Najbolja baterija

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
tmedurec
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2006. 13:02

Najbolja baterija

Post od tmedurec »

Trebam pomoc.
Kupio bi novi mobilni i uvjet je da je jedan od novijih modela,no
ono sta me muci je BATERIJA.Neznam koji od novijih modela mobitela ima najbolju bateriju tj bateriju koja najduze traje.

Moze pomoc ili predlozi???

Hvala!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Zavisi sta podrazumevas pod najduze,sad je neki prosek svega par dana tako da je sve preko toga dobro i zavisi koliko bi para da potrosis!?
Licno,od telefona koje sam probao,do nekih 150-160 evra preporucio bih SE K700 ili LG 8330/8380,prvi mi je drzao oko 3-4 dana a ima stvarno mnogo funkcija za te pare,druga dva su jos bolji po autonomiji i sumnjam da ce ti trajati manje od 4-5 dana DOBROG koriscenja,a ako"smanjis dozivljaj"mozes izvuci i vise.
Od boljih modela koje sam probao mi se svidja K750,mnogo dobar fon i drzi 3-4 dana samo sto kod nas kosta oko 300 evra a po recniku bih rekao da si verovatno iz HR pa je mozda kod tebe jos i skuplji,ali mislim da vredi!
O ostalima nemogu da pisem jer nisam probao telefone koji duze drze a da su noviji,dobri modeli.
Uglavnom Samsung nije nijedan kod mene izdrzao duze od par dana (D500 samo jedan),Nokie su mi bile sasvim dobre,skoro u rangu SE ali samo obicni modeli kao 6230,Symbian Nokie nisu bas nesto.
Vidi sta ostali kazu i koliko love imas pa odluci,moj savet od svih koje sam naveo je LG 8380 (mozda ovaj novi U880) za stvarno prihvatljivu cenu ako ne patis da imas Nokia ili SE telefon!
Pozdrav 8)

Bo-Yaa
Banned
Pridružio se: Sre, 04. Jan 2006. 22:26

Post od Bo-Yaa »

ja bih ti preporucio jedan malo stariji model ali koji ima odlicnu bateriju moze da drzi 7 dana znam licno sam probo a to je nokia 6610i mada nije nesto po funkcijama ali ima dobru bateriju

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

6610i je nevidjeni krs za te pare,i sigurno ne drzi po 7 dana! :uhuh: a za svega 30-ak evra ima 5 puta bolji 8380!Covek je lepo napisao da hoce neki noviji model!
Pozdrav 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Daj jos neki info sto ti treba od telefona... Suludo je birat mob (samo) po trajanju baterije... :shock: Uostalom mozes da kupis jacu od standardne za dosta mobova... :wink:

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

panasonic sa6
serijska baterija li-ion 1660mah,ekran 232k boja i kamera 1,3mpx
mana je što nema vanjski ekran,ali to je subjektivan dojam.
meni se sviđa,ali mene zanimaju samo symbiani kojima je mana slaba baterija

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Potrebno je da dopunis post sa dodatnim podacima-zeljama,do koje cene,preklop ili ne,kamera,ekran,memorija,sta zelis od dodatnih mogucnosti,jer mnoge mogucnosti dosta trose energije pa da znamo sta ti je potrebno a sta nije.

Odgovori