Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
toda81 napisao:
EDIT:
Kako bih voleo da posedujem ovu telefoncinu. Oduse io sam se danas kada sam ga video kod prijatelja i dao bih z anjega moj s2 bez razmisljanja. Totalno me je osvojio svojom ogromnog ekrancinom, a ja sam veliki zaljubljenik u "bigaste" ekrane. Da ga imam mislim da ne bih dodirnuo ni komp ni laptop. Toliko je pregledan z asurf netom da to nije normalno. Odusevljen sam!
Taman ubedim sebe da bi mi Note ipak bio preveliki i da ću definitivno uzeti S2, i onda naiđe ovakav komentar.
AAAAAAAAAA...
Da li je neko koristio batriju za note od 5000mAH nesto se razmisljam da li da je kupim..... ima na ebay-u 10 dolara sa takvom jacinom batrija bi trajala minimum 5-6 dana
Pitanje je kolika je tu realna snaga od navedenih 5000mAh... vjerovatno negdje za 30% manja ali opet osjetno jača od fabričke. Lično nemam iskustva sa takvim baterijama ali imam kolegu koji ima S2 i bateriju većeg kapaciteta koju je naručio preko ebaya i kaže da traje osjetno duže ali da je trebalo nekih mjesec dana da se formira pun kapacitet i da traje kako treba. Mana je što se puni poprilično dugo s obzirom da je output na punjačima 1000mAh brzina punjenja.
pozdrav svima. kupio sam samsung galaxy note,pre neki dan...od momka koji ga je koristio 7 meseci...njemu je navodno baterija trajala 2 dana,nekad i vise...uz koriscenje malo neta,igre,poruke,koji poziv...a meni uz par slika dnevno,15 poruka,4-5 kratka poziva,malo neta, jedva izdrzi dan,uz ukljucen rezim stednje energije...smanjio sam osvetljenje,sve sve na neki minimum...wifi,blueto iskljucujem odma nakon prestanka koriscenj.. da li je problem u telefonu tj bateriji...ili.... imali negde kod nas da se kupe pojacane baterije?trazio sam po netu al nista ne nadjoh... imali li neko neka iskustva?ili da mi bar kaze svoja podesavanja? pozdrav svima
Trebala bi baterija na Note sa izdrzi dan bez problema i sa jacim koristenjem od tog sto si naveo. Reci mi koliko ti ekran radi kad gledas detalje o potrosnji baterije prilikom koristenja telefon kako ga napunis pa sve do praznjenja? Po meni je to malen period da bi baterija dotrajala. Vise bi se uzdao u novu originalnu.
bas zato i pitam,jer i ja mislim da bi trebalo da bude duze..tj da traje duze.
evo trenutno je na 60 posto baterije na skoro 16 sati,uzimajuci u obzir da sam spavao 8 sati i da ga nisam koristio... ekren je uzeo skoro 50 posto energije...posatavicu sliku ako uspem kada bude na 5 posto pa da vidimo..statistiku konacnu...
Na jedan posto baterije ekran je bio na 48% a radio je ukupno 5 sati i 6 minuta...sistem andoid 15%...telefon pasivan 4%...pasivan rezim telefona 8%...operativni sistem android 6%...ostatak je bio nesto sitno..net galerija kamera whatup po 2-3 %...
To su rezultati...ukupno je izdrzao 1 dan 1 sat i 16 min...pa ako imate neki savet dobro b8.mi dosao jer mislim da bi trebalo duze da izdrzi...pozdrav
najgore je sto ja mislim da on ne bi trebalo da je tolko radio...5 sati je mnogo..a ja ga stvarno nisam toliko puno koristio da bi trebalo da pise da je radio 5 sati... a i baterije crkava brzo..sve moguce mi je na minimumu...posle 3 sata korisnjeca mi spadne i za 20 posto..a posaljem pozda 4 poruke,2 poziva od 20 sekundi,malo neta? mislim da je baterija..
Da li se isplati da se skida 4.1.2 za Note sa samfirware-a, nemacki ili neki drugi strani, i da li to moze da sljaka bez problema? Ako ne kad se ocekuje u Srbiji?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.