Što tebi da bude bolje nego meni
Šta posle S3?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Šta posle S3?
luca, ajde zajedno u kupovinu da idemo, samo još da nađemo gde kupujemo, daj predlog 
zvao sam par oglasa, svi su mi nesto sumnjivi... lazu za datum kupovine, kao ne znaju za bateriju, za problem sa wi fi kao nisu culi nikad, itd...
a trebalo bi da im dam preko 300eur...

a trebalo bi da im dam preko 300eur...
- Baraba

luca, zato ih i prodaju
Šio mi ga Đura što ne znaju, stoji im u fioci, ma da. Ja bih išao na nov sa garancijom.
Šio mi ga Đura što ne znaju, stoji im u fioci, ma da. Ja bih išao na nov sa garancijom.
pa nov je 380-400... mnogo mi je to...
je l ima jos neki sajt za prodaju, tipa, kupimobilni, kupujemprodajem itd?
je l ima jos neki sajt za prodaju, tipa, kupimobilni, kupujemprodajem itd?
Pricalo se da serija koja pocinje sa ht23 ima razne probleme,ja sam imao taj i nikakav problem nisam imao,dok nije pukao ekran i begram zamenio za 18.500 din.
Posle toga sam primetio sve te falinke,kada sam se zalio rekli su mi da boje moraju da se razlivaju na najmanji pritisak i da ne treba da imam wi fi signal na metar od rutera,ipak su oni ovlasceni pa najbolje (ne)znaju:))
Da sam na tvom mestu ne bih uzimao one x,nema sta da trazi pored s3.
Posle toga sam primetio sve te falinke,kada sam se zalio rekli su mi da boje moraju da se razlivaju na najmanji pritisak i da ne treba da imam wi fi signal na metar od rutera,ipak su oni ovlasceni pa najbolje (ne)znaju:))
Da sam na tvom mestu ne bih uzimao one x,nema sta da trazi pored s3.
luca, za to kako treba da se zavrsava stvarno ne znam...
Baraba, uzeo sam u MobTrendu u Zeleznickoj,435 evra je bio...
Baraba, uzeo sam u MobTrendu u Zeleznickoj,435 evra je bio...
chobby88, upravo to sam i mislio... to sam cuo... mislim da sam odustao od one x, a sta cu drugo - ne znam jos uvek...
btw, svaki telefon koji sam imao imao je regularno signal wi fi na 100m daljine... to su, po obicaju, gluposti nasih prodavaca i servisera...
btw, svaki telefon koji sam imao imao je regularno signal wi fi na 100m daljine... to su, po obicaju, gluposti nasih prodavaca i servisera...
- Baraba

Ni ja ne znam šta da radim, zvao sam radnju u kojoj je uzeo fannY ali nema, biće posle vikenda za 390-399e. Ali kod njih je 6 meseci garancija
Interesantno da nema ni one s ni one x ni note 2 gde sam tražio u Bg po radnjama
Interesantno da nema ni one s ni one x ni note 2 gde sam tražio u Bg po radnjama

Baraba, to je shit tih 6 meseci garancije,ali nisam hteo da dam jos trecinu cene da bih imao 2 godine...
- miodrage
- WP_guru

- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ma uzmi Jabuku da se ne razmisljas, ona nema tih problema, radi kao Doxa 
Ovo je bila naravno namerno ubacena provokacija.
Ovo je ipak trazenje 'leba preko pogace...
Sto ne ici na Lumiju920? Ili ako si ljubitelj onog juznokorejskog... onda ATIV
Nema sta se mislis. A na leto uzmes lepo Surface Pro i Bog da te vidi (i to verziju sa i7)
Ovo je bila naravno namerno ubacena provokacija.
Ovo je ipak trazenje 'leba preko pogace...
Sto ne ici na Lumiju920? Ili ako si ljubitelj onog juznokorejskog... onda ATIV
Nema sta se mislis. A na leto uzmes lepo Surface Pro i Bog da te vidi (i to verziju sa i7)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba

