Nokia Lumia 920

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Re: Nokia Lumia 920

Post od loki13 »

A snimke pravi sa nokiom 808,makar koliko sam uspeo da vidim u odrazi na s3 8) 8) 8)
D500&E71

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

loki13, da da, ima i review za 808 bas je nahvalio. Na neki njegov shabanski nacin. :D
Nokia Lumia 1520

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Ma lepota,cena je prava sitnica,umesto da je snizena i da mogu da privuku narod na win telefone,oni ga odbijaju.. :wacko:

Kopte3 Again
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
:: Lumia 1020

Post od Kopte3 Again »

acamatic, nema Nokia nikakve veze sa visom cenom u Srbiji, stvar je poreza, carina, marzi..
Realna cena je oko 550 evra u radnji. Pricam ovako uopsteno, Srbija nije u tom realnom delu. :) Ispod toga jedino na nekim popustima/akcijama, u pitanju je high end telefon, ne moze nize.
I'd explain it to you, but your brain would explode.

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Po meni je to sasvim normalna pocetna cena,pa i iphone 5 kada je stigao kod nas kostao je oko 950e
Galaxy s3 kupljen legalno sa fiskalnim racunom kosta oko 75k din...
Sa druge strane ima ih po oglasima za oko 590e, ne puno ali ih ima :wink:
D500&E71

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Nadam se samo da ce popraviti jacinu i kvalitet zvuka u odnoau na prve lumie.I za njih je bilo neoprostivo sto imaju slab zvuk,a tek kakva bi blamaza bila da se to opet ponovi na 920 i 820.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

loki13, cena ko cena je nekom povoljna nekom nije, meni licno ovo je previse da se da za telefon. Za iphone pa ni u ludilu nebih dao te silne novce i da ih mogu lakse zaraditi, usa proizvode izbegavam uvek kad je moguce.
Kad se setim koliko je samo kostao n95 8gb. bese preko 1000 eu. ali on je bio jedinstven u tom periodu.
Dali je zvao neko da proveri dali ga imaju u gore pomenutoj prodavnici?

loki13
Expert
Expert

Post od loki13 »

Secam se kada je izasao n80,da je kostao oko 1200e,pa ti vidi sad.... :o
D500&E71

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Jer je bila revolucija,Apple nije uneo nikakvu revoluciju,ako se ne racuna marketing i armija ovaca koje su osisali :lol:
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Behemoth, Pa to jednostavno nije tačno. Kada pogledate koliko je koštao N97 u poređenju sa iPhoneom (bio je čak i skuplji) svi koji su kupili taj telefon su bili ošišani jer su dobili neupotrebljiv telefon po premium ceni.

iPhone je bio game changer, nije da drugi nisu radili na touch telefonima ali apple je prvi imao hrabrosti da ponudi nešto novo, nešto drugačije zapakovano, jeste da je bio prekriven šećerom da se svima svidi ali opet.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

N97 je druga prica,ja govorim o N95 koja je zbog kamere od 5mp bila stvarno bum na trzistu.A fincima se tada jednostavno moglo,pa su zato i nabijali cenu.Apple je sa druge strane,pokrao patente i marketingom zaradio milijarde.
Al ajde da ne idemo u off,nije to tema :)
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2009. 07:28

Post od ione »

N95 je za vreme kada je proizveden bio ubedljivo najbolji i jedinstven telefon, izvaljeno je posle godinu dana od njegove premiere da poseduje acelomaster.Bio je dva koraka ispred nazovi konkurencije ali vreme kada je Nokia zadavala domace zadatke je proslo :-(
Secam se legendarnih modela 7650, 3650, N91, N70...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Nokia Lumia 920

Post od miodrage »

A ja odgovorno tvrdim a i tada sam da je N95 bio djubre. Sa 8gb verzijom su malk ispravili stvar, ali po meni su tu vec debelo kaskali za konkurencijom. Da si tu uvideli sta nude TS uredjaji, Samsung i HTC sad ne bi ni postojali, a Apple bi imao mnogoanji profit, ako bi ga i imao. Jednostavno Nokia se debelo presla, posle buma E serije. Bili su na dobrom putu, ali su odlucili da furaju neki svoj fazon, ne mareci za trziste. Sad se bore za opstanak. Ali nove Lumie su odlicne, konacno sam dosao do 920, drzao u ruci, malo se poigrao, prezadovoljan sam
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

N95 je u vreme kada je izašao bio svetlosnu godinu ispred konkurencije, to ne može niko da ospori, jednostavno u tom trenutku je bio model koji je imao apsulutno sve.Bio je diskutabilnog kvaliteta izrade pre svega zbog slajda, ali opet je bio No.1 na tržištu.No, Nokija se definitvno posle ovog model i par modela iz E serije izgublia sa izuzetkom N8 koji je definitivno poslednji dobar uređaj iz Nokija kuhinje. Lumije su neka nova priča, lično mi se ne sviđa ni dizjan, ni OS, ali se nadam da će koliko-toliko sa Lumijama zakrpiti svoje finansijske rupe jer bi zaista bila šteta da Nokija nestane sa tržišta mobilnih telefona.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ima li neko ovde 920? :dry:

bachika
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
:: Iphone 7
:: Lenovo P780

Post od bachika »

Baraba, pitanje ti je baš na mestu, jer posećujem ovaj deo foruma, tj samo ovu temu da bi video neke konkretne utiske oko telefona i novog OS-a. Kad ono 50% postova se svodi na polemiku N95 Vs univerzum.... :dry: Moderatori bi ovu temu mogli malo da srede, ili kao i sa ajfon 5 da se napravi nova čista tema.... Ovako totalno nema smisla više :wacko:
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

Ja sam je video na momenat :D al nisam imao tu cast da je procackam

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Ja sam je procackao nekoliko puta u radnji (kao i Lumiu 820 i HTC WP 8S). Radi sve fino, glatko i brzo, kao sto se vec zna kad je WP u pitanju. Stekao sam utisak da bi se, s obzirom na velicinu telefona, bez po' muke mogao ugraditi ekran od 5 inca. Tada bi mozda tezina i bila opravdana. Jos jedna zamerka mora biti i cena, koja je previsoka za SIM free model, makar za ovdasnje AU trziste...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

STIGLA!!!
REview ocekujte za 2-3 dana, za sada mogu da kazem da je uredjaj fantastican, jedino mi smeta velicina, ipak sam navikao na mnogo manji uredjaj. Detalji uskoro - stay tuned :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Odgovori