Samsung Galaxy Note
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note
Po meni najlaksa varijanta je da skines rom sa xda ili sammobile i da flesujes preko pc odina.
Imas detaljno uputstvo na xda forumu.
Ako negde zapnes javi da pomognemo.
Imas detaljno uputstvo na xda forumu.
Ako negde zapnes javi da pomognemo.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
evo uzeh i ja note
fantastican je... e sad, prvo i osnovno sta me zanima jeste da li sve verzije androida [oficialne] mogu da se root-uju i da im se baci recovery?? posto hocu malo da provozam Stock romove dok se ne bacim na ParanoidAndroid i ostale, jer posle znam da nema nazad, e sad interesuje me samo da li mogu bezbrizno da ga apdejtujem na ICS? ili koji je vec poslednji apdejt..
btw: ako je neko voljan da se iscima nek mi ostavi link sa uputstvom za flesovanje recovery-ja, msm da se ne cimam da trazim sad... jer nemam bas vremena.... a nisam do sad imao dodira sa androidom na Samsungu...

btw: ako je neko voljan da se iscima nek mi ostavi link sa uputstvom za flesovanje recovery-ja, msm da se ne cimam da trazim sad... jer nemam bas vremena.... a nisam do sad imao dodira sa androidom na Samsungu...

Samo nek se rolaju....sarme.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
Pera Detlic,
čestitke druže.
malopre sam saznao da je samsung pustio zvanični 4.1.2. update za poljsku, tako da uskoro bi trebalo da krene i do nas.
inače ima stock leakova.
jel si uzeo nov telefon? imas garanciju?
čestitke druže.
malopre sam saznao da je samsung pustio zvanični 4.1.2. update za poljsku, tako da uskoro bi trebalo da krene i do nas.
inače ima stock leakova.
jel si uzeo nov telefon? imas garanciju?
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
mrkixxx, на XDA кажу да је то грешка и да је у питању ром за NOTE 2.
ex ivan87
- Pera Detlic
- Mobil manijak
mrkixxx, nov neotpakovan, ima garanciju, sa telenora je...
sinoc ga apdejtovao na ICS... nije cak ni neka velika razlika.. nego, hajd sad, kako ide root & recovery na ovom cudu....?
edit:
dva dana nije proslo. nisam mogao da izdrzim... evo uspesno ubacen JellyBean, [ParanoidAndroid] koji je sjajan.... preporuka svaka!
sinoc ga apdejtovao na ICS... nije cak ni neka velika razlika.. nego, hajd sad, kako ide root & recovery na ovom cudu....?

edit:
dva dana nije proslo. nisam mogao da izdrzim... evo uspesno ubacen JellyBean, [ParanoidAndroid] koji je sjajan.... preporuka svaka!
Pera Detlic alal ti vera kad si vec uspeo da fleshujes rom na nov mob svaka cast
a reci mi jel si ubacio taj rom preko odina ili ?
ja imam Note evo vec pola godine i jos se nisam usudio bilo sta da mu radim,dok sam imao s2 na njemu sam isprobao sve sto se moglo isprobati i nakon toga sam digao ruke od menjanja roma,
ja se jos jedino razmisljam da se eventualno vratim na gb 2.3.6 posto vidim da ga dosta ljudi hvali ja od kada sam uzeo mob koristim ics 4.0.4 i moj je sa telenora. Koliko si g aplatio ako nije tajna

ja imam Note evo vec pola godine i jos se nisam usudio bilo sta da mu radim,dok sam imao s2 na njemu sam isprobao sve sto se moglo isprobati i nakon toga sam digao ruke od menjanja roma,
ja se jos jedino razmisljam da se eventualno vratim na gb 2.3.6 posto vidim da ga dosta ljudi hvali ja od kada sam uzeo mob koristim ics 4.0.4 i moj je sa telenora. Koliko si g aplatio ako nije tajna
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Pera Detlic, super.
I ja se malopre podnovih.
Nije sa mreze vec iz privatne radnje. Imam garanciju 6m sto je ponovo super.
Ja sam na 404 i izdrzacu jos malo a onda krece jb. Posto sam na s3 imao 412 ne mogu da se naviknem na ovaj interfejs. Mnogo je ruzan.
I ja se malopre podnovih.
Nije sa mreze vec iz privatne radnje. Imam garanciju 6m sto je ponovo super.
Ja sam na 404 i izdrzacu jos malo a onda krece jb. Posto sam na s3 imao 412 ne mogu da se naviknem na ovaj interfejs. Mnogo je ruzan.

