenos podataka... Aco,kako si zadovoljan Mix Net paketom? Ja treba da donesem odluku da li Box ili da uzmem Mix Net M?
Koliko vece racune dobijas u odnosu na samu pretplatu?
Koliko vece racune dobijas u odnosu na samu pretplatu?
Pazi ovako kod mene tacno u porodici imamo i box(to ima otac),a ja imam Mix Net paket,posto je njemu isto potreban post paid paket,a samim tim i internet,on je malo pogledao i bacio sve na racun i video da mu se isplati da prodje sa obicnog mix paketa na box paket.Jer samim prelaskom dobili smo veci internet od 6mb/s,televiziju,besplatne impulse na fiksnoj liniji valjda 300,i naravno on je dobio veci post paid paket(od 500 min,sms,i 1gb neta,sto je njemu puna kapa..).Da nije njemu potreban post paid paket,onda bih ja presao na taj box paket,a posto je njemu potreban onda je on presao i objedinio sve racune (sto je mnogo lepo) u jedan i sada uziva.Sto se tice box paketa,mi smo placali pre njega ovako,net je kostao oko 1600 dinara,telefon fiksni je dolazio oko 1200,mobilni racun je njegov bio oko 700 dinara,i kablovska 900 dinara,sto je ispadalo da kazem oko 4500 dinara mesecno.A box sada upravo placamo oko 3200,pa ti vidi iz ovoga koliko se to stedi.E sad ima jedan problem,sto ti preko kablovkse imas u celoj kuci tv,a preko box paketa samo na jedan tv,da bi imao na vise moras da placas jos dodatno 300 dinara mesecno za svaki dodatni tv,ili da odradis da pustis preko modema jedan kabl u celoj kuci i ko ukljuci u kuci "AV" onda mu se pali na tv-u ono sto ti gledas na tv-u gde je modem od boxa.Mada nama to nije problem,njh su dvoje,jedan tv u dnevnoj sobi,jer ja nisam kuci,kuci sam mozda dva vikenda mesecno tako da ono...Kazem ti da je jeftinije nama,kao sto sam ti i napisao,mada kada istekne ugovor placacemo oko 3500 dinara,sto opet je manje nego sto smo placali.Tako da jedino ti mozes da vidis da li ti se isplati da predjes na box paket,iz mog pogleda ja bih presao.Samo da znas da moras da budes vlasnik,tj da se na tebe vodi,fiksna linija,adsl,mobilni broj,da bi mogao da potpises ugovor za box.Sto se tice mog paketa ja sam potpuno zadovoljan,jer ja telefone kako da ti kazem kupujem na crno,ne verujem da cu da uskoro kupujem nesto preko operatera,a 50% je idealna stvar za mene..Uhh ja sam se bas raspisao ako ti treba jos nesto slobodno pitaj me...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
MT:S novosti
Po meni taj box nije los ako se uzme onaj + paket sa fixnom IP linijom, opet kome to treba. Sto se tv ponude tice ocajni su. Ja sam takav da uvek gledam da dobijem najvise za najmanje para, sa Box paketom, to u mom slucaju nije moguce.
Sto se fixnog tice, i u obicnoj pretplati svako ima 300 besplatnih impulsa.
Sto se fixnog tice, i u obicnoj pretplati svako ima 300 besplatnih impulsa.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Miodrage i meni nije jasno u cemu je prednost BOXa,mislim,koja vrsta ustede je u pitanju? Solo,internet placam 1500,IPTV 1000,300 impulsa za fiksni 500 dinara i mobilni 450 i to mu sve dodje 3450,a ovako u BOXu je 3100. I nije neka usteda,s obzirom da si vezan 2 godine.Znaci,da nastavim sa istim rezimom potrosnje,za fiksni cu opet morati doplatiti 400-500 dinara (medjunarodni saobracaj),za mobilni 200-300 MMS... znaci jedino sto dobijam je ubrzanje NETa sa 4 na 6,a realno,to mi i ne igra toliko bitnu ulogu. I zato sad nisam pametan 
p.s.i ja gledam da sa sto manje novca izvucem maksimum

