Šta posle S3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Re: Šta posle S3?

Post od lesa0208 »

Baraba razumem ja tebe potpuno, ja sam pretprosle godine promenio 16 modela za celu godinu pa sam se smirio kasnije, ja Android znam u dusu sve jedno mi je koji mi je uredjaj sa Android OS al mi jos taj OS nije dosadio, valjda zato sto pruza najvise od ostalih, pritom sto ja volim da se igram sa ti OS-om

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Baraba, vidim da merkaš One S ?! Meni se taj model baš sviđa, jeste da nije high-end, ali je baš dobar. Možda ti je to dobra varijanta, dok na proleće ne izađe more novih 5-o inčnih modela sa full hd rezolucijom.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

OMG :lol: Nisi valjda prodao opet S3?! au, a ja sam mislio da sam ja :wacko:
salim se, naravno :wink:
i sta ces sada? opet Note 2?
ova tema sad postaje zanimljivija od one gde @Lela kupuje HTC Desire X :lol:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

lesa0208
ja sam pretprosle godine promenio 16 modela za celu godinu
Svaka ti čast! :lol: Ja sam, za 10 godina promenio 6-7 telefona.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

luca napisao: ova tema sad postaje zanimljivija od one gde @Lela kupuje HTC Desire X :lol:
Hahahahahaha brate ti ne znas koliko si me sada nasmejao,ma mislim da ne moze da postane nikako zanimljivija.. :lol: :lol:
Pa sta sada mu ne gine,neki x+,ili opet note II,e da hteo sam da te pitam,al to sigurno nema razr maxx kod nas??

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

drago mi je da moja tema ima naslednika, haha. Sad kad lesa rece za 16 telefona za godinu dana, postase mi neke stvari jasnije. Ma, nek smo zivi i zdravi!!!

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

@acamatic - pa bar se svi razumemo ovde... ko cita ovaj forum prvi put ili se ne razume mnogo u telefone, taj ko zna sta misli o nama :D
ja idem na X+ cim jos malo padne cena, sada je vec na 470eur... a posle, na leto ili malo ranije neki od 5-o incnih super modela :wink:

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

luca, ma sta nas briga sta drugi misle,bitno je da se mi razumemo.. :D
E to sam i ja nesto razmisljao da li da idem na x+,ili pak na neki drugi model,tj sacekaju da se pojave novi modeli,pa cemo videti sta da se kupuje.Nego iskreno ne znam sta da radim,nesto sam se mnogo napalio na SPS-3,tako da mozda n8,nece dobiti nogov drugara..

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

htc one x+ ce biti super prelazno resenje jer je spona izmedju ovih sada dual core krait s4 i quad core-ova a sa druge strane tih mocnih sa ekranima od 5 inca...
ne znam da ali ce neki proizvodjac ponuditi nesto interesantnije od one x+... mozda neki Sony pre Odin-a i Yuge... ali cisto sumnjam...

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Baraba napisao:...džabe što mi se sviđa Motorola DROID RAZR MAXX HD kad nema...
Stize od NG u mts, ali ne zna se tacno kada. Medjutim u pitanju je RAZR HD bez MAXX...
Btw, Motorola je najavila i RAZR M HD, a u planu je i neki "Xphone" koji bi bio potpuna saradnja Motorole i Google-ta. :)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Ja bih uzeo sada One X+ al mislim da je najpametnije cekati prolece-leto za kupovinu, taman ce se jos nekih parica dodatnih skupiti :-). Al meni bi bilo mnogo zao da prodajem moj S3 jer sam mu nabavio game boy case a toga kod nas nema :-P

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Lela, moja tema se čita sa velikim žarom u očima, upali plamen sreće koji ugasiti niko neće, sve povuče da menjaju fon :D

Razmišljam o one x/+. Ali mi se sviđa one s, sviđa mi se njegov izgled i tananost, stvarno odlično leži u ruci, nije me ni jedan ovako privukao izgledom u crnoj boji, ali tu me smara da se jurim sa prodavcima jureći gde ima sa S4 procesorom. Tako ostaje X ili X+.
Note 2 ima onaj lag pri paljenju ekrana kao S3, to me nervira već kad pomislim da se dešava sa 2Gb ram, hebeni samsung i Exynos Slika

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

ah, blazeno neznanje ! moj HTC radi savrseno, makar ja tako mislim :P jer i da ne radi kako treba ja ne bih imala pooojmaaa hahaha :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Baraba, već vidim da ćeš se ti vratiti na S3...:) Za koliko si ga prodao? :)

Lela, uživaj u novom uređaju...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ninolina, zamalo da uzmem danas crni sa 1.500 pločom, ali se iskulirah, neću u inat zbog Exynos laga. Otišao za 370e srećnom bivšem korisniku iOS-a :) Kaže "4s ima odličan zvuk da ti pustim, uzimam S3 malo da promenim, ako mi se ne svidi ostajem na 4s" i isukam S3 pun modova, bilo je :o :blinky: :o Trebao sam više da cenim da sam znao da je jabučar :)

Lela
Mobil fan
Mobil fan

Post od Lela »

Ninolina napisao:
Lela, uživaj u novom uređaju...:)
hvala Ninolina ;)

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Baraba napisao:Trebao sam više da cenim da sam znao da je jabučar :)
Xaxa, pa kada su spremi da izdvoje toliko novac za iPhone koji nije ni upola dobar kao S3, trebao si da mu lupiš veću cenu :lol:
Nego, odlična je ta cena od 370Evra, nisam skoro pratio cenu S3, sada je već poprilično povoljan, možda i pazarim jedan posle ovih praznika ako mu cena ne skoči.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Baraba napisao:Note 2 ima onaj lag pri paljenju ekrana kao S3, to me nervira već kad pomislim da se dešava sa 2Gb ram, hebeni samsung i Exynos
U vecini slucajeva ce se situacija popraviti ako se u "S Voice settings" destiklira "Launch S Voice" opcija...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Lela, alo, šta ti tu po mojoj temi operišeš :lol:

znemanja, platio sam nov 390, otišao za 370, po meni korektno, samo da sam znao da je jabučar stavio bih 410 :D

Green, S Voice sam ubija/brisao na S3, bude malo bolje ali ipak kada znam da je tu onda samo u to gledam i nervira.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Baraba, Super si prošao, a cena novog S3 je sada baš povoljna, mislio sam da se nov kreće preko 450evra.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Odgovori