- Pera Detlic
- Mobil manijak
oxigen, ma kakav GB, baci ga JB ali neki AOSP, cist android keva, lepsi nego bilo koji drugi, a i najlepse radi... ne postoji nikakav lag bilo gde... nisam preko odina, preko ClockworkMod-a sam ubacio, nisam se jos sretao sa odinom, a i navikao sam na CWM... kapiram da je lakse.. pogotovo ako se na Odinu radi flash preko usb-a [ne znam kako drugacije], postoji veca opasnost od brickovanja telefona, bar je tako bilo u vreme kad je Desire bio aktuelan.. ne znam sad..
platio ga 330 jevreja..
mrkixxx, touchwiz mi je generalno ruzan, pa ne znam koja verzija da je... malo mi je zao sto nemam onaj sNote app, ali koliko vidim ovde ima u podesavanjima da namestim funkcije sPena kako ja zelim
a i postoji milion i jedna zamena za sNote pa mi nece nedostajati...
platio ga 330 jevreja..

mrkixxx, touchwiz mi je generalno ruzan, pa ne znam koja verzija da je... malo mi je zao sto nemam onaj sNote app, ali koliko vidim ovde ima u podesavanjima da namestim funkcije sPena kako ja zelim

- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
Pera Detlic, aj samo pojasni to da namestis funkcije spena koje ti zelis ? 

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
jel moze neko da mi pusti link za stock JB? ja cu preko odina da ga ubacim.
kakva su vam iskustva sa JB?
da li se od samsunga ocekuje zvanicni update? ali ko moze da ceka
kakva su vam iskustva sa JB?
da li se od samsunga ocekuje zvanicni update? ali ko moze da ceka

zvanicno bice update na jb 4.1.2 sad u januaru ko moze da se strpi ko ne moze neka instalira test verziju 

Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ja instalirah test 412. Uzivam, za razliku od 404.
Imam jedan problem. Displej diskretno menja boju. To najbolje vidim na sivoj ili zutoj pozadini.
To traje sek. pa onda bude normalno. Pojavljuje se neka sivkasta ili sivo zelenkasta varijanta. Kao kroz raster. Ako me razumete.
Ne znam sta bi to moglo da bude. Jel ima neko neku ideju?
Sve sam iscackao u podesavanjima ali nema promene.
Imam jedan problem. Displej diskretno menja boju. To najbolje vidim na sivoj ili zutoj pozadini.
To traje sek. pa onda bude normalno. Pojavljuje se neka sivkasta ili sivo zelenkasta varijanta. Kao kroz raster. Ako me razumete.
Ne znam sta bi to moglo da bude. Jel ima neko neku ideju?
Sve sam iscackao u podesavanjima ali nema promene.
mrkixxx
Колико се добро понаша батерија у односу на 4.0.4?
Колико сати укљученог екрана просечно?
Колико се добро понаша батерија у односу на 4.0.4?

Колико сати укљученог екрана просечно?
Слобода или смрт
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
bestboy, to cu moci da ti javim za neki dan. Ovih dana ga nisam nesto intezivno koristio zbog poslovnih obaveza.
Ali generalno, malo sam bio skeptican zbog test verzije, ali totalno brz razloga.
Kida!
Ali generalno, malo sam bio skeptican zbog test verzije, ali totalno brz razloga.
Kida!
Da li se gubi garancija ako se preko Kiesa ili OTA digne sa GB na ICS?
Drug je dobio ovaj telefon,na Vip mrezi,pa treba da dodje danas da mu objasnim kako funkcionise android jer je godinama koristio Apple.
Drug je dobio ovaj telefon,na Vip mrezi,pa treba da dodje danas da mu objasnim kako funkcionise android jer je godinama koristio Apple.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Ne gubi se garancija,ali na ics ne radite factory reset ni slucajno,brikovacete telefon.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
ajde ne zezaj ljude ovdeChobby88 napisao:... ali na ics ne radite factory reset ni slucajno,brikovacete telefon.

16 godina na forumu MOBILNISVET
Pa dobro,onda im se ti izvini kad budu sprzili emmc zbog factory reset.
Problem je u stock ics kernelu i zbog njega se desava brickovanje,gb romovi nemaju taj problem.
Problem je u stock ics kernelu i zbog njega se desava brickovanje,gb romovi nemaju taj problem.
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ja sam radio na 404 f.reset. koliko sam razumeo ne sme da se radi wiping iz recoverija i drugih modova.
Chobby88, a sta je s 412? Jel taj update ima safe kernel?
Chobby88, a sta je s 412? Jel taj update ima safe kernel?
Poslednja izmena od mrkixxx u Čet, 17. Jan 2013. 16:43, izmenjeno 1 put ukupno.