SG S Advance ili SG S3 mini ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: SG S Advance ili SG S3 mini ?

Post od iLuka »

eto stvar sredjena :)
ako su samo instalacione poruke - onda je ok... jeste provera u pitanju, znam iz iskustva... mada sto ih nisu obrisali :x
kutija se otvara jer se proverava paket, da li radi telefon itd... to je ok.
je l' telefon kodiran samo za telenor? mislim ok je ako jeste i ako to tebi odgovara... samo pitam, nista to ne menja...
na novijim HTC-ovima ne ide vise ona folija oko telefona kao na ranijim modelima, eventualno folija preko ekrana koja se skida ali ne ide na svim... samo na skupljim modelima... ne znam koja im je to fora...

sve u svemu, dobro si prosla :wink: cestitamo :)

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

telefon je sim free :wink:

poruke su bile 2 VIP-ove instalacione i nekoliko MTS-ovih :? ma nema veze...

hvala na cestitkama i hvala jos jednom na konstruktivnim savetima :wink: stvarno su mi pomogli, bez sale :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: SG S Advance ili SG S3 mini ?

Post od toda81 »

Ma to je teska glupost, zar nije dovoljno samo da ubace karticu i da vide da li je sim free. Sve su to teski prevaranti koji ne vode racuna ni o cemu pa naprave takvu poslcetnicku gresku sa porukama. Sve to nije bitno koliko je bitno da tebe telefon dobro sluzi i da ti budes zadovoljna njime
Note IV N9100 dual

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

bas tako - ne znam da li bi taj isti telefon bio ''kvalitetniji'' ili bolji ili ne znam ni ja sta, da sam ga kupila u zvanicnoj radnji za duplo vece novce :?

sta da se radi, za sada je tako kako je, mozda cu sledeci fon da kupujem u najskupljoj radnji 8)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Lela, ne sekiraj se, opusti se i uzivaj. Imao sam mnogo tel koje sam kupio polovne pa sam uzivao igrajuci se njima, a nisam imao nikakve probleme do sad. Jednostavno ne razmisljaj o tome i prepusti se uzivanju, skidanju programa itd. Da li ti planiras da ga root-ujes?
Note IV N9100 dual

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

planiram prvo da ga savladam, jer mi je to prvi android :) a posle cemo lako...

pretpostavljam da mi treba zastitna folija za ekran? ovi nisu imali u radnji... :?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Sto se mene tice ja nikad nisam stavljao folije na ekrane jer sam uvek imao futrolice. I tebi predlazem da uzmes neku dobru futrolicu. Nikad ni na jednom tel nisam imao ni najmanju ogrebotinu na ekranu. Mislim na telefone koje sam kupio nove
Note IV N9100 dual

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

hvala toda81, videcu sto se tice futrole sta ce mi biti prakticnije, da li ona silikonska ili ona druga, ne znam kako bih je opisala, koja se otvara kao knjiga :oops:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja iskreno nisam ni zabjednu od te dve, mada je sve to stvar ukusa. Ova prva silikonska stiti telefon od padova, ali je ekran nezasticen, a iva druga mi se ne svidja sto se preklapa i vece sunse da upadne prasina i sta jos moze jer je ona otvorena sa tri strane, tako da je moj izbor uvek futrolica koja je otvorena samo sa gornje strane i u koju se samo stavi tel, a vadis ga tako sto povuces jednu trakicu i tel izadje jednim delom i lako ga posle izvuces iz nje
Note IV N9100 dual

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

hvala na savetu - isprobacu na licu mesta, makar to nije problem :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Nema na cemu Lela. Najbolje je da probas kao sto kazes na licu mesta vise razlicitih modela, ali ti silikonskilu ja nikako ne preporucujem jer ne stiti ekran
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Lela napisao:ta-naaaaa :D

kupila sam HTC Desire X u Mobil Plus radnji u TC Piramida, za 215 evra, telefon je iz Telenora, ima fiskalni racun i garanciju same radnje - koliko ce mi to vredeti, videcemo :wink: nadam se da mi nece ni zatrebati.

do sada sam ''cackala'' telefon, jedino sto mi je u radnji promaklo, to je da je u telefonu ostalo par poruka :( necijih... znaci da ga je neko koristio... sta da se radi :D znala sam da postoji rizik cim kupujem u takvim 'radnjicama' na crno...

ali - vazno je da imam svoj prvi android 8) uzdravlje da ga trosim i na bolje da ga promenim :D

prvi utisci - lepo ''lezi'' u ruci, 4 inca je pravi izbor, na prvi pogled lep telefon... 8)
Pa kako ne sačeka naslednika sa ispravljenim ovim ili onim :lol:

Čestitam i u zdravlje da koristiš :)
Oni su taj telefon kupili od nekog ko je kupio preko telenora, kao da si ti kupila sa oglasa... nije problem za te poruke, te poruke se dobijaju od mreže čim ubaciš sim karticu, sumnjam da su ga koristili i igrali se sa njim jer nisu izbrisali poruke (za tog prodavca verovatno je android naučna fantastika), nema u radnji samo jedan telefon, zaš kada bi stigli oni sa svim telefonima da se izigraju i svaki da koriste, nemoguće jbt
Stavio bih foliju na displej :)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Lela, šteta što si kupila telefon. Tvoje teme o izboru novog modela su bile najzanimljivije na forumu :) . Šalim se ! U zdravlje da ga koristiš!
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

:D hvala, hvala, u potrazi sam za folijom, I neku futrolicu cu da uzmem.
Baraba, fon jeste plastikaner I razlivac ali je mooooj :)

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Neće te loše služiti! :D Nego, da ti lepo nama otvoriš novu temu ,tipa "koju futrolicu kupiti?", da otvorimo novu polemiku! :P 8)
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

:lol: ahahaha taman posla :) ne brinite nece vam zafaliti interesantnih tema i postova od mene :)
U stvari, velika je sreca sto fon nisam ranije kupila - nikad ne bih polozila veliki ispit koji sam u medjuvremenu polozila :)

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

neka te lepo sluzi.Mozda je bolji izbor bio S2 ali sta je,tu je,a stavljanje folije meni je glupost najveca.Imao sam 7 meseci S2,nosio ga u platnenoj vrecici,i nigde tackicu nisam imao.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Dule88, slazem se sa tobom da je folija najvc amoguca glupost koju nisam stavljao ni na jedan tel koji sam imao i svaki tel mi je bio kao nov, naravno uz neku futrolicu
Note IV N9100 dual

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

dule88, hvala, super je telefon, nisam zazalila, 4 Inca je taman za zensku ruku, stabilan je u ruci, ima finu mat zadnju masku, ne kliza. Pravi telefon :) za veci ekran bi dalje trazila neki noteboook Ili sta slicno.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

toda81, dule88, ovaj tel nema GG,pa je i preporuka da se stavi neka folija... :wink:
D500&E71

Odgovori