Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Znači baš me je nerviralo što stalno nehotice utišam zvono na telefonu
, rešio problem sa aplikacijom Volume Locker.

16 godina na forumu MOBILNISVET
Jel moze da se skine full PowerAmp,a da ne mora da se rootuje telefon?
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Baš sam i ja gledao , ali nema . U pajrat zalivu ima full verzija sa unlockerom ali sve za rootovane telefone.
16 godina na forumu MOBILNISVET
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Najkorisnije aplikacije za Android OS
A zasto ne root-ujes telefon i lepo instaliras ovaj sto su nam omogucili nasi dobri prijatelji pirati?
Note IV N9100 dual
Nadam se da nije off, ali gde gledate, na kom sajtu, kada koji telefon dobija zvaničan update na sledeću verziju Androida?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
gsm arena, xda, mobilnisvet.com-forum, sammobile (за самсунг) ...
За сваког произвођача је другачије.

ex ivan87
Bezveze
, nema zvaničan sajt da se vidi kad koji telefon dobija update, nego moram da ganjam i čitam nagađanja po netu .

SjajnoCeftriaxone napisao:mobilnisvet.com-forum

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
A imas u podesavanjima u fonu,update servis,on ce te automatski obavestiti kad ima softverska nadogradnja,ne treba ti nikakav sajt,osim ako neces da ubacis cfw 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Drugari srećna vam svima Nova Godina i Božić i sve ostalo 
Da ne čitam 150+ strana, koja je najbolja aplikacija za TV program, neki vodič ili tako već nešto?

Da ne čitam 150+ strana, koja je najbolja aplikacija za TV program, neki vodič ili tako već nešto?
Odlican launcher,radi glatko i brzo ne opterecuje ram,preporuka! https://play.google.com/store/apps/deta ... cher&hl=en
Samsung Galaxy S3 I9300
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
varicak, za gledanje televizije ili samo vodic za to gde se sta daje? Za gledanje je meni najbolji "FilmON TV". Kao vodic nemam pojma.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
varicak, Ja koristim aplikaciju 'TV Vodic' (ikonica je narandzasti televizor) i extra radi.Ima 90% kanala koji meni trebaju,i ima par super opcija.Probaj mislim da ce ti se svideti. 

- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Da li moze preporuka za aplikaciju sa kojom mogu nastimati thumbnail slike kontakata, da su u vecem formatu nego ove defaultne a da ujedno ne buguje, prekine poziv itd..
1.Jel moze neko da mi preporci aplikaciju koja pokazuje temperaturu i slicno,ali,ta aplikacija treba da bude sto jednostavnija i sto manja? Skidao sam jedno 6 komada do sad i sve su mi nekako preglomazne,zauzimaju mi dosta ekrana a meni treba nesto dosta manje,po mogucstvu da bude kao dve ikonice ili nesto slicno.
2.Da li postoji neka aplikacija na foru x-notifier za chrome ? Znaci jedna aplikacija i u nju da se ubaci 3 mail naloga,gmail,yahoo i hotmail?
3.Isto tako mi je potrebna neka aplikacija u koju cu da ubacim sluzbeni mail.
2.Da li postoji neka aplikacija na foru x-notifier za chrome ? Znaci jedna aplikacija i u nju da se ubaci 3 mail naloga,gmail,yahoo i hotmail?
3.Isto tako mi je potrebna neka aplikacija u koju cu da ubacim sluzbeni mail.
Moze li preporuka za aplikaciju kojom je moguce podesiti blokiranje dolaznih poziva za pojedine brojeve, i neku koja omogucava snimanje telefonskih razgovora. pozz
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
raso1, pa mozes da kucas u play store call blocker,reject call i call recored pa ce ti izbaciti nesto,probaj instaliraj vidi dal ti odgovara. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
tek nedavno sam ukapirao da mi nedostaje stari nacin javljanja na pozive, preko zelenog i crvenog tastera umesto da radim swipe levo i desno. nadjoh program incoming call control pro, ali kod njega ne radi crvena slusalica za odbijanje poziva...zna l neko slican program s kojim bih dobio da se na pozive javljam preko tastera a ne da klizam po ekranu, posto mi je tako dosta zgodnije? nešto tipa gde se umesto slide to answer pojavljuju zelena i crvena slušalica? telefon je galaxy nexus...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
varicak, mtel TV program ti je mnogo bolji ot TV vodic-a. Samo namesti koje kanale hoces da ti osvezava tj da ti budu update i to je to.
Tacty, moje skromno misljenje je da ako bi se samo javljanje svodilo da samo tapnes na zelenu ili crvenu slusalicu na ekranu, onda bi imao mnooooooogo greskom odbijenih poziva ili poziva na koje si se greskom javio. Neka me neko ispravi ako gresim, ali ja na takvu aplikaciju jos nisam naleteo.
Tacty, moje skromno misljenje je da ako bi se samo javljanje svodilo da samo tapnes na zelenu ili crvenu slusalicu na ekranu, onda bi imao mnooooooogo greskom odbijenih poziva ili poziva na koje si se greskom javio. Neka me neko ispravi ako gresim, ali ja na takvu aplikaciju jos nisam naleteo.
Ne moze "tapom" da se javlja na poziv koliko znam, sto je i logiicno.
Da li neko zna, jel postoji app za zvucno obavestevanje - za propustene poziive, sms, email....
Btw TV Vodic jeste OK app ali ne radi na ICS i dalje....
Da li neko zna, jel postoji app za zvucno obavestevanje - za propustene poziive, sms, email....
Btw TV Vodic jeste OK app ali ne radi na ICS i dalje....
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Vlada Zem, imas gomilu takvih aplikacija a ja koristim Light Flow i Light Manager. Pored podesavanja za podsecanje putem Led-a ima i podesavanja za zvučno podsecanje. Ima i jednostavnijih ali ove ja koristim. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***