HTC One X+
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Re: HTC One X+
Blade Runner, u tom slučaju uzmi fon za keš, i broj prebaci na post paid paket (obavezno sa netom) bez ugovorne obaveze! To ti je to onda. U slučaju da nemaš net telefon bukvalno ima funkcije kao nokija 1100. Dobro, malo preuveličavam, postoje i wifi mreže koje možeš koristiti, ali ipak bez neta ne vredi ničemu! 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Blade Runner, gde si našao one x + za 450 evropskih sa 2god. garacije? 

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 10. Sep 2009. 19:07
- :: LG G2
- :: Sony Ericsson K800i
Baraba, možda nisi primetio... 

Inače košta 620€ za keš. Znam, izgleda sumnjivo toliki pad cene. Pogledaću telefon danas pa ću odlučiti...Blade Runner napisao:...ali evo, ispala je kombinacija za One X+, star 10-ak dana, 450€, sim free, original (sa 64GB memorije), full oprema i garancija od 2 godine.
- Baraba
Blade Runner, aaa "kombinacija"
Košta u radnji 500e sa 12 meseci garancije, ali je bolja kupovina od nekog ko je uzeo preko MTS sa beats sluškama i 2god. garancije.
Po meni ne vredi 500e, nije nešto puno bolji on občnog HOX, opet slaba baterija kako čitam na netu. Sve što on može, može i običan HOX ili S3 sa još boljom baterijom, platiti ovo 500e ili više se po meni ne isplati. 450e je i ok, ali sa beats sluškama, ako je njih sklonio

Košta u radnji 500e sa 12 meseci garancije, ali je bolja kupovina od nekog ko je uzeo preko MTS sa beats sluškama i 2god. garancije.
Po meni ne vredi 500e, nije nešto puno bolji on občnog HOX, opet slaba baterija kako čitam na netu. Sve što on može, može i običan HOX ili S3 sa još boljom baterijom, platiti ovo 500e ili više se po meni ne isplati. 450e je i ok, ali sa beats sluškama, ako je njih sklonio

- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Baraba, samo se nadaj da ce ti neko dati beats sluske uz njega....
pogotovo preprodavac....

pogotovo preprodavac....

D500&E71
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Jeste da su prodavci mobilnih telefona manje više totalno ne informisani o telefonima koje prodaju, ali lako namirišu pare, pa još kada pronađu na netu da beats sluske same vrede poprilično, onda će u paket sa One X+ ubaciti obične sluške, a beats sluske prodavati odvojeno.....
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Al onda neki kupac mobilnih telefona koji se razume u materiju, trazi slusalice ili jednostavno obori cenu uredjaja ao su bez istih.
- Baraba
Tačno, ako oni znaju šta vredi još više zna Baraba šta treba da dobije za svoj novac. Poslastica su mi sa opisom "radi na sve mreže" 

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Baraba, nisi ti dzabe West side Baraba
Sala mala 
A to radi na sve mreze je hit...

A to radi na sve mreze je hit...
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Baraba
Layne_Staley, primljena šala, jbg mora 

-
- Povremeni posetilac
Pritisnuo me posao posle praznika pa nisam stigao da se javim...
One X+ kupljen!

Kako sam ujedno predao zahtev za prebacivanje broja na novu mrežu, sredinom naredne nedelje stiže nova kartica, i onda polećemo
One X+ kupljen!

Kako sam ujedno predao zahtev za prebacivanje broja na novu mrežu, sredinom naredne nedelje stiže nova kartica, i onda polećemo

Odlican telefon
a gde si nabavio ovu futrolu, kakvog je kvaliteta i ako nije tajna koliko kosta? hvala unapred 

Ovo kao da nije futrola,kao d aje maska,gde je uze?
Mocno izgleda i kao d aje od gume.
Kakva je procedura uzeti fon u Mts-u,posto bih mozda uzeo One X+,ali kod njih nikada nista nisam uzimao ni od telefona ni samo od tarifa postpejd.
Blade Runner koliko si zadovoljan telefonom uopsteno?

