Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Da li neko ima iskustva sa slušalicama Sennheiser CX 500 na S3 i da li funkcioniše sve bez problema? Mislio sam sebi naručiti ali nisam siguran da rade pošto pojedine slušalice ne funkcionišu kako treba...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ja sam koristio CX-300 na SIII i rade OK , međutim kad sam kupio UrBeats by Dr.Dre
... Sennheiser sam poklonio 

16 godina na forumu MOBILNISVET
Pa kada se pogleda cena tih beats je duplo veca od cx300, tako da bi bilo lose da ne zvuce bolje.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Zoreli,koliko si platio ove sluske?Cuo sam da ih ima po netu,ali da se mora voditi racuna,jer ima puno kopija.
Neka mi neko kaze,ako zna,da li S3 I9305 sa 2Gb rama,ima isti problem sa maticnim plocama oznake 1100,ili ne,posto vidim da ga ima po oglasima za oko 450 eura,i da li ga vredi uzimati?
Neka mi neko kaze,ako zna,da li S3 I9305 sa 2Gb rama,ima isti problem sa maticnim plocama oznake 1100,ili ne,posto vidim da ga ima po oglasima za oko 450 eura,i da li ga vredi uzimati?
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
dule88, ja koliko sam pratio, nema.
mada mislim da je to jaka cena.
trebalo bi da sada malo o'lade sve cene.
mada mislim da je to jaka cena.
trebalo bi da sada malo o'lade sve cene.
ja imam sennheiser CX300II kupio ih u 4Audio u Kneza Milosa pre jedno2.5 godina za 60 jura i slusalice su ok.Odakle narucujes CX500 i posto su?Imam S3.janka_88 napisao:Da li neko ima iskustva sa slušalicama Sennheiser CX 500 na S3 i da li funkcioniše sve bez problema? Mislio sam sebi naručiti ali nisam siguran da rade pošto pojedine slušalice ne funkcionišu kako treba...
- janka_88
- Expert
rafaelo, ima jedna radnja u Sarajevu i mogu naručiti preko neta pošto sam iz Banja Luke. Cijena im je 17eur + 5eur poštarina.
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
janka_88, 5 eura je poštarina Sarajevo - Banja Luka? A kakva je procedura dalje za Srbiju kad se šalje?
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- janka_88
- Expert
bachika, pa mislim toliko čovjek traži, s obzirom da ja plaćam prilikom preuzimanja... E sad dalje je moguće poslati autobusom ili takođe poštom, samo što onda izađe oko 17-18eur što je bukvalno cijena slušalica.
A ne vjerujem da bi vozač busa uzeo više od 10eur jer ne šalje se ne znam ni ja šta.
Kolika je cijena tih slušalica u Srbiji?

- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
janka_88, nisam naročito pratio, niti nešto planirao da kupujem, ali me zaintrigirala ta cena koju spominješ. Za poštarinu sam pitao jer sam pomislio da je možda 5 eura do Srbije
CX-300 su kod nas oko 55-60 eura čini mi se po prodavnicama, zato bi ova 500 za ~25 eura bila ekstra, ali opet skupa da se šalje ovamo, a da ne kažem i malo komplikovano...

