Šta posle S3?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Šta posle S3?

Post od miodrage »

Pih, i to je neka prodana dusa, teski izdajnik svega sto je sveto. Bogohulnik!
Zgrozen sam postupkom takvih.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Šta posle S3?

Post od Baraba »

znemanja, najbolje da uzmeš ako je neko uzeo preko vip/mts/telenor zbog 2god. garancije ovlašćenog uvoznika (ako je zaključan to je plus, spustiš cenu na to malo pričom da se gubi garancija kada se otključa... inače, boza limunada ga je free otključati :) sve se vraća na fabrikanu očas posla i garancija naravno važi :) ) a nikako u radnji gde daju 12 meseci garancije na softver. Cena mu je to ta, pale su cene svim telefonima pred novu godinu, dosta ih je bilo u ponudi. Plus kod S3 što se lako prodaje i lako kupuje, nije ništa zaključano ni bootloader.

Elelm, video sam HOX+ sa 64GB za 470e, al ne može da se uzme, hebeni praznici i nerednici naši trgovci.

@miodrage, onda si i ti izdajenik, WP je isto izdaja i to gora :lol:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Ja bih isao na taj HOX plus, zbog cene. Manje ces doplatiti kasnije za neki bolji... Ako uzmes one s, vise ces izgubiti tj. doplatiti kasnije.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

Baraba, Poslušaću tvoj savet, tako sam nešto i mislio, najbolja je varijanta uzeti od nekog ko ga je dobio u Telnoru/VIP/ mt:s -u, ali to će morati da sačeka negde kraj meseca, čudo kako Nova godina izvuče pare iz novčanika :)

Što se tiče One X+ ili One S, bolje se strpi malo i uzmi One X+ jer je zaista kompletan telefon. Lično One X+ mi je vizuleno lepši telefon i uvek bi se pre opredelio za One X nego za S3 ili One S., ali One X pati od brojnih fizičkih nedostatak, a One X+ su zalepili cenu za nešto što je trebelo da bude na prvobitnom One X.
Ako si pri kešu One X+ je definitivno dobitna kombinacija.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

luca, one s me privukao zbog dizajina, baš je ko saliven za šaku i tanan, odličan utisak dok ga držim u ruci, lep displej i lepo radi kao one x.

znemanja, cenim da je bolje da sačekam da se pojavi još hox+ u ponudi, ali sam bez fona na "resertu" i pitanje je koliko ću izdržati, srećom sam na odmoru i nije mi baš neophodan, mada me već svrbe prsti. Planirao sam da kupim u januaru nešto novo, u januaru je obično mrtvilo jer su se svi ispucali za NG i sve stoji (i prodaja auta, telefona, tehnika, garderoba, ma sve), ima dosta popusta, spremam se da šopingujem polako :oops:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Šta posle S3?

Post od miodrage »

Jeste Barabo, i ja sam izdajnik, ali sigurno nisam gori. Arhineprijateljstvo je izmedju Apple i Google zajednice, a Microsoft sa time veze nema, jos uvek:)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Baraba, Pa kada se uzme u obzir tvoj predhodni slučaj sa S3 gde si ih imao nekoliko u kratkom roku :) , možda One S nebi bio loše prelazno rešenje, čisto da vidiš kao ti leži, brzo si prodao S3 ne sumnjam da ćeš brzo prodati i One S, a krajem janura ili početkom februara nabaviš One X+
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

miodrage, vidiš da se google integriše u iOS, mape su krenule i ponovo svi sa iP mogu da pronađu put do kuće :lol:
Ti si rešio 920 i to je to? Si gledao nešto drugo?

znemanja, ima htc te fuševe koji me nerviraju, one s ima dve verzije sa dva različita procesora, ne bih da uzmem ovu slabiju, model koji se meni sviđa crni ima problem sa ljušćenjem boje :x Znači S3 :wacko:

