LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Re: LG Nexus 4
zoreli, slazem se..
Ja sam imao Gnex (Galaxy Nexus). Dok sam ga imao,pricao sam da mi ne treba sd card slot.. Da mi je ovo dovoljno..
Kada sam kupio Note 2, shvatio sam koliko mi je u stvari potrebno jos memorije. Sad bez brige instaliram sta mi padne na pamet, cuvam slike, video klipove (hd), po neki film, po neku seriju.. O muzici da ne pricam..
Mislim da je ovo dealbreaker kod ovog telefona.. JEdan od..
Ja sam imao Gnex (Galaxy Nexus). Dok sam ga imao,pricao sam da mi ne treba sd card slot.. Da mi je ovo dovoljno..
Kada sam kupio Note 2, shvatio sam koliko mi je u stvari potrebno jos memorije. Sad bez brige instaliram sta mi padne na pamet, cuvam slike, video klipove (hd), po neki film, po neku seriju.. O muzici da ne pricam..
Mislim da je ovo dealbreaker kod ovog telefona.. JEdan od..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
I ja se slazem,za danasnje pojmove 8gb je stvarno malo,i to naravno ne "cistih" 8gb,vec nekih pravih 6...Za mene,a kako vidim i za ostale je stvarno malo...Jer tu su programi,igirice(dobro neko ih ne igra),slike,muzika,hd snimci,itd....
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ko voli kvalitetniji zvuk sakuplja mp3 fajlove od 320kbps ili da ne pricam o flac formatu. Pa jos ako slusa trance i sl. pa su pesme u proseku 8-9 minuta... 
Onda fotke, pa koji snimak da se napravi u HD ili cak FullHD. Ode 8GB za cas. 16GB bi bila neka normala za prosecnog korisnika.

Onda fotke, pa koji snimak da se napravi u HD ili cak FullHD. Ode 8GB za cas. 16GB bi bila neka normala za prosecnog korisnika.

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
psyhound, mislili su na vreme, audo čip nikakav, kamera jad i beda, ne guraš muziku i ne fotkaš i eto mesta 

Одг: LG Nexus 4
Ako neko zna gde ima da se kupi ova masina,voleo bih da ga posjedujem....hvala
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
belibilja, i ja bih, ali u SRB za sada nema ni na oglasima ni u radnji 

Kad je poceo da se prodaje kod nas i9250,on je izasao negde valjda u okt.2011!!!
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Ja iz nekih izvora imam informaciju da ce u Srbiju doci u prvom kvartalu 2013. Ali s ozbirom na to da ga nema dovoljno ni za play store nesto nisam uveren...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 03. Jan 2013. 14:40
- :: LG Nexus 4
- :: LG Optimus Vu
@ artifex : Telefon ce biti u ponudi jednog od operatera uskoro.
Sto se tice ljudi kojima je 16 gb memorije malo oni verovatno ne shvataju politiku google-a ( citaj imas net sta ce ti toliko memorije kad ti je sve dostupno on line).
Koristim verziju od 8 gb i sto se mene tice imam dovoljno mem. za sve sto mi je potrebno.
Sto se tice ljudi kojima je 16 gb memorije malo oni verovatno ne shvataju politiku google-a ( citaj imas net sta ce ti toliko memorije kad ti je sve dostupno on line).
Koristim verziju od 8 gb i sto se mene tice imam dovoljno mem. za sve sto mi je potrebno.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Svako ima neke potrebe i zelje, nekome je potrebno d aima i vise od 8gb, a nekome je malo i 16. Sami znate koliko mesta zauzima klip koji snimate u full hd rezoluciji, pa vidite koliko moze minuta da stane npr na tih jadnih 8gb. To je smesno i jadno. Ja sam npr imao skoro 16gb interne memorije i karticu od 16gb i snimao sam koncert Riblje Corbe pa mi je sve jedva stalo tu
Note IV N9100 dual
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
toda81, slazem se.. JEdnostavno, malo je samo 16 gb bez mogucnosti prosirenja.. A kamo li 8 gb...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
toda81, pa sta si ocekivao koliko ce memorije da zauzme jedan koncert koji traje par sati!?
I kao sto neko rece, ako vam ipak nije dovoljno 8 ili 16 giga, vi lepo zaobidjite ovaj model, nema potrebe da stalno kritikujete nedostatak memorije.
Da se pitamo mi korisnici kakve bi modele hteli da se prave, i da se prave tacno po svacijem ukusu, kostali bi po par hiljada evra. Jer, nekom smeta memorija, nekom plastika, nekom staklo, nekom tasteri, pa izbor boja, oblik, baterija, velicina, ekran, procesor, ikonice...

I kao sto neko rece, ako vam ipak nije dovoljno 8 ili 16 giga, vi lepo zaobidjite ovaj model, nema potrebe da stalno kritikujete nedostatak memorije.
Da se pitamo mi korisnici kakve bi modele hteli da se prave, i da se prave tacno po svacijem ukusu, kostali bi po par hiljada evra. Jer, nekom smeta memorija, nekom plastika, nekom staklo, nekom tasteri, pa izbor boja, oblik, baterija, velicina, ekran, procesor, ikonice...

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Green, da budem iskren... Meni nije smetala memorija u pocetku kada sam hteo da ga kupim. Smetalo mi je to sto je google firma koja se ponela debilno kod prodaje ovog telefona. A kasnije sam video ljude koji imaju pukotine na ledjima telefona a da im telefon nikada nije ispao. Nekima je cak i ekran pucao... Tako da mi je drago sto nisam kupio ovaj telefon.
Ali kad bolje razmislim, smetala bi mi memorija... Imao sam Gnex pre i 16 gb mi je bilo knap...
Ali kad bolje razmislim, smetala bi mi memorija... Imao sam Gnex pre i 16 gb mi je bilo knap...
Layne_Staley, da ne spamujemo ovu temu,sigurno se secas kada smo nas dvojica komentarisali,da svaki ali bas svaki model koji izadje nov,treba izbegavati u prvim serijama.Jer sigurno imaju neku falinku,jer su se telefoni brzo proizvodili,testeri nisu imali puno vremena oko testiranja,pa su nazalost kupcima ostavili taj posao.E sad ko najvise nagrabusi,pa ovi sto su kupili,kako da se sada zale,a znaju da je to da ne kazem "fabricka greska"
Eno stoji u ponudi telekoplusa 500e ne pise koja verzija ali kako god mislim da je cena suluda
E stvarno sve vise od 400e je katasrofa a i to je mozda previse!!!
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Ne kapiram LG da ih toliko briga za musterije i kao da jednostavno nemaju volje ili zelje da malo masovnije proizvode ovaj telefon. A toliko velika je potraznja za njim...
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ma debili... kao da nisu svesni da ovako ne spustaju rejting samo sebi vec i Google-u. Bolje bi im bilo da su ugovorili sa Sonijem ili cak da ga je radila Motorola.
- mladen_bgd
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42
Po meni najbolja bi bila varijanta da ga je radila Motorola, valjda ce sledeci Nexus biti od njih.
A da su debili jesu. Jer ovo je bas bezobrazno sa njihove strane. Da ni malo nece da postuju potrosace i Google. Nije mi jasno zasto Google malo to ne pogura, bas bzvzv.
A da su debili jesu. Jer ovo je bas bezobrazno sa njihove strane. Da ni malo nece da postuju potrosace i Google. Nije mi jasno zasto Google malo to ne pogura, bas bzvzv.