Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Prema najnovijim informacijama, fix je u Kernelu a ne u Bootloaderu tako da i nije neophodno da ga ubacujete. Ja ga nisam ubacila. U EU kazu da im garancija vazi bez obzira na root i slično al ovi naši samo traže razlog da vam ne priznaju garanciju.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Citam da je kod Pireusa bilo problema sa wi-fi,ne prepoznavanje kartice od 32GB i jos nekim sitnicama...kakva su vasa iskustva?
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
rafaelo, kod mene sve sljaka.
ja sam instalirao ceo XXELLA sa sve bootloaderom. tada se misllio da je greska u njemu.
nisam hteo da radim povracaj na stari, jer kazu da je veoma rizican proces, ali ga ostali rade.
u svakom slucaju je nov i doradjen.
danas sam fleshovao kernel i sve sljaka dobro (PU,PU,PU) izvin'te
cekao sam da developer nocas odradi jos jedan update jer su se neki zalili na kocenja yt.
odmah sam probao wifi, YT i video player.
ja sam instalirao ceo XXELLA sa sve bootloaderom. tada se misllio da je greska u njemu.
nisam hteo da radim povracaj na stari, jer kazu da je veoma rizican proces, ali ga ostali rade.
u svakom slucaju je nov i doradjen.
danas sam fleshovao kernel i sve sljaka dobro (PU,PU,PU) izvin'te

cekao sam da developer nocas odradi jos jedan update jer su se neki zalili na kocenja yt.
odmah sam probao wifi, YT i video player.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Какво је вама трајање батерије ? Синоћ сам укључио штедњу напајања искључио wifi / data и телефон је скидао 1% батерије на сат , углавном издржи до 20 - 24 сата , Htc One S је дуже трајање батерије имао ... како је код вас и која је уопште сврха опције "штедња напајања" ???
у опцијама WIFI (WIFI и Mobile Data су ми стално укључени) подешавања укључио сам / нека WIFI буде укључен током режима спавања / никада (повећава коришћење података / трајање батерије) , а укључен ми је и 2G пренос података па ме занима хоће ли ми синхронизације радити / примање мејлова и месинџери при таквој опцији ?
Evo sad je 16:54 a baterija mi je na 45% (skinut sa punjača oko 02:30) ... Nešto razmišljam , pošto sam mu ubacio 4.1.2 preko Odina a nisam uradio hard reset mozda da ga resetujem da se sistem ispegla pa ponovo odradim instalaciju aplikacija , možda bi pomoglo , šta mislite ???
Potrošnja: 14s 14m 11s na bateriji
Sistem Android - 20%
Ekran - 20%
Facebook 18%
Operativni sistem Android - 9%
Govorni pozivi 8%
Google usluge - 5%
Uređaj pasivan 4%
Pasivni režim telefona - 4%
Usluge Exchange servera - 3%
Server medija - 2%
у опцијама WIFI (WIFI и Mobile Data су ми стално укључени) подешавања укључио сам / нека WIFI буде укључен током режима спавања / никада (повећава коришћење података / трајање батерије) , а укључен ми је и 2G пренос података па ме занима хоће ли ми синхронизације радити / примање мејлова и месинџери при таквој опцији ?
Evo sad je 16:54 a baterija mi je na 45% (skinut sa punjača oko 02:30) ... Nešto razmišljam , pošto sam mu ubacio 4.1.2 preko Odina a nisam uradio hard reset mozda da ga resetujem da se sistem ispegla pa ponovo odradim instalaciju aplikacija , možda bi pomoglo , šta mislite ???
Potrošnja: 14s 14m 11s na bateriji
Sistem Android - 20%
Ekran - 20%
Facebook 18%
Operativni sistem Android - 9%
Govorni pozivi 8%
Google usluge - 5%
Uređaj pasivan 4%
Pasivni režim telefona - 4%
Usluge Exchange servera - 3%
Server medija - 2%
16 godina na forumu MOBILNISVET
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
zoreli, ja sam juce odradio hard reset i mislim da bolje drzi. mada jos je rano za neki zakljucak.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
zoreli, nisam nikad koristio uštedu napajanja, kod mene na S3 sve je bilo full, osvetljenje uvek 50% (automatsko me nervira), uvek uljučen 3g ili wifi, kakva štednja. Displej mora da izvuče 4h neprekidnog rada. Imaš u kafiću temu koju sam pokreno o trajanju baterije, pogledaj rezultate i uporedi sa tvojim, baci tamo snimak ekrana i predložiću ti šta i kako može (a može). Samo za tvoj je još rano da pokaže prave rezultate, skoro si ubacio nov sistem 4.1.2, treba da prođe koji dan da se sve slegne na svoje mesto. Telefon mora posle ubacivanja novog sistema jednom i da se isprazni do kraja skroz, ne stalno da se dopunjava. Bićeš zadovoljan baterijom na S3 (znam jer sam uzeo juče HOX i razlija u trajanju baterije je nebo i zemlja, a imao si HOX i video si koliko na njemu drži).
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Baraba, reci mi kako si zadovoljan baterijom na HOX, i kakvo je tu stanje sa otključavanjem ekrana?
Mislim ima li ikakve pauze dok se otključa, znaš već standardne boljke na S3.