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Baraba, Na kraju krajeva svi putevi vode ka S3 :lol: Možda nije toliko cimanje da uzmeš One S, mislim da sam sada pročitao u temi o One S gde ima da se kupi sa S4 procesorom, a što se tiče crne boje, ako se ne varam koristio si beli S3, može da kupiš sivi One S koji ima plavi krug oko kamere i nećeš imati problem sa ljuštenjem :)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa da, ali ti sivi su najcesce sa S3 procesorom, tesko da ce naci sa S4 al da bude sivi... :wacko:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

da ne otvaram novu temu pitacu ovde jer se radi o rangu telefona kao sto je S3... :wink:
otisao je htc 8s, imao sam sad za Bozic super ponudu, cak sam i zaradio... :oops:
uzeo bih sada One X, ali ne mogu da nadjem dobar polovan...
strah me je od prica o nekim serijama koje imaju ''neke fabricke mane''...
je l neko cuo nesto o tome? :dry: :dry: :dry:

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Ja sam ga imao pa mogu iz prve ruke da ti kazem.
Bilo je problema sa wi fi signalom koji je i pored rutera stajao na jednoj crtici.
Razlivanje boja na ekranu kada se pritisne po ivicama.
Uzasna baterija koja je meni drzala pola dana,uz smesno koriscenje,ako budes zvao i slao poruke izdrzace dan.
Ne uzimaj sa vip mreze,ne moze da se otkljuca nikako,jedino zamenom ploce koja kosta skoro koliko i telefon.
Bolje uzmi sgs3,po mom misljenu kompletniji telefon,mada je po meni ruzniji:-) Ako te zanima jos nesto,pitaj slobodno.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa kako da znam da li ce taj sto uzmem imati te probleme? :wink:
bilo je price da je to u pitanju neka posebna serija (tipa, imei kod se zavrsava sa nekim odredjenim brojevima)... :dry:
da li je moguce da je baterija tako losa?!?! :wacko:
uzimao bih samo sim free i ne bih stiskao ekran :)

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Ja imam One X i nemam tih problema.Probaj da ga testiras pre kupovine.:)

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

luca, jeste malo da odskacem od teme,ako ti naravno nije problem da mi kazes gde gledas telefone po oglasima,na nasem sajtu "Mali Oglasi" ili na nekom drugom,ili pak u papirnoj varijanti.
E sad da se vratim na temu,mislim da je to dosta para da se da za X+,nista nesto specijalno nije uvedeno sa njim,to je vec sve vidjeno na S3 za mnogo manje para,vidi temu sto je pokrenuo "Zoreli" nas clan,pa ces videti o cemu ti pricam.Mada ako imas para sto da ne,samo otvori odlicno oci kada kupujes polovno :blinky: ..

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

telefone gledam ovde na malim oglasima, inace, gledam obican one x a ne x+ verziju... :wink:
@fannY - ne secam se da li mora da se zavrsava na 32 ili da ne sme da ima na karaju 32... :wacko:
smara me malo taj model jer moram da gledam u pasulj sta cu da kupim... :dry:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

luca, i mene nervira, te ovo te ono, nov kad kupuješ moraš da otvoriš dva para očiju, tek za polovan šta reći :angry:
Treba da isprobam da li radi wifi, da li se razlivaju oje, da li upada displej, pa hebo telefon :P
One x+ ništa specijalno, u stvari za pare koje se prodaje ne opravdava cenu uopšte.
Ne bih se vraćao na S3 jer sam promenio već dva, ali kako vidim ne gine mi ponovo, samo sada bar crni da uzmem :wacko:

fannY, gde si u NS uzeo? Koje boje i kolika je garancija?
Poslednja izmena od Baraba u Uto, 08. Jan 2013. 21:03, izmenjeno 1 put ukupno.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

pa plus, nov je 390eur! nisam pametan sta da radim...
ne bih davao za telefon vise od 350, +, - 10, 20 eur... ubice me zena :lol:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nisam ni ja pametan. A izlaze novi modeli sa 1080p, sada koji god da kupiš malo :unsure:
Uzmem nokia 808 i da se slikam sa njim po ceo dan :lol:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

@baraba - pa zato bih i isao na one x jer je sada neka zlatna sredina sto se tice hardevra i cene... za dva tri meseca njega prodam i uzmem neki full hd, i to je to... ne gubi se mnogo para a i masina je ok do pojave jacih modela... :wink:

Odgovori