CX-300 su kod nas oko 55-60 eura čini mi se po prodavnicama, zato bi ova 500 za ~25 eura bila ekstra, ali opet skupa da se šalje ovamo, a da ne kažem i malo komplikovano...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Daj ko ima UrBeats by Dr.Dre a iz Bg da se nađemo i uporedimo, imam CX300II, ako si bolje da poklonim i ja i uzmem Dr.Dre, mnogo volim dobar zvuk.
- Sauriann
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
- :: HTC One
naravno da se menja imei kad se promeni ploca...to se zove swap i ne vidim sta je problem sa servisom? cim je dobila 1.100, sds nije bio problem vec nesto drugo a moze biti od kineskog preko autopunjaca ili neceg desetog vezno za napon...Nije svaka crknuta ploca zbog sds valjda.Ninolina napisao:Sauriann, mojoj drugarici je crkla ploča. Samo se jedno jutro probudila, a telefon mrtav. Popravljen je pod garancijom i ubačena joj je ista, falična, 1.100. Čak su joj promenili i IMEI broj. Toliko o ovlašćenim servisima kod nas. Sve to se dešavalo pre nekih 2 meseca. Telefon kupljen preko Telenora među prvim primercima.
Uostalom nije ni bitno, moj komentar na problem je da se on preuvelicava a ko hoce neka se tripuje i cita 700 strana o tome. Procenat je zanemarljiv.
Procitao sam sve komentare a dugo me nije bilo...
Kao i prosli put, moj telefon nekim slucajem medju prvima dobije update (ne znam zasto)... Ovaj 4.1.2 mi je usporio telefon mnogo, secate se onih pauza za ulazenje u imenik i pozive, e sad ja to isto imam i kad ulazim u aplikacije ili bilo sta drugo. Praznio sam bateriju do kraja, kao sto neko rece... gasio telefon... ali ovo je toliko bzvz da je to uzas. cak sad imam i bagove dok kucam SMS, ja kucam slovo ali njega nema i onda izadji pa sve ponovo, isto se desava dok koristim FACE ili pisem mail. Jedina dobra stvar je sto sad radi yahoo mail, ali preko ymail aplikacije... Lista poziva i dalje secka kad prevuces prstom da vidis listu i tako...
Ako je neko imao iste probleme i resio bilo bicu zahvalan ako ih podeli.
Ozbiljno dolazim u iskusenje da se reshim ovog telefona...
Kao i prosli put, moj telefon nekim slucajem medju prvima dobije update (ne znam zasto)... Ovaj 4.1.2 mi je usporio telefon mnogo, secate se onih pauza za ulazenje u imenik i pozive, e sad ja to isto imam i kad ulazim u aplikacije ili bilo sta drugo. Praznio sam bateriju do kraja, kao sto neko rece... gasio telefon... ali ovo je toliko bzvz da je to uzas. cak sad imam i bagove dok kucam SMS, ja kucam slovo ali njega nema i onda izadji pa sve ponovo, isto se desava dok koristim FACE ili pisem mail. Jedina dobra stvar je sto sad radi yahoo mail, ali preko ymail aplikacije... Lista poziva i dalje secka kad prevuces prstom da vidis listu i tako...
Ozbiljno dolazim u iskusenje da se reshim ovog telefona...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 18. Jan 2013. 07:36
- :: GT-I9300
Da li neko zna kako se menja CSC na novom XXELLA romu sa novim bootloaderom ?
- Sauriann
- Redovni učesnik
probaj da uđeš u stok recovery (onaj plavi čini mi se) i tamo odradiš wipe i reset.marebrus napisao:Procitao sam sve komentare a dugo me nije bilo...
jos kad bih ja to znao da uradim
)) ako nije frka napisi mi postupak... hvala unapred

- Dpb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 22. Maj 2011. 18:13
- :: Samsung SM-G920
- :: Huawei p8 lite
marebrus, meni se isto to dogadjalo kada sam odradio update na 4.1.2 uradio sam foctory reset i sada je ok
pa zar ti nisi uz fon(HOX koliko mi se cini) dobio by Dr.Dre?Baraba napisao:Daj ko ima UrBeats by Dr.Dre a iz Bg da se nađemo i uporedimo, imam CX300II, ako si bolje da poklonim i ja i uzmem Dr.Dre, mnogo volim dobar zvuk.
- Sauriann
- Redovni učesnik
iključi telefon pa istovremeno pritisni volume up + home + power i ući ćeš u meni gde će ti se sve lepo ponuditimarebrus napisao:jos kad bih ja to znao da uradim)) ako nije frka napisi mi postupak... hvala unapred