p.s.i ja gledam da sa sto manje novca izvucem maksimum
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Pinocio, koji ti internet placas 1500 din? Ja placam ADSL 4 Mbit/sec 2158,80 sa PDV, pretplata za fiksni je 516 din + sam spojio kevin mobilni (gde je sa popustom od 50% za Mix750 - 450,00 din). To je sve zajedno: 3124,80 din.
U boxu 3 dobijam: ADSL 6 Mbit/sec + fiksni telefon pod istim uslovima + 500 minuta/500 poruka/1GB za 2.668,48 din mesecno. Daklem stedim svakog meseca 456,32 din, a dobijam vise. A ocekujem i dodatne ustede posto ce se fiksni koristiti iskljucivo za lokalne i medjunarodne pozive. Za sve ostalo ce u igri biti mobilni. Imao sam svakog meseca oko 500 din dodatno troska za medjumesne pozive sa fiksnog (dodato na pretplatu). To mi ukupno daje ~1000,00 din mesecno ustede (24.000 din za 2 godine) + je moja keva dobila i mobilni telefon uz ugovor.
Sto se tice MMS-a, ja sam u zivotu poslao sveukupno mozda 15-20 MMS-ova. A moja keva (ona ce koristiti taj mobilni broj) mozda 2 ili 3. A 3 din je MMS samo u nekim tarifama. Npr. u obicnom Mix-u je 12 din. Tako da je svejedno koliko kosta na Box tarifi.
Sto se tice Box 4 (sa TV) - taj paket je dobar iskljucivo ako imas samo jedan TV u kuci.
Inace slaba ti je racunica na onih 3450 din u svom racunu moras da dopises 500 din za medjunarodne pozive i kada nije box. Daklem poredi sa 3950 ne sa 3450.
U boxu 3 dobijam: ADSL 6 Mbit/sec + fiksni telefon pod istim uslovima + 500 minuta/500 poruka/1GB za 2.668,48 din mesecno. Daklem stedim svakog meseca 456,32 din, a dobijam vise. A ocekujem i dodatne ustede posto ce se fiksni koristiti iskljucivo za lokalne i medjunarodne pozive. Za sve ostalo ce u igri biti mobilni. Imao sam svakog meseca oko 500 din dodatno troska za medjumesne pozive sa fiksnog (dodato na pretplatu). To mi ukupno daje ~1000,00 din mesecno ustede (24.000 din za 2 godine) + je moja keva dobila i mobilni telefon uz ugovor.
Sto se tice MMS-a, ja sam u zivotu poslao sveukupno mozda 15-20 MMS-ova. A moja keva (ona ce koristiti taj mobilni broj) mozda 2 ili 3. A 3 din je MMS samo u nekim tarifama. Npr. u obicnom Mix-u je 12 din. Tako da je svejedno koliko kosta na Box tarifi.
Sto se tice Box 4 (sa TV) - taj paket je dobar iskljucivo ako imas samo jedan TV u kuci.
Inace slaba ti je racunica na onih 3450 din u svom racunu moras da dopises 500 din za medjunarodne pozive i kada nije box. Daklem poredi sa 3950 ne sa 3450.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Bilo kako bilo,potpisao sam malopre ugovor za Box4. Prebacio sam jednu prepaid karticu na postpaid,i dobio dva papira... ostalo cu navodno dobiti u ponedeljak. Papiri koje sam dobio,nemaju nikakvu konkretnu informaciju,sem da: Cena SIM kartice iznosi 200 dinara a mesecna naknada po cenovniku iz ugovora 973,50 dinara za postpaid.Nigde mi jos ne pise da sam potpisao ugovor na 2 godine,nadam s da cu taj dokument dobiti u ponedeljak.STRASNO je koliko su komplikovani.
I da,trazio sam Nokiu Asha 201 i naravno nemaju... veceras im navodno stize nesto telefona,a ako ne dodje taj.. na 9818 su mi rekli da ih nazovem i poslace mi fon na kucnu adresu.Nadam se da nece ispaliti
I da,trazio sam Nokiu Asha 201 i naravno nemaju... veceras im navodno stize nesto telefona,a ako ne dodje taj.. na 9818 su mi rekli da ih nazovem i poslace mi fon na kucnu adresu.Nadam se da nece ispaliti
tomas.hokenberi, hvala puno na dodatnom objasnjenju,zavrsio si moj posao..
Kao sto lepo rece tomas,kako se bre ne isplati,ne znam mozda nekom se ne isplati,ali nama je sasvim ok,i da bre koj to net 1500 dinara(tj 1600 sa pdv-om..) 4mb/s to jedino sa iptv,a ovako ako nemas iptv,ti imas net od 1,5 mb/s i placas ga 1600.A kada potpises ugovor za box dobijes 6mb/s,sto je ihaha vise..Sto se tice tv kanala,ja nisam imao ni bolje na kablovskoj,cak me je stalno i zezala,te ima te nema,te smetnje,itd..rekao sam vam sta mozete da odradite pustite kabl iz modema za celu kucu i sta gleda(da kazem glavni tv) na modemu,to gledaju i ovi ostali ako su ukljucili "AV",a ako nisu onda gledaju normalno televiziju sa obicne antene..
Veruj mi da nisi pogresio sto si uzeo box,videces i sam..

Kao sto lepo rece tomas,kako se bre ne isplati,ne znam mozda nekom se ne isplati,ali nama je sasvim ok,i da bre koj to net 1500 dinara(tj 1600 sa pdv-om..) 4mb/s to jedino sa iptv,a ovako ako nemas iptv,ti imas net od 1,5 mb/s i placas ga 1600.A kada potpises ugovor za box dobijes 6mb/s,sto je ihaha vise..Sto se tice tv kanala,ja nisam imao ni bolje na kablovskoj,cak me je stalno i zezala,te ima te nema,te smetnje,itd..rekao sam vam sta mozete da odradite pustite kabl iz modema za celu kucu i sta gleda(da kazem glavni tv) na modemu,to gledaju i ovi ostali ako su ukljucili "AV",a ako nisu onda gledaju normalno televiziju sa obicne antene..
Veruj mi da nisi pogresio sto si uzeo box,videces i sam..

