Telefon za internet
- RandjaPO
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 07. Jul 2010. 09:53
- :: iPhone 6
- :: Nokia 808 PureView
Re: Telefon za internet
znemanja, evo konacno se ugasio,znaci baterija je potrajala od 12 popodne pa sad do 1.Ipak cu ja ovo da menjam jer izgleda da nisam navikao na ovakve baterije.Pored Nokije 808 i Prajma ovo mi deluje smesno jer sa njima uz intenzivno koriscenje dva dana sastavim lagano.Videcu da nadjem neki Android sa malo jacom autonomijom ili mi ne gine,kao sto je kolega Sale_M predlozio,Nokia E71.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
RandjaPO, i e72 za 100 mozes naci u super stanju sa svom opremom star i do 6 meseci. Opera mini ili uc brosver rade odlicno i nikad ti se nece pojaviti memory full.
Ako telefon koristis bez instaliranih dodatnih aplikacija koje bi ti radile u pozadini radice ti i opera mobile odlicno na njemu.
E72 ima dosta brzi procesor od e71 i to se itekako primeti u radu.
Ako dosad nikad nisi imao e72 ovo ti je prilika da nabavis jedan od remek dela mobilne industrije.
Ako telefon koristis bez instaliranih dodatnih aplikacija koje bi ti radile u pozadini radice ti i opera mobile odlicno na njemu.
E72 ima dosta brzi procesor od e71 i to se itekako primeti u radu.
Ako dosad nikad nisi imao e72 ovo ti je prilika da nabavis jedan od remek dela mobilne industrije.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
RandjaPO, nesto tu nije OK sa tom baterijom. Meni izdrzi ceo dan bez problema.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
RandjaPO, istestiraj ga par dana pa vidi kako se ponasa....mozda je zato i prodat jer negde vuce struju iz baterije,pa zato kratko traje.....mada vise od jednog dana upotrebe i ne treba da ocekujes - ipak je to android.....
D500&E71
- RandjaPO
- Mobil fan
Evo samo da javim da sam od jutros vlasnik Nokije E6,jedan drug ima radnju telefona pa sam mu dao ovaj i doplatio 50e za E6.On kaze da je tom Alcatelu baterija takva ali ja nesto nisam video da se ljudi mnogo zale na trajanje baterije a i tomas.hokenberi kaze da mu bez problema izgura jedan dan sto kod mene nije bio slucaj.Za sada sam zadovoljan Nokijom,posebno baterijom
Fabricki pretrazivac standardno za Symbian katastrofa ali Opera zavrsava posao odlicno.Hvala vam svima i mislim da nisam pogresio sa izborom.

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
RandjaPO, cestitam na E6,dobar fon,uz operu i uc bowser moci ces da uzivas u netu. 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
Bravo RandjaPO, lepo da te sluzi ali mislim da je mnogo 150 eu. za polovan e6. Dobro ako je odlicno ocuvan i sa svom opremom onda toliko i vredi.
Ili si mozda kupio nov?
Ili si mozda kupio nov?
- RandjaPO
- Mobil fan
Sale_M, Deksi, hvala na cestitkama
Deksi, nov sam uzeo,mnogo je 150e za polovan pa neka je i najbolje ocuvan.

Deksi, nov sam uzeo,mnogo je 150e za polovan pa neka je i najbolje ocuvan.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
RandjaPO, Iskreno nisam se setio E6, fin je to telefon, a ispala ti je i dobra kombinacija da daš Ot-992D i još 50evra, mada ja i dalje mislim da je android bolji za surofvanje jer meni pomenuti alcatel sastavi dan bez problam čak i sa intezivnijim surfom.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 21:34
- :: S3 Neo duos
Одг: Telefon za internet
И мени састави дан са итекако интензивним коришћењем, примјера ради јуче ми је батерија трајала од 8 до 23 сата (13%), а екран је био упаљен укупно 3 сата и 5 мин. Упаљен вајрлес, 3Г, синхронизација итд. Уз неко блаже коришћење мислим да може трајати и 2 дана.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
RandjaPO, svaka cast pa gde nadje bre nov za te pare. Nov e71 nema za 150 eu. a kamo li e6. Ili ti je drug dao po nabavnoj ceni ali opet i to je jeftino.
- RandjaPO
- Mobil fan
znemanja, OdličanJeMemo, moguce je onda i da sa tim mojim primerkom nesto nije bilo kako treba.Ja sam sve zivo iskljucio,ekran skoro na minimum i pored toga baterija je potrajala citavih 13 sati.
Deksi, neznam da li mi je dao po nabavnoj ceni ali kada sam ga pitao koliko kosta on kaze za mene 150e.I ja sta cu svidela mi se cena i dao sam Ot-992D i jos 50e.Za sada se uopste nisam pokajao,prezadovoljan sam telefonom i drago mi je sto u koriscenju imas taj ''filing'' stare E serije.
Deksi, neznam da li mi je dao po nabavnoj ceni ali kada sam ga pitao koliko kosta on kaze za mene 150e.I ja sta cu svidela mi se cena i dao sam Ot-992D i jos 50e.Za sada se uopste nisam pokajao,prezadovoljan sam telefonom i drago mi je sto u koriscenju imas taj ''filing'' stare E serije.