XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Jeste,slikano sa N9
N9 ima jako dobru kameru,u rangu sa N8
P.S. nisam slavio ja danas nego moja rodbina,ja bio u gostima,a nigde bez kamere
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Pa normalo kada je tu N8, N9, ma kada je tu nokijina kamera fotoaparat nije ni potreban, od kako koristim N8, mislim da nijednom nisam izvadio svoj stari digitalac iz fioke
Danas se ovi robotici uselili kod mene na gajbi, rekose nemaju trenutno gde pa dok se ne snadju. I odmah i rostilj upalili, poneli i kameru da se sve to ovekoveci...
A sad da cujem, ko je najveci Android fanboy na forumu!?
808, n9 i n8 to je suntavilo kakve slike prave Momci svaki dan vam gledam slike ovde. Boze zdravlje uzecu jedan od ova tri i ja, uz android da imam i neki za slike.
bachika, aha, dobra ideja da uporedim velicinu sa nekim predmetom, postavicu i takvu slikicu nema problema
Btw, ima vise sajtova koji prodavaju te figurice, pa ne znam da li si bas ubo isti sa kog sam ja narucio.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.