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04
Dobro veče,
svim prijateljima sa ovog foruma pozdrav i čestitanje svih praznika.
Možemo li malo o S3 I9305.
Za sve koji ga poseduju jedno obavešetenje, dostupan je najnoviji fabrički OTA dopuna na:
PDA: I9305XXBLL5
CSC: I9305DBTBLL4
Version: 4.1.2
Date: 2012-12-28
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom.
Novine su:
Android 4.1.2 - JZO54K
-Multi-View (Multi-Windows Multitasking, same as in Note II)
-Buddy Page
-New Gallery App (Same as in Note II)
-Notification Panel (Panel Notification can now be customized)
-Brightness Slider in Notification Panel Can Now Be Disabled
-Smart Rotation (Screen Display adjusts to your angle of sightings)
-Continuous Input in Samsung Keyboard (Like Swipe or Android 4.2 Keyboard)
Artist App-Paper
-Group Cast App.
Moja iskustva sa ovim telefonom su zaista dobra jer 2GB RAM-a mnogo znači. Ostalo je sve isto kao i na S3 I9300.
Pozdrav.
Edit: Dobro veče.
Evo mene opet ali sa jednim pitanjem za pomoć s vaše strane u otklanjanju mog neznanja. Odnosi se na novu dopunu za S3 I9305.
Na XDA forumu naišao sam na sledeću rečenicu:
"ExynosAbuse"-Bug was fixed on this build. Need new way to root.
Da li je neko upoznat šta "ExynosAbuse"-Bug znači. O ovome nemam pojma.
Hvala unapred na odgovoru uz izvinjenje u koliko sam na bilo koji način dosadan.
Pozdrav.
svim prijateljima sa ovog foruma pozdrav i čestitanje svih praznika.
Možemo li malo o S3 I9305.
Za sve koji ga poseduju jedno obavešetenje, dostupan je najnoviji fabrički OTA dopuna na:
PDA: I9305XXBLL5
CSC: I9305DBTBLL4
Version: 4.1.2
Date: 2012-12-28
Regions: Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom.
Novine su:
Android 4.1.2 - JZO54K
-Multi-View (Multi-Windows Multitasking, same as in Note II)
-Buddy Page
-New Gallery App (Same as in Note II)
-Notification Panel (Panel Notification can now be customized)
-Brightness Slider in Notification Panel Can Now Be Disabled
-Smart Rotation (Screen Display adjusts to your angle of sightings)
-Continuous Input in Samsung Keyboard (Like Swipe or Android 4.2 Keyboard)
Artist App-Paper
-Group Cast App.
Moja iskustva sa ovim telefonom su zaista dobra jer 2GB RAM-a mnogo znači. Ostalo je sve isto kao i na S3 I9300.
Pozdrav.

Edit: Dobro veče.
Evo mene opet ali sa jednim pitanjem za pomoć s vaše strane u otklanjanju mog neznanja. Odnosi se na novu dopunu za S3 I9305.
Na XDA forumu naišao sam na sledeću rečenicu:
"ExynosAbuse"-Bug was fixed on this build. Need new way to root.
Da li je neko upoznat šta "ExynosAbuse"-Bug znači. O ovome nemam pojma.
Hvala unapred na odgovoru uz izvinjenje u koliko sam na bilo koji način dosadan.
Pozdrav.

