Sta je najbolje oko 300e? LG 4x P880 ili nesto drugo?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

Sta je najbolje oko 300e? LG 4x P880 ili nesto drugo?

Post od dyca »

Burazer planira da kupi nov telefon do 300e (10e gore dole), a da ga sluzi naredne 2 god. sigurno. Zeli da bude Android, da ima sto veci ekran (ima debele prste :D ) i da bude hardverski sto kvalitetniji, tj. da nema lag-a u svakodnevnom radu. Nije mu potreban za igranje igrica, vec za poruke, mailove, beleske, citanje dokumenata i surf web-om..zaci poslovno orijentisana upotreba.
Ja sam gledao oglase, i u tom cenovnom rangu mi se LG 4x P880 cini kao najbolji izbor. Sta vi mislite i da li predlzete nesto drugo za duzu upotrebu? Hvala unapred ;)

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Re: Sta je najbolje oko 300e?

Post od Chobby88 »

Moze pogledati i galaxy nexus.

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

Da, pogledao sam mu i to.. Ali realno LG je jedan od najacih modela na trzistu. Jedino sto ja vidim da je bolje jestu Samsung S3, HOX/+ i ne znam dal ima jos neki model da je zastupljen/prisutan kod nas a da im moze parirati.
U odnosu na sve ostale modele LG ima prednost 4-jezgarnog procesora, dobro cipseta, savrsenog ekrana, kao i baterija koja je velikog kapaciteta i moze se vaditi bez nosenja u servis, a tu je i mogucnost dodavanja mem. kartice (sto je opcija koja moze dosta zaciti, a sada skoro svaki drugi tel. se pravi bez slota za mem. karticu). Jedino ne znam dal se pokazao dobro i u radu i da li je izrada ok?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

dyca, ne trebaju 4 jezgra nekome ko ce aparat koristit na nacin koji si ti opisao....lg je po karakterisitkama bas vrh ( po meni je on u klasi sa s3/one x)ali je podrska proizvodjaca u smislu novih verzija sw katastrofalna sto je po meni jedan veliki minus. I9250 je izbalansiranije resenje,podrska mu je na najvisem mogucem nivou a njegove karakterisitke zadovoljavaju u potpunosti uslove koje je tvoj brat zahtevao...cak se moze naci za 280-290e nov sa 2 godine garancije.
D500&E71

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

loki13, da, u pravu si..za to zasta je njemu neophodan fon je nexus sasvim ok..ali se razmisljam dal ce moci da ga sluzi bez preblema narednih 2+ godine.. Sto se tice LG-a, slazem se da je sw podrska definitivno losija u odnosu na ostale proizvodjace, ali posto nije neki zaludjenik za igranje sa OS-om, mislim da bratu to niej veliki minus.
U svakom slucaju cu mu reci da pogleda ova dva modela, pa nek se odluci..nekih drugih opcija sem ovde dve nema..ili bi jos neki model mogao da dodje u obzir?

p.s. Sad sam video da ima i SE acro S za te neke pare..sta mislite o tom modelu?

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Nexus ce jos dugo dobijati update,za ostale nije slucaj
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

dule88
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2011. 19:03

Post od dule88 »

Najbolji je S2 za do 300 eura,ubedljivo.Ekran fenomenalan,brzina,kamera,moja preporuka.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

sada je pala cena i htc one s, pa ako nadje sa S4 procesorom neka uzme i taj u razmatranje... :wink:
malo je manji od nexus-a ali eto... dobar je telefon generalno. :wink:

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

Oke..predlazem mu ta tri modela, pa nek pazari koji mu najvise odgovara :D
meni one s nekako najkompletniji, iako nije najbolji..jedino me nervira to sto mora da se pazi koji je procesor unutra pri kupovini xD

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

Da li ima neko iskustva sa radnjom Mobilwood?Vidim da je sada kod njih na akciji S2 49990 dinara sto je o.k cena za nov telefon,sa dve godine garancije i fiskalnim racunom,ali ne znam u slucaju kvara da li imaju svoj servis ili salju dalje telefon?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

nisu imali svoj servis, slali su ga dalje pa se malo cekalo... sad ne znam kako je...
zasto bi dao za S2 50.000?!?!?! nista neces dobiti vise nego kod ovih preko oglasa...

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

Cuo sam od kolege koji je zvao par oglasa za S2 da je nailazio na svakakve primerke,da im je radjeno sve i svasta,znaci od nekoliko telefona koje je video svi su bili u ocajnom stanju.Pa razmisljam ovako dati 50000 na cekove,posto vec imam Telenor ugovor a i preko ugovora je puno skuplji.Jedino ne znam kakva im je ovde garancija,ali cim daju fiskalni,verujem da je sve sigurno.

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

dule88, ma moze preko oglasa naci ganc nov sa dve godine garancije za 300-310e,sto je skoro 15k din jeftinije od ponude mobilwood-a,po meni to nije mala razlika,jedino ako su cekovi jedino resenje onda mora ici na takvu kombinaciju,ali opet je previse da tel plati skoro 50% skuplje 8)
D500&E71

dule88
Mobil fan
Mobil fan

Post od dule88 »

Nekako se bojim tih sa oglasa,ko zna sta im je ko radio softverski,videcu jos,do kraja meseca,ne zurim.Imao sam S3 dva meseca ali mi je bas preveliki fon a kamera mu je ista kao na S2 modelu.Pre godinu ipo sam imao S2 i bio sam prezadovoljan telefonom.Cuo sam od par ortaka da se zale da im hd i fullHd snimci kada se pustaju seckaju,a meni nista nije seckalo,a snimao sam dosta po koncertima i sve se super reprodukovalo,pa me i to sada plasi,da ne kupim nov S2 koji ce imati(ne daj Boze) taj problem.

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

dule88, Razlika između modela iz oglasa i tog modela iz Mobilwood-a je apsulutno nikakva, apsurdno je dati 50 hiljada za model koji realno vredi oko 300-330 evra.Na oglasima može da se nađe nov, kupljen preko operatera za pomenutih 300 evra, što je bolja kombinacija nego iz tih radnji koje prodaju na crno.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Sta je najbolje oko 300e?

Post od toda81 »

Ja sam puno snimao sa s2 klipove u hd i full hd rezoluciji i super su. Naravno da su mozda kod teh tvojib drugova seckali prelikom reprodukcije ako imaju slabe komp-ove. Npr kada pustim full hd kod burazera na kompu koji win7, ali slab komp secka, a kad isti klip prebacim na laptop nema seckanja
Note IV N9100 dual

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

dyca, Inače zaboravih u predhodnom postu da napišem da ovde predlažem HTC One S, naravno kao što je rekao luca, samo ako nađe sa S4 procesorom.Inače One S je metalni telefon, jako lepo izgleda, tanak je, i bez problema će da dobro služi u naredne dve godine.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

I One S je usao igru..samo me jos zanima sta mislite o Sony Xperia Acro S? Cini mi se kao izdrzljiv telefon, mozda i za nijansu bolji i kompletniji od One S?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

nije bolji jer ima stariju masinu tj. kao na htc sensation-u je... plus i on ima one budjave senzore kao i xperia s jer su to u stvari isti modeli... jedina razlika je u tome sto je acro s otporan na vodu i prasinu... (sto je po meni zesca glupost :dry: )

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od dyca »

e super...onda cu mu izbor svesti na htc One s, galaxy Nexus i LG 4x..pa nek pazari sta mu je volja.. a vama se puno zahvaljujem napomoci ;)

Odgovori