Kakva je procedura uzeti fon u Mts-u,posto bih mozda uzeo One X+,ali kod njih nikada nista nisam uzimao ni od telefona ni samo od tarifa postpejd.
Blade Runner koliko si zadovoljan telefonom uopsteno?
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
dule88, odes kod njih u poslovnicu i prvo pitas da li imaju zeljeni aparat na stanju,ako imaju uzimas broj sa postpaid tarifom,potpisujes ugovor i uzimas zeljeni telefon,bila je neka prica da nove korisnike proveravaju u kreditnom birou,ali to jos niko nije potvrdio....
D500&E71
-
- Povremeni posetilac
dyca, dule88 - maska je došla sa telefonom, častio me je momak od koga sam kupio telefon. Kažem "častio" zato što košta 30€
Da, u pitanju je neka vrsta gumirane plastike ali odličnog kvaliteta, i telefon super leži u ruci sa njom.
Što se telefona tiče, nije mi još uvek odobreno prebacivanje broja u drugu mrežu, peglam se sad sa njima, pa kad ga koristim - to je za net, preko kućnog WiFi-a. Telefon leti, ali bukvalno
Ako aplikacija o trajanju baterije ne laže, nakon punjenja koristio sam ga oko 20 sati ukupno, a baterija je pala na 49%. Videćemo kako će biti kad krenu poruke i pozivi...
Inače, sad muku mučim da nabavim zaštitnu foliju. Ne znam da li su one za One X kompatibilne sa One X+

Što se telefona tiče, nije mi još uvek odobreno prebacivanje broja u drugu mrežu, peglam se sad sa njima, pa kad ga koristim - to je za net, preko kućnog WiFi-a. Telefon leti, ali bukvalno

Inače, sad muku mučim da nabavim zaštitnu foliju. Ne znam da li su one za One X kompatibilne sa One X+

Ma sta ce ti folija za ekran, ja vucem evo 3d vec 9 meseci i ekran mu kao nov, a taj telefon nema Corning Gorilla Glass 2.
Cisto rezervisi prazan dzep. Drugar nalepio foliju na s2, ne prepoznajem ekran koliko ga je unazadio.
Sad mozda postoje razlicite folije.
Ranije nije bilo folija pa sam se setio i zalepio onu foliju za uvijanje voca/povrca da ostane sveze. Krenula je da se topi po ivicama i ta smola je usla u tastaturu, jedva sam ocistio e1000
Cisto rezervisi prazan dzep. Drugar nalepio foliju na s2, ne prepoznajem ekran koliko ga je unazadio.
Sad mozda postoje razlicite folije.
Ranije nije bilo folija pa sam se setio i zalepio onu foliju za uvijanje voca/povrca da ostane sveze. Krenula je da se topi po ivicama i ta smola je usla u tastaturu, jedva sam ocistio e1000

Blade Runner koliko si ga platio i d ali je iz Mts-a ili iz slobodne prodaje?Ako je iz Mts-a vidi da li je kodiran na njihovu mrezu.Gumena futrola je extra,a folija ti,veruj mi nije potrebna,nemoj d aruzis tako lep i dobar telefon 

- Baraba
Одг: HTC One X+
Ista je folija hox i hox+
-
- Povremeni posetilac
dule88, slobodna prodaja, 450€ me je došao ali od prvog vlasnika, koji ga je imao jedno 15-ak dana... Nadam se da ga neće naružiti previše, ali nekako imam fobiju pošto u torbici uvek imam hrpu ključeva, hemijskih olovaka i sličnog materijala koji je dušu dao da grebe gde treba i gde ne treba
Baraba, hvala puno!

Baraba, hvala puno!

Ma bolje da ga zastitis, nego posle da se kajes
Nego, nigde ne mogu da nadjem da za njega ima ona flip futrola (ono da se otvrara kao knjiga, sa strane, a ne da mu visi taj deo dole kad se otvori) kao sto ima S3 npr..to bi mi odgovaralo jer ima zastitu i za ekran, pa da ne razmisljam..pa ako neko zna gde ima da se nabavi, nek javi