Nisam ljubitelj ni jednog, ni jedna sekta me neće dobiti kao tebe
4s mi je tako tih u zvučniku u odnosu na S3, to je primetio svako ko je poredio i morao da prizna, za note 2 da ne govorim. Bio si na sastanku, ako nisi probao poziv preko S3 tj. zvuk u slušalici onda šteta. Prvo to me odbija a onda mali ekran. O iP5 neću ni da razmišljam, tu cifru ne vredi, možda ako izbace JB, bez toga bih se upucao da imam jabuku a nemam JB.
Lumniu 920 sam gledao, ali nema šanse da iskeširam taj novac i to bez garancije. Imaš li ti neku ponudu za 920 da je ok i bez problema (ono sa vibracijom) ?
4s mi je tako tih u zvučniku u odnosu na S3, to je primetio svako ko je poredio i morao da prizna, za note 2 da ne govorim. Bio si na sastanku, ako nisi probao poziv preko S3 tj. zvuk u slušalici onda šteta. Prvo to me odbija a onda mali ekran. O iP5 neću ni da razmišljam, tu cifru ne vredi, možda ako izbace JB, bez toga bih se upucao da imam jabuku a nemam JB.
Lumniu 920 sam gledao, ali nema šanse da iskeširam taj novac i to bez garancije. Imaš li ti neku ponudu za 920 da je ok i bez problema (ono sa vibracijom) ?
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Baraba, eto sekta me je izgubila jer nisu pruzali dovoljno 
iPhone4(s) evropske verzije su zbog nekih EU zakona namerno utisani na 72%
ali srecom, sve se da srediti preko nekih JB tweakova, ili prostim editovanjem nekog .plist file-a
Naravno da nisam probao poziv na S3, ja se iskreno gadim tih uredjaja
a i meni je zvuk sasvim dobar na My Precious, nemam cerumen u usima jer redovno odrzavam licnu higijenu 
Ako ti JB kao i velikoj vecini sa ovih prostora treba za instaliranje krekovanih aplikacija, Kuaiyong to resava, moguce je ubaciti krekovane aplikacije na ne-JB uredjaje. Takodje ne znam koliko si obavesten, ali Installous se ugasio 30.12. pa sada izlaze mnogobrojne alternative.
Sto se LUMIE a ne Lumnie tice, cekam ponudu, nadam se da ce biti za max 7-10 dana... Pa ako bude, uz sve blagoslove, ce budes obavesten.
iPhone4(s) evropske verzije su zbog nekih EU zakona namerno utisani na 72%
Naravno da nisam probao poziv na S3, ja se iskreno gadim tih uredjaja
Ako ti JB kao i velikoj vecini sa ovih prostora treba za instaliranje krekovanih aplikacija, Kuaiyong to resava, moguce je ubaciti krekovane aplikacije na ne-JB uredjaje. Takodje ne znam koliko si obavesten, ali Installous se ugasio 30.12. pa sada izlaze mnogobrojne alternative.
Sto se LUMIE a ne Lumnie tice, cekam ponudu, nadam se da ce biti za max 7-10 dana... Pa ako bude, uz sve blagoslove, ce budes obavesten.
- Layne_Staley
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
miodrage, neka ceka Ceca
Salim se naravno, nemoj uzeti za zlo 
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
Ja nisam bio obavesten!miodrage napisao: Takodje ne znam koliko si obavesten, ali Installous se ugasio 30.12. en.
Jeste da je off ali koje su alternative???!!!
Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Layne_Staley, kakva sada Ceca?

Adams upali taj iMessage!
Adams upali taj iMessage!
I ja sam razmisljao da kupim One X ali sam odustao,zbog velikog zagrevanja telefona i da kazem,ne bas tako dobrog ekrana,kao sto npr ima S3.Stoji da One X ima bolju izradu ali mislim da je ipak sve na strani S3.Kao sto ovde vec neko rece,Note 2 je preveliki,jeste lep i dobar fon ali ipak preveliki.Naravno,najbolja je opcija cekati S4 ali sigurno nece pre juna da izadje u prodaju,ali ce biti zverina.Ali daleko je to 
E sad,taj problem sa plocom na S3 modelu me plasi ali ako se uzme kod operatera pa i da rikne ima garanciju koja pokriva crkavanje ploce,ali sumnjam da ce previse S3 telefona da odjednom crkne,mozda svaki 15 ili 20 primerak.
E sad,taj problem sa plocom na S3 modelu me plasi ali ako se uzme kod operatera pa i da rikne ima garanciju koja pokriva crkavanje ploce,ali sumnjam da ce previse S3 telefona da odjednom crkne,mozda svaki 15 ili 20 primerak.
- miodrage
- WP_guru

- Kontakt:
Video, nista mi nije sada jasno, ali kako god... 
dule88, Ako cemo cisto tehnicki one x ima bolji ekran od s3. LCD ekrani su dosta napredovali i nisu vise onako bezlicni i smoreni za gledanje. Drugo samsung sa svojim amoled ekranima vec par generacija ne uspeva da resi neke probleme, poput burn in-a, black clipping-a.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
To je i jedina prednost one x u odnosu na s3,ekran i dizajn.