Poslednja izmena od McLaren F1 u Čet, 10. Jan 2013. 19:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju "Izmeni".
Rezlog: Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju "Izmeni".
- Baraba
Одг: Samsung Galaxy S3 I9300
Jos nisam ispraznio prvo punjenje baterije, bice detaljno to propraceno sa moje srane. Nema pauze, nema takvih lagova. Ako te jos sta zanima bolje pitaj u hox temi, da ne trolujemo ovdejanka_88 napisao:Baraba, reci mi kako si zadovoljan baterijom na HOX, i kakvo je tu stanje sa otključavanjem ekrana?Mislim ima li ikakve pauze dok se otključa, znaš već standardne boljke na S3.

@korisnik boban, moj savet je da ne ubacujes ovo...
Koga zanima kvalitetna folija BodyGuardz za S3, full body ima na forumu moj oglas, u zoni bez telefona.
- zoreli
- Moderator
Сад сам проверио у Cid Getter-u одакле ми је фон , Country Code ALB (Albania) ... убићу се мајке ми

...чудни су путеви Господњи

...чудни су путеви Господњи

To i mene nervira na SIII , treba mu 2-3 sekunde da otključa ekran ili kad uđem u izbor vidžeta u početku ekran zapinje kao lud... to kod Htc-a nije slučajBaraba napisao: Nema pauze, nema takvih lagova.
- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
Na HOX na dosta aplikacija ima te linije sa opcijama i mene je to dosta puta nerviralo dok sam ga koristio
- zoreli
- Moderator
Uradio sam test baterije:
trajanje baterije - 1 dan 4 sata 18 min. (1% baterije ostalo)
vreme uključenosti ekrana - 4 sata 22 min.
potrošnja baterije u toku noći 1,5 % na sat sa uključenim wifi i 2g
E sad kako su oni na GsmAreni uspeli da izvuku 6:27h surfanja nije mi jasno
šta mislite da li je to OK ?
skrinšotove i više o tome postavio sam u ovoj temi:
viewtopic.php?f=2&t=25775&p=341127#p341127
trajanje baterije - 1 dan 4 sata 18 min. (1% baterije ostalo)
vreme uključenosti ekrana - 4 sata 22 min.
potrošnja baterije u toku noći 1,5 % na sat sa uključenim wifi i 2g
E sad kako su oni na GsmAreni uspeli da izvuku 6:27h surfanja nije mi jasno

šta mislite da li je to OK ?

skrinšotove i više o tome postavio sam u ovoj temi:
viewtopic.php?f=2&t=25775&p=341127#p341127
- Baraba
Dpb, može da se skloni i nema nigde kao što sam postavio SS gore, samo je trebalo potražiti u opcijama
usput hvala i zoreli koji mi je na pp javi gde
zoreli, odgovorih u temi. A oni na gsm areni ako su stavili osvetljenje na auto, uključili uštedu baterije i surfovali preko wifi je moguće, ja sam jednom izvukao 7h displej i kačio sam SS u kafiću (ali bez automatskog osvetljenja, meni je uvek na 50%).

zoreli, odgovorih u temi. A oni na gsm areni ako su stavili osvetljenje na auto, uključili uštedu baterije i surfovali preko wifi je moguće, ja sam jednom izvukao 7h displej i kačio sam SS u kafiću (ali bez automatskog osvetljenja, meni je uvek na 50%).
jel moze neki tutorial kako da rootujem galaxy s3,4.1.2 verzija,korak po korak?
hvala
hvala
- zoreli
- Moderator
viking , imaš sve ovde: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1957273
Pre koji dan sam uzeo ovaj telefon i to mi je prvi android,do sada sam imao Nokiu.Pokusavam da skontam kako radi navigacija ali mi stalno izbacuje
i nemogu nikako da je aktiviram.Negde gresim ali neznam gde,da li mogu da se ubace i neke druge navigacije slicne Nokia mapama.Ovde sam totalni pocetnik.

- zoreli
- Moderator
xxxx ako sin nov Android korisnik za početak pročitaš ovaj deo foruma od prvog do zadnjeg posta , naučićeš mnogo
Svi koristimo iGO navigaciju u Android telefonima.

Svi koristimo iGO navigaciju u Android telefonima.