Koji tablet kupiti?
Re: Koji tablet kupiti?
jerkann, nema GPS,tako barem pise.. .
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Da, nema gps.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
gledaj neki polovan samsung ili acer, uglavnom su tableti ocuvaniji od telefona, tako da nije frka uzeti polovnjaka
::luv phonez::
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
djoxie, koji npr.?
Da li ima nešto do npr. 200 eura. Razmišljao sam da možda prodam S3, a kupim tablet i neki jeftiniji telefon možda N8
Da li ima nešto do npr. 200 eura. Razmišljao sam da možda prodam S3, a kupim tablet i neki jeftiniji telefon možda N8
Bas tu kombinaciju koristim i ja, n8 i tablet, ali od 7", jer mi je portabilniji. Ok je tab2 od 10", bude ga cesto po oglasima do 300€, sad listam i ko za inat ga nema. Vidim da ima da se uzme note od 10" ali je preko 400€, sto je mnogo... Predlazem ti da pratis oglase, ili da uzmes u razmatranje i opciju od 7", njih bude cesce u ponudi, a onda bi mogao da uzmes i nexus 7 legalno u bilo kom techno shopu.
- jerkann
- Mobil manijak
djoxie, sad gledajći po oglasima sam i naišao na SAMSUNG Galaxy Tab 2 7.0. Cena je OK a uređaj mi deluje dosta dobro, a i uklapa mi se u jednačinu: N8 + tablet = S3 koji trenutno posedujem.
Koji tablet ti poseduješ?
Koji tablet ti poseduješ?
moj je tab plus, p6200, izasao je malo pre ovog koji merkas, ali su mu specifikacije malo jace. pisao sam o njemu na prethodnim stranicama u ovoj temi, pa mozes procitati, a ako te nesto jos zanima, pitaj slobodno
- jerkann
- Mobil manijak
djoxie, pogledao sam tvoj post, a ujedno i bacio malo pogled na specifikaciju tog modela. Jedini problem je što ne mogu da ga nađem po oglasima. Koliko sam video tab 2 7.0 može nov da se nađe za nekih 200 eura i potpuno mi se uklapa u budžet- Za ovaj model bih dao malo više samo zbog prednje kamere i LED - a ( zbog flashlight aplikacije). Ajde javi gde si ga ti uzeo i za koliko...
Sad nešto gledam Nexus 7 može da se pazari više nego povoljno. Na papiru deluje dosta dobro, ali da li se isplati više od predhodno 2 navedena Samsungova modela?
Sad nešto gledam Nexus 7 može da se pazari više nego povoljno. Na papiru deluje dosta dobro, ali da li se isplati više od predhodno 2 navedena Samsungova modela?
Poslednja izmena od jerkann u Pon, 07. Jan 2013. 02:30, izmenjeno 1 put ukupno.
jaci procesor, redovan update su plusevi. e sad, povoljna je wifi verzija, ona sa 3g je skuplja, plus ne podrzava poziv. i nema zadnju kameru. za mene su to razlozi da i dalje koristim samsung
- jerkann
- Mobil manijak
djoxie, pa da na wifi sam mislio. E sad uvek je moguće ubaciti USB modem. Pitanje je da li podržava USB OTG?
Usb otg da, ali ne znam da li bi pokrenuo usb modem... Nekako mi se to cini nemogucim
- jerkann
- Mobil manijak
Moraću to da proverim. Jer zadnja kamera mi apsolutno ne treba jer na mobilnom nemam više od 20 fotki, a pri tome pašće N8. Ne znam trenutno nisam pametan šta da radim...
Razmisli par dana i prati oglase taman, pa sta god da uzmes neces pogresiti
Neces moci vise da zamislis zivot bez tableta 

- jerkann
- Mobil manijak
Da svedemo zaključak. Imam trenutno trilemu, ako može tako da se kaže.
1. Samsung Galaxy Tab2 3110
2. Asus Google Nexus 7
3. Ployer Momo 12
Šta od ovoga. Nexus mi deluje zaista fascinantno, ali nema tv izlaz što mu je velika mana. Ployer nikad čuo. Samsung mi se trenutn čini kao najbolja varijanta ili ipak grešim. Na papiru ima najslabiji procesor, e sad koliko je to u praksi osetno pitam ja vas
Dakle zanemarite moje predhodno javno razmišljanje i počnimo odavde. Pošto sam koristio Ipad ekran mi je dosta bitan ali i fluidnost u radu....
1. Samsung Galaxy Tab2 3110
2. Asus Google Nexus 7
3. Ployer Momo 12
Šta od ovoga. Nexus mi deluje zaista fascinantno, ali nema tv izlaz što mu je velika mana. Ployer nikad čuo. Samsung mi se trenutn čini kao najbolja varijanta ili ipak grešim. Na papiru ima najslabiji procesor, e sad koliko je to u praksi osetno pitam ja vas

Dakle zanemarite moje predhodno javno razmišljanje i počnimo odavde. Pošto sam koristio Ipad ekran mi je dosta bitan ali i fluidnost u radu....
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Komsija moj ima Nexus 7, pa sam malo video tu igrackicu... Sta znam, nije lose, ali robot k'o robot, cudna mi kupusa. Ne secam se koji si iPad imao, ali nexus7 u poredjenju sa njim deluje kao decja igracka. Pogotovu ako je iPad3 u pitanju bio. Ako je 2, po radu su tu negde. Jedino ja i pored toga sto sam prodao svoj iPad1 pre 5 meseci, kad sam uzeo Nexus7 u ruke nisam mogao nikako da se naviknem na ekran... mnogo mi to malo za tablet. Opet stvar licnih preferencija.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- jerkann
- Mobil manijak
miodrage, Ipad 3 sam imao. Pa gledak ovako taj strah da ništa neće da mi odgovara postoji, ali šta sad da radim. Zbog toga bih izgbegao ovog kineza a pažnju posvetio samsungu ili nexusu.
Ja imam kombinaciju N8 + iPad2. Ja volim dobru kameru na telefonu i ovo mi savrseno odgovara. Verovatno cu samo N8 da zamenim sa Nokiom 808 i to je to.
E sada zavisi sta tebi treba. Meni samo smeta sto na iPadu nema usb -otg ali to resavam tako sto imam na N8. 

Nokia Lumia 1520
jerkann, kolega ako mislis da ubacis onaj kao usb modem za net,to slabije ja sam to pokusao,jer kada ubacis u komp on ocita drajvere,cak nesto i instalira pa tek onda te pusti da ides na net,a to je sve nemoguce da odradis na tabletu,barem ja nisam uspeo a ti ako uspes javi kako..
A moj glas ipak ide za nexus 7,jer je jaci od ova dva prethodna a samim tim,redovno ce dobijati updat-ove.Mada kazes ti bi voleo da ima tv izlaz,i tu imamo manji problem..

A moj glas ipak ide za nexus 7,jer je jaci od ova dva prethodna a samim tim,redovno ce dobijati updat-ove.Mada kazes ti bi voleo da ima tv izlaz,i tu imamo manji problem..
galaxy tab 2, a jos vise tab plus su po mom misljenju kompletniji uredjaji od nexusa 7. iako nexus ima jaci procesor, mogu da potpisem da 1.2ghz dual core u plusu (p6200) identican kao na sgsII, bez problema obavlja sve sto pozelis.
djoxie, po kojim oglasima ovako pratis tablete i telefone,al preko ovih nasih "Malih Oglasa" ili pak nekih drugih sajtova ili papirnih..???