Sta uzeti do 160E?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 29. Jan 2010. 16:28

Sta uzeti do 160E?

Post od palantir »

Potreban mi je telefon u ovom cenovnom rangu,polovan.
Potrebno je da telefon ima sto veci ekran za ove pare,na telefonu su mi vazne iskljucivo 3 funkcije,navigacija,slikanje i snimanje.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Re: Sta uzeti do 160E?

Post od zoreli »

Telenor Smart HD (Alcatel) , ZTE Grand X .
16 godina na forumu MOBILNISVET

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od palantir »

Nesto malo gledam po oglasima,vidim da ovaj ZTE ima bolje karateristike ali su svi sa telenor mrezom,meni treba za mts.
Ko uopste proizvodi te ZTE telefone i kakav je kvalitet istih,prvi put cujem za ovu marku?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ZTE je kineska kompanija koje ce uskoro da izbaci par modela da ce svi da se zamisle :wink:

http://wwwen.zte.com.cn/en/about/

inace, ja sam skeptik po pitanju ovih modela, bar jos neko vreme...

sto se tice tvoje teme, pogledaj neki od alcatela, ima ih samo sa mts-a po oglasima po povoljnim cenama... :wink:

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

palantir, Sta ti je najbitnije na telefonu? Posto si naveo slikanje i snimanje N8 je neprevazidjen i dalje i moze da se nadje odlicno ocuvan za 160 evra. Ali zato ekran i nacigacija nisu bas na njegovoj strani..... :-/
Nokia Lumia 1520

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od palantir »

Pa najbitnije su mi ove 3 stavke sto sam gore nabrojao. Navigacija,slikanje i snimanje. Ovim redom kojim je napisano,znaci navigacija na prvom mestu je pozeljno da radi dobro,camera da pravi pristojne slike i video snimak ako je moguc da bude bar HD ready.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Sta uzeti do 160E?

Post od toda81 »

Mozda n8 ako se uzmu u obzir slikanje i snimanje, ali kada je navigacija u pitanju onda sam ja najpre za iGO, ali onda mora da se predje na neki android ili win uredjaj
Note IV N9100 dual

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od palantir »

Pa nisam ni mislio da uzmem symbian telefon,to sam zaboravio da napisem.
Znaci da nije symbian,navigacija da radi lepo,camera ok slike da pravi i video snimak ako je moguce u hd ready...

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Za navigaciju je lako, što veći ekran preglednija i lepša slika, tu ti svaki 4" i veći ekran rade posao :wink: .
Za slikanje i snimanje u tom cenovnom rangu, mrka kapa :chytry: , mislim da su za to ipak bolji uređaji predviđeni za to, fotoaprati i kamere.
Baci pogled na Alkatel 997, i SE Xperia Arc S, oba imaju 8 megapixela i 720p snimanje, pročitaj iskustva korisnika o njima.
Moj predlog je sledeći, otiđi ovde KLIK, u opcijama štikliraj šta ti je bitno, kolika kamera i koje snimanje, i vidi šta će ti izbaciti 8)

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

U ovom cenovnom rangu,jedino sto ti moze odgovarati je SE Xperia Arc S.Svi ostali imaju slabije kamere(Alkatel,Zte i sl.)
LG G2 Black,16GB

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od palantir »

Ok,hvala na predlozima,gledam malo taj Arc S i deluje mi ok,ono sto mene zanima u vezi tog telefona koju je poslednja verzija android OS koja je izasla za njega?

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

palantir,i moj ti je predlog da "ozbiljno" pogledas Arc S.
Poslednja verzija je ICS,nece dobiti zvanican update na Jelly Bean.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od palantir »

Evo upravo razgledam malo detaljnije,koliki,da kazemo problem, moze biti to sto za ovaj telefon nije predvidjen taj Jelly Bean?

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

palantir, JB je nova verzija OS Android, koja ne ide na SE Xperia Arc S zbog njegovog zastarelog hardvera,
ali mislim da tebi kao korisniku koji od telefona traži da slika i snima, apsolutno nema veze koju verziju OS imaš.
Ako ti je baš toliko stalo da imaš sveže verzije, imaš custom romove pa možeš da se igraš sa njima, isčitaj temu o telefonu.
KLIKNI OVDE, i tu pročitaj/pitaj šta te zanima u vezi slika/snimanja/update-ovanja

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od palantir »

Ma jok brate kakvi romovi,ne pada mi na pamet da se bakcem sa tim,mislio sam da li ce nedostatak tog JB nesto smetati prilikom rada navigacije na telefonu? Isto tako sam nesto malo gledao neke aplikacije za ove android telefone i video sam da sve one trose ram memoriju pa me zanima da li ce meni ovaj telefon lepo raditi sa 3 do 4 aktivne aplikacije? Nesto za vremensku prognozu da radi,isto tako sam video neke programe za parking u gradu i slicno? Da li ce to sve moci nesmetano da radi na njemu?
Isto tako i aplikacija neka za mail ce raditi stalno...

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Navi i JB nemaju veze jedno s drugim :roll: .
cvoruga napisao:Za navigaciju je lako, što veći ekran preglednija i lepša slika, tu ti svaki 4" i veći ekran rade posao :wink:
Moćiće, lepo sam ti napisao, sve što te zanima pročitaj/pitaj u temi o datom telefonu :blinky:
cvoruga napisao:KLIKNI OVDE, i tu pročitaj/pitaj šta te zanima u vezi slika/snimanja/update-ovanja

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od palantir »

Ok,jos samo jedno pitanje,sada se dvoumim izmedju ovog sto ste preporucili i Alcatel 997 telefona?
Sta je pametnija kupovina od ova dva telefona?

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

palantir, Ars S u svako doba. :)
Da sam znao da Arc S moze da se nadje za 160e i ja bih ti ga preporucio pre N8. :) Lep telefon, odlicna kamera i mnogo ces ga lakse prodati kasnije. ;)
Nokia Lumia 1520

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Alkatel 997 je jači hardverski od SE Arc S, 1GB RAM je i više nego dovoljno memorije za udoban rad, dvoglavi CPU,
za te pare može da se nađe mnogo noviji nego SE Arc S i sa garancijom :wink: .
Ali pretpostavljam (skoro da sam 100% siguran) da je kamera bolja na SE nego li na Alkatelu, a to korisnik traži od telefona :oops:

palantir
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od palantir »

A mislis da navigacija na oba uredjaja radi isto?
Kad se uzme u obzir moji prohtevi iz preprosle poruke sta bi ti cvoruga uzeo od ova dva telefona? Znaci uz deo sa navigacijom,slika i video dodajemo i par aplikacija u pozadini?

Odgovori