Telefon do 150€?
Telefon do 150€?
Jel moze neko da mi predlozi tel do 150e? Koji model je najbolji po toj ceni?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: Telefon do 150€?
ШомиК2, daj jos neke informacije. Nov polovan, koji os bi zeleo na tom telefonu, ekran na dodir ili ne, neki brend ako je po zelji, i tako.
Deksi, ihh kada ne istcitaju ovu TEMU,pa nas teraju da im citamo misli.. 

e pa da pocnem
Trenutno imam telefon Nokia C3 i zelim da ga promenim a za to imam budzet nekih 150e. Nije ni problem malo preko da se doda ako je vredna razlika izmedju dva modela.
Ranije nisam gotivio telefone sa touchscreen-om jer smatram da nije za mene posto ne vodim bas racuna oko telefona. Sadasnji tel mi je jako, jako izgreban za 2 godine koriscenja ali mislim da bih sad mogao nosim tel sa touchscreen-om. Mislim, potrudicu se da ga pricuvam malo. Negde sam citao ranije o tim novim tehnologijama zastite ekrana pa smatram da bi mi takav neki odgovarao. Naravno kupicu i one zastite, omote ili sta dog...
Sto se tice OS mozda je najbolje da bude Android i da telefon ima mogucnost update-a OS.
Ne mora da bude nov, moze i polovan ali da bude pod garancijom i malo koriscen tj. da nema tragove koriscenja mada bih se radije odlucio za nov telefon. Mozda naci telefon od ljudi koji su ga dobili preko paketa pa hoce da ga prodaju.
Moja razmisljana su isla u pravcu nekih modela Sony Xperia. Video sam na oglsima na ovom sajtu da se mogu da se nadju neki modeli za te pare, recmo ST23i ili ST25i. Ortak mi je predlagao Motorolu Motolux (polovnu da uzmem) mada je on isuvise subjektivan kad su tel u pitanju. Svaki tel mu je do sada bila Motorola i ostao joj je veran
Ili mozda HTC WildFire S koji je dosta jeftiniji od ranije pomenutih modela.
Bitno mi je da mogu da koristim neke aplikacije kao sto su Skype, BusPlus, navigaciju...
Hvala vama dvojici koji ste mi odgovorili na temu!

Trenutno imam telefon Nokia C3 i zelim da ga promenim a za to imam budzet nekih 150e. Nije ni problem malo preko da se doda ako je vredna razlika izmedju dva modela.

Ranije nisam gotivio telefone sa touchscreen-om jer smatram da nije za mene posto ne vodim bas racuna oko telefona. Sadasnji tel mi je jako, jako izgreban za 2 godine koriscenja ali mislim da bih sad mogao nosim tel sa touchscreen-om. Mislim, potrudicu se da ga pricuvam malo. Negde sam citao ranije o tim novim tehnologijama zastite ekrana pa smatram da bi mi takav neki odgovarao. Naravno kupicu i one zastite, omote ili sta dog...

Sto se tice OS mozda je najbolje da bude Android i da telefon ima mogucnost update-a OS.
Ne mora da bude nov, moze i polovan ali da bude pod garancijom i malo koriscen tj. da nema tragove koriscenja mada bih se radije odlucio za nov telefon. Mozda naci telefon od ljudi koji su ga dobili preko paketa pa hoce da ga prodaju.
Moja razmisljana su isla u pravcu nekih modela Sony Xperia. Video sam na oglsima na ovom sajtu da se mogu da se nadju neki modeli za te pare, recmo ST23i ili ST25i. Ortak mi je predlagao Motorolu Motolux (polovnu da uzmem) mada je on isuvise subjektivan kad su tel u pitanju. Svaki tel mu je do sada bila Motorola i ostao joj je veran

Bitno mi je da mogu da koristim neke aplikacije kao sto su Skype, BusPlus, navigaciju...
Hvala vama dvojici koji ste mi odgovorili na temu!

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
ШомиК2, Ova dva modela od Sony-ja koja si naveo su sasvim OK i ispuniće bez problema tvoje zahteve.Sony Xperia miro ST23i je oko 170evra , a Sony Xperia U ST25i je oko 165 evra, mislim da bilo koji da izabereš nećeš pogrešiti.Wildfire S zaobiđi jer je već sada malo stariji model a lošiji je od pomenuta dva Sony-ja.Ako ti se sviđa HTC, baci pogled na sledeći model : http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3135/HTC/Rhyme on je se kreće oko 150-160evra.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Huawei Ascend G300! 
120 - 130€ po oglasima, stari par dana uz garanciju operatera.
Poredjenje sa Xperia Miro:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4594

120 - 130€ po oglasima, stari par dana uz garanciju operatera.

Poredjenje sa Xperia Miro:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4594

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Telefon do 150€?
Ne bih dao nikad te pare za tu kantu od telefona u koju se ne mogu instalirati vise aplikacija
Note IV N9100 dual
Moj savet ti je da izbegavas "havajce" koliko je to moguce..
Moj glas ide za Xperia U,ubedljivo najbolji telefon od ovih ponudjenih,i siguran sam da neces pogresiti..
I plus sto havajac nema sekundarnu kameru,a ti si i sam rekao da bi zeleo da koristis "skype" a bez nje ugodjaj nije bas nesto..
Moj glas ide za Xperia U,ubedljivo najbolji telefon od ovih ponudjenih,i siguran sam da neces pogresiti..
I plus sto havajac nema sekundarnu kameru,a ti si i sam rekao da bi zeleo da koristis "skype" a bez nje ugodjaj nije bas nesto..
Poslednja izmena od acamatic u Uto, 22. Jan 2013. 16:52, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
+1psyhound napisao:Huawei Ascend G300!
120 - 130€ po oglasima, stari par dana uz garanciju operatera.![]()
Најбољи за ове паре, + ти остане кусур
ex ivan87
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
toda81, nisam siguran da li mislis na g300 ili na xperiu u?
Mislim da g300 nije nimalo los izbor za te parice, jos ako se uzme u obzir da se radi o novom aparatu....

