Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Томасе, турих на претходној страни исти текст само је извор са саммобајла. =)
Зашто ми програми као adaway говоре да није рутован, а наравно да јесте, користим NeatRom?
Може и неки предлог за тврду заштиту нешто као...
milos87, mozes naravno. I to na dva nacina: (1) mozes da koristis WiFi tethering i (2) mozes da koristis USB tethering.
Ako imas wifi karticu na PC-u jednostavno pokreni wifi tethering na mobilnom. Na Androidu 4.1.2 to je Podesavanja->Bezicna i mrezna->Jos podesavanja->Vezivanje i prenosiva pristupna tacka->Prenosiva WiFi pristupna tacka, na ICS-u (4.0.3/4.0.4) i Gingerbreadu (2.3.x) je nesto drugacije ali se svodi na isto.
Ako koristis USB kabl, potrebno je da imas instaliran Samsung Kies. USB tethering aktiviras sa Podesavanja->Bezicna i mrezna->Jos podesavanja->Vezivanje i prenosiva pristupna tacka->USB vezivanje.
bestboy, prethodnih nekoliko strana sam gledao preko tapatalk-a tako da mi je verovatno promaklo. Sto se tice rutovanja, ja koristim stock procureli JB 4.1.2, rutovan tako sto sam instalirao Philz kernel 3.9x i nisam imao problema sa tim.
Kao "tvrdu zastitu" koristim neku Teracell silikonsku oblogu slicnu onoj ciju si sliku postavio.
tomas.hokenberi
Овај NeatRom и јесте тај процурели 4.1.2 само мало измењен.
Ad block ради тако да нема везе, требао му је вероватно један рестарт после инсталације рома, сад нема проблема. =)
Ок хвала на одговору, сличну ћу да купим да сачувам мало фон, како сам кренуо уништићу га за месец дана.
Instalirao sam AIO Mod v 5, ima jos par poboljsanja, ali onaj problem sto sam imao sa toggleovima je ostao. Probao sam sve moguce UI i izgleda da samo oni od 23 rade kako treba. CRT S OFF ne radi uopste, bar kod mene. Craps removal tool ce vam obrisati G talk, pa ko ga koristi puno neka ne selektuje.
I novi Philz kernel 3.9.9. kolko mi se cini. Valjdalo bi malo da produzi trajanje baterije, ovako je uzasan...
tomas.hokenberi
Одмах преко Одина, (кад сам успео да средим драјвере ништа ме не може зауставити више мухаххах) можда само сачекам рут за тај фирмвер. =)
Зашто преко Киеса? Мени није дозвољавао апдејт ни са једним Самсунгом који сам поседовао до сада.
bestboy, meni je odradio update na i5800 bez problema, i prepoznao ICS update na S2, mada sam ja ipak iskoristio OTA nadogradnju cisto da vidim da li i kako funkcionise.
tomas.hokenberi
Ето видиш теби је хтело, мени са i5700 није хтело са 1.5 на 2.1, i9003 са 2.2 на 2.3, i9000 са 2.2 на 2.3, и сад са i9100 4.0.3 на 4.0.4. Ту је само због Одина и ни због чега више.
Koliko sam shvatio ovih dana se ocekuje update.Naravno ako je moguce OTA,najlakse i najbezbolnije.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
tomas.hokenberi
Немам, дошао је из Еу, али то је у питању а ја исувише лењ да јурим ознаке(плус онај претећи проблем са бриком на 4.0.4 ) по земљама тако сам, одмах прешао на модовани процурели 4.1 Behemoth
Тако је, сви очекујемо тај апдејт. Не знам за ота...
Ja cu definitivno preko Odina. Nekako mi je to najlaksi put. A sa druge strane, Kies nisam ni instalirao na kompu.
Ovo sto je Jorda napisao za Crap removal tool i Gtalk je istina. Jos sam se pitao gde mi je nestala aplikacija a vidim je da je u romu. Da bude jos veci apsurd, nisam mogao ni peske iz roma da je izvucem pa instaliram, prosto mi nije dozvoljavao. Jedina solucija je bila ponovo instalirati rom pa onda mod...
Nije me bilo par dana, putesenstvije, pa nisam bas u toku sa novostima. Jel najavljen neki datum za update ili cekamo svaki cas da ga sibnu?
Ja cekam svaki cas,e sad kako su najavljivali ne bi me cudilo da bude i februara...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Update definitivno neće prije februara, a pitanje je i tada, jer imaju velikih problema da JB prilagode za S2. Da su ranije ovo mogli pretpostaviti vjerovatno ne bi ni objavljivali da će izbaciti update za ovaj model.
Šta ima više da se prilagođava, samo reše zamrzavanje lock screen I to je to. Možda malo da se poboljša baterija. Meni ovako sve super radi, ni jedan bug, fc, ili bilo koji drugi problem.
Slazem se sa spasom, ni kod mene se ne javlja ni jedan bug osim ovog smornog zamrzavanja lock screena
EDIT: Da li je neko probao ubuntu na s2? Evo kako izgleda
Imam oficijalni 4.03 na kome ne smem da radim wipe/factory reset. koji rom sa sam mobile da ubacim preko odina da bih mogao bezbedno da rutujem, cwm i wipe, pa bih ubacio ressurection remix? jel ima neko iskustva sa RR? poz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.