MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Re: MT:S novosti

Post od miodrage »

Hmmm, problem ljudi:
zena mi je bila oko 2 godine na Mix1250 (450 minuta i poruka). Pre oko 3 meseca, sam joj ukljucio i DATA tarifni dodatak, 50 MB, uz tadasnju promociju koja je to utrostrucavala. Nazalost, zbog toga sto je zensko (nemam nameru nikoga da vredjam seksistickim izjavama), uspela je da nakarika racun od 5700 din (zajedno sa sve pretplatom). Napravila je oko 80-ak MB saobracaja raznim uploadovanjem na FB i pored mojih upozorenja. Dok sam ja stigaod a reagujem, bilo je kasno. Desilo se zato sto nije bas azurna u pregledanju svog zaduzenja, a na Lumiji710 (i generalno svim WP7.x uredjajima) USSD provera stanja ne radi. Mora preko 788, pa se ukuca PUK, pa onda se cuje stanje.
Ovo je bio do sada neki uvod, a sad dolazi prica. Morao sam nasiroko, jer mi nista nije jasno. 31.12. sam otisao sa njom u poslovnicu Telekoma (10-ak dana pre toga je produzila ugovor na Mix1250 sa 50%), da je prebacimo na MixNet L (600 min, 1500 SMS i MB). Sve superiska. Danas joj proverim stanje preko 788, i padnem na dupe: ima jos 400 minuta, 1300 poruka i 4 miliona 213hiljada 156 kilobajta saobracaja!!! To je preko 4 GB. O cemu se radi???
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

miodrage, mislim da je usla u onu promociju gde dobija 3gb na poklon, cini mi se da je to u pitanju
::luv phonez::

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

djoxie, hvala na objasnjenju, vrlo moguce da je to. Koliko dugo vazi tih 3GB, i da li se prenosi u naredni mesec? Ako da, onda sam ja miran, jer ce mi zena non stop imati 3GB neta :D

Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Post od Lela »

nazalost, ne prenosi se :( pri tom, ta 3 GB se trose tek kad se potrose oni iz paketa.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ok, a dokle mi vazi tih 3 GB?

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Al su nas i castili..mislio sam da ce tako biti godinu danas..

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

miodrage napisao:Ok, a dokle mi vazi tih 3 GB?
Al im je promocija :x :x :x :x :x
Slika
A eve ga i link, KLIK

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

cvoruga, hvala puno na info... Dobro, posto svakako nece potrositi imace mesecno 3 Gb sto je i vise nego dovoljno za bilo koga (ovde na racunam neke forumase, dokazane manijake, oni ce sami da se prepoznaju :D :D :D )

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

To je taman kada uzmes nov telefon (android) i imas dovoljno mb za prvo setovanje telefona i ubacivanje aplikacija koje su manje ili vise neophodne, a da ne ugrozis potrebu za surfom 8)
D500&E71

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

loki13, android nikad, zena ima Lumiu710, i prvo setovanje i ubacivanje svega je uradjeno preko wifi. A drugo, ona ne gleda na to takvim ocima kao ja, pa je bas briga da gleda je li ili ne u dometu wifi mreze. Ja sam ostao zabezeknut racunom, jer je imala 150 MB, a ja sam na iPhone 2 godine furao svega 50 MB mesecno, i nikad nisam probio limit ni za jedan jedini kilobajt! Ustvari, ja sam jedan jedini put u zivotu probio pretplatu za cele 23 sec, ali to je bilo pod moranje, umrla nam je razredna pa je krenulo medjusobno obavestavanje, inace se ni to nikad ne bi desilo. Takav sam, extremno pazim na sve.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Ako se neko seća :oops:
cvoruga napisao:Da li mi nisu uračunali 50% popusta, šta li, uglavnom račun mi piše 1140,78 dinara,
a iz priloženog se vidi da nisam bio ni blizu da prekoračim paket
Elem, stigao mi račun i na njemu piše "naknada za usluge" 950 + PDV (20%) 190 = 1140,78 dinara.
Ništa prekoračio nisam, gledao sam i listing, sve OK.
E sad, verovatno mi nisu uračunali 50% popusta :x , sad ću da im šaljem mail

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

cvoruga, jakako, potkrala im se greska, mojne mail, sutra pravac poslovnica, i znas vec - majka i raznorazni glagoli... nemas frke nikakve, moraju da ti uvaze reklamaciju, i jos trazi izvinjenje i zadovoljenje :D

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

I nadoknadu stete za pretrpljen mentalni bol,ma mozes ima svasta nakaciti..... :wink: :D :lol:
D500&E71

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Sve ok, prihvatili su mi reklamaciju :D .
Toliko su neljubazni, nezainteresovani, čekao sam 1,5 vremena, troje radi a u poslovnici nas je bilo 17-20 konstantno :x .

Nego, da vas pitam, da li je pametnije produžiti ugovor na 12 ili 24 meseca?

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

cvoruga, ja bih pre isao na varijantu 12 meseci,jer ko zna kakve ce drugi operateri promocije imati u narednom perodu :wink:
D500&E71

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

Post od dyca »

Da li neko zna da li u mts-u jos uvek ima HTC OneX+, posto ga nema na sajtu u ponudi? Nisam u mogucnosti da svratim do poslovnice da se raspitam, a na mail mi ne odgovaraju, pa ne znam dal ga nema vise uopste ili ga nema samo na stanju :wacko:

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

dyca, pa nazovi korisnicki, to ti je celih 10 kinti... :P

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Gledam sada nesto ponudu telefona u mts-u,i vidim ponovo imaju galaxy s2 i kod njih taj tel uz bel 400 kosta 30k din,a taj isti u ponudi hendy-a uz istu tarifu kosta 32.399 din, s tim sto se kod handy-a dobija varijanta 6 meseci 50% popusta na pretplatu ili 3 meseca pretplata od 1 din (usteda od 5310 din) i ako se uzme preko handy-a ne placa se famozna 3g pretplata (to je za 2 god usteda od 2880 din), pa gde je tu logika mts-a?
:o :blinky: :wacko:
D500&E71

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

loki13, plaća se 3g pretplata i preko Handy-ja, pisano je ranije o tome

dyca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 04. Okt 2007. 21:06

Post od dyca »

Azimuth, haha..verovao ili ne, to sam prevideo xD ali evo jutros mi odgovorise da ga nemaju u ponudi, a odjednom im se pojavio na sajtu...izgleda da stvarno nemaju dobru komunikaciju i razmenu informacija unutar firme, tako da cu otici do usca/delte jer su im to najjace poslovnice, pa ako ga uopste imaju u ponudi, tamo ce ga imati :D u svakom slucaju hvala ;)

Odgovori