Mislim da g300 nije nimalo los izbor za te parice, jos ako se uzme u obzir da se radi o novom aparatu....

D500&E71
Za 150 Alcatel ot992d ili xperia u. Za nekih 20-30 evrića više Alcatel ot997.
Off: Koliko su naopake cene za pojedine modele u oglasima to je strašno.
Off: Koliko su naopake cene za pojedine modele u oglasima to je strašno.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Imas dobre telefone za te pare...Zte grand X,Huawei g300,Alcatel 992D I 997 ...Xperia U je dobar telefon ali u odnosu na ove sto sam nabrojao je po mom misljenju losiji zato sto ima manji ekran I nema mogucnost prosirenja memorije sd karticom.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Telefon do 150€?
Mislio sam na huawei. Meni se licno ne svidja taj tel zato jer ima malo mesta za instaliranje programa sto je bez veze
Note IV N9100 dual
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
-
- Sertifikovani Trol
Svi gorepomenuti, osim Motoluxe, imaju 4GB interne od kojih je 1GB za instaliranje aplikacija, 1GB za sistem i 2GB je dostupno korisniku.
Ne znam kako to ide na ostalim uredjajima, ali sam na G300 to jednostavno resio Root-om i menjanjem jednog sistemskog fajla da se i onih 2GB koriste za aplikacije, tako da sada imam 3GB!
Ali neka, i ja sam bio skeptican prema kinezima dok nisam nabavio jednog.
Ne znam kako to ide na ostalim uredjajima, ali sam na G300 to jednostavno resio Root-om i menjanjem jednog sistemskog fajla da se i onih 2GB koriste za aplikacije, tako da sada imam 3GB!

Ali neka, i ja sam bio skeptican prema kinezima dok nisam nabavio jednog.

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Ја сам g300 узео мами и сестри и презадовољне су. Ја их чачкам с времена на време и немам замерки.
Заиста, за 120е нема боље.
Заиста, за 120е нема боље.
ex ivan87
-
- Sertifikovani Trol
Upravo tako! 4" IPS ekran sa Gorilla Glass, 1GHz, 512MB RAM, ICS... a postovoao sam vec koliko i baterija drzi.Ceftriaxone napisao: Заиста, за 120е нема боље.

Ceftriaxone, i psyhound, Ima bolji za sumu koju je kolega naveo na početku, LG L7, nije Kinez, veći ekran, 1000000 puta lepši
.
Xperia U je extra mob, čačkam ga kod komšije svakodnevno, ali neoprostivo da u današnje vreme ima samo 4GB bez mogućnosti proširenja
.
HTC WildfireS dobar, ali zastareo, nema šta da traži pored ovih.
Moj glas ide za L7

Xperia U je extra mob, čačkam ga kod komšije svakodnevno, ali neoprostivo da u današnje vreme ima samo 4GB bez mogućnosti proširenja

HTC WildfireS dobar, ali zastareo, nema šta da traži pored ovih.
Moj glas ide za L7

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
То да ли је лепши или није је релативно. Мени је нпр. тај телефон нешто најужасније што сам видео у последње време. Али ми лепота телефона никако не може бити аргумент за/против... Ал кад веч играш на лепоту, заиста не знам како тај скрнави л7 може да ти буде лепши.
Притом је тај телефон скупљи од ,,Кинеза''.
Узми g300 у руке па ћеш причати другу причу. Не браним ја овај телефон зато што имам два комада у кући, већ зато што је телефон заиста квалитетан и за тај новац је заиста феноменалан.
Lg l7 у огласима је око 150+ е
Xperia U јесте симпатичан, али кошта 150+
Дакле ова два са овим ценама се опасно приближавају алкателу 997, који је опет много бољи од њих.
Притом је тај телефон скупљи од ,,Кинеза''.
Узми g300 у руке па ћеш причати другу причу. Не браним ја овај телефон зато што имам два комада у кући, већ зато што је телефон заиста квалитетан и за тај новац је заиста феноменалан.
Lg l7 у огласима је око 150+ е
Xperia U јесте симпатичан, али кошта 150+
Дакле ова два са овим ценама се опасно приближавају алкателу 997, који је опет много бољи од њих.
ex ivan87
Ceftriaxone, G300 ne bi uzeo pa sve džabe da mi ga daju, onako ružno parče plastike samo Kinezi mogu da naprave.
Slažem se da o ukusima ne treba raspravljati, ali L7 nema u Lelekomu već odavno, iako je bio dosta skuplji od Havajca,
koji se i dalje prodaje btw, valjda i to nešto govori o samim uređajima i ukusu kupaca.
LG je neuporediv sa njim, uostalom neka kolega pogleda uživo oba i samo će videti razliku
.
Slažem se da je 997 ozbiljnija sprava mnoooogo od gore pomenutih
Slažem se da o ukusima ne treba raspravljati, ali L7 nema u Lelekomu već odavno, iako je bio dosta skuplji od Havajca,
koji se i dalje prodaje btw, valjda i to nešto govori o samim uređajima i ukusu kupaca.
LG je neuporediv sa njim, uostalom neka kolega pogleda uživo oba i samo će videti razliku

Slažem se da je 997 ozbiljnija sprava mnoooogo od gore pomenutih