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Koliko ja racunam u box paketu postpaid pretplata ispada gratis
1500-1600 din net
520 din fiksni
1100 sbb kablovska
1300 mobilni
sve zajedno oko 4500 rsd,a u boxu na godinu dana 3100
1500-1600 din net
520 din fiksni
1100 sbb kablovska
1300 mobilni
sve zajedno oko 4500 rsd,a u boxu na godinu dana 3100
D500&E71
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
MT:S novosti
E da za te silne MMS-ove je trebalo da uzmes Vip Smart tarifu, bilo koju koja ti odgovara, jer je 1 Smart=1 SMS.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
da, VIP je zaista bio poseban po tome sto MMS nisu naplacivali, znaci slao SMS ili MMS svejedno...
za ovih nedelju dana na MTS-u sam poslala 2 MMS-a, mislim da su zaracunali 3 dinara
za ovih nedelju dana na MTS-u sam poslala 2 MMS-a, mislim da su zaracunali 3 dinara

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nisam pratio MTS, treba mi brz i tačan odgovor. Da li sa 50% popusta može da se uzme i telefon? Ili biraš ili 50% ili telefon?
Sad je gotovo,sto sam uzeo,uzeo sam... trebalo mi je samo malo vaseg ucesca u razgovoru,da vidim koliko ste zadovoljni.Inace bio sam u promociji click 4 + iptv.Sad sam eto valjda na Box 4 ukoliko nesto ne zabrljaju u poslovnici,jer su zaista smesni.Dosla zena kaze: "prekida mi IPTV"... a zaposleni odgovara "ne bi smeo,kod nas 2 godine vec radi po 24sata i ne prekida.To vam j garantovano do TVa,imate li musku ruku u kuci,dajet mu da sredi to"
Ili stariji covek kaze "imam 2 sina,postoji li neka pretplata kojom bi se povezali,da medjusobno jeftinije pricamo?"
A odgovor je doslovce glasio "ma dajte,vi ste porodica,vi se vidjate svaki dan,i mnogo manje pricate nego bilo s kim drugim.Vama treba umrezavanje s drugim brojevima"
I svu tu pamet su sasuli za 10 minuta boravka tamo

Ili stariji covek kaze "imam 2 sina,postoji li neka pretplata kojom bi se povezali,da medjusobno jeftinije pricamo?"
A odgovor je doslovce glasio "ma dajte,vi ste porodica,vi se vidjate svaki dan,i mnogo manje pricate nego bilo s kim drugim.Vama treba umrezavanje s drugim brojevima"

ili - iliBaraba napisao:Da li sa 50% popusta može da se uzme i telefon? Ili biraš ili 50% ili telefon?

Baraba, ili 50% ili telefon,a postoji i opcija da telefon uzmes pa da placas 6 meseca sa 50%,a onda narednih meseci placas punu cenu paketa..
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Ja recimo plaćam za istu brzinu 1000, din, a već za nekih ~1500 imaš da biraš i veće brzine, recimo ptt adsl.tomas.hokenberi napisao:Pinocio, koji ti internet placas 1500 din? Ja placam ADSL 4 Mbit/sec 2158,80 sa PDV, pretplata za fiksni je 516 din + sam spojio kevin mobilni (gde je sa popustom od 50% za Mix750 - 450,00 din). To je sve zajedno: 3124,80 din.
Ipak, sve u svemu, nije loš taj box, kome odgovara, meni ne. A može i telefon da se uzme, nije neki popust, ali... i na rate, recimo 992d za 10000, u oglasima je 16000.
Kolega hteo isti, i rekli mu zvaće ga, i tako, i na kraju uzeo ovu 302, verovatno uz mix750 za dinar, mada sam ga ja savetovao da ide na 50% popust, al on zapeo, oće nov telefon, pa još NokiaPinocio napisao: I da,trazio sam Nokiu Asha 201 i naravno nemaju... veceras im navodno stize nesto telefona,a ako ne dodje taj.. na 9818 su mi rekli da ih nazovem i poslace mi fon na kucnu adresu.Nadam se da nece ispaliti

Nokia Efiftyone
Nekako s' proleca,
,sinu istice ugovor.Koristio je Prva droid paket.Nekako sam ga ubedio da mu je 100 puta bolje da ode na akciju 50%(ubise me njegovi racuni sa curicom),ali...koliko vidim akcija je za sada produzena do 30.03.Mislim da mu ugovor istice krajem aprila,ili pocetak maja,pa pitam koliko ranije moze podneti zahtev za produzetak ugovora i sta bi trebalo uraditi.Ako je neko vec to radio neka napise.Pozdrav svima i sve najbolje u Novoj godini.

PetarI, tri meseca ranije možeš potpisati novi ugovor. 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Hvala ti na veoma brzom odgovoru,koji razresava nedoumice.Nadam se da ce nastaviti i dalje sa tom akcijom,bas bih i ja mogao preci u mts(ponovo).