Nokia Lumia 920
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Nokia Lumia 920
Ma on ga je izgustirao, vidiš da se ne javlja 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
d@r123, pri zaista duzem koristenju (do sada moj maximum je 3.5 h u kontinuitetu, uz intenzivnu upotrebu WiFi konekcije, iliti 2h na 3G) telefon se u gornjem delu (iznad kamere) zagreje. Nije nesto spektakularno ali se ipak greje.
Baraba tu sam ja, samo se igram podmornice
Baraba tu sam ja, samo se igram podmornice

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
ja na mojoj lumiji 820 isto imam problem kada igram igricu where is my wather? zagrije se oko kamere da mogu jaje isprzit na njega, ali igrao sam jos dosta drugih igrica i koristio dosta programa i nije se ni malo zagrijao.
Imam jedno pitanje da li je moguce upariti Nokia Bluetooth Headset BH-216 i Lumiu 920,nikako mi nepolazi za rukom?
xxxx, u kom pogledu ti ne polazi za rukom,telefon ti ne vidi slusalicu ili je nesto trece upitanju..
- Baraba
Možda tvoj telefon nije vidljiv za bt slušalicu, štikliraj da ti je telefon vidiljiv za sve uređaje.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
xxxx, da li je taj headset već bio uparen sa nekim uređajem prije te Lumie? Nije rijetka pojava da pojedine BT slušalice jednostavno budu sakrivrene za sve druge uređaje jednom kad se upare sa nekim drugim i onda moraš resetovati slušalicu i ponovo upariti sa željenim uređajem. 

Bio je uparen sa N8,uspeo sam da ga povezem morao sam da restartujem BT slusalice,hvala 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Hmmm, danas je 11. februar, a jos nikako da dodje vest da Lumie legalno ulaze u Srbiju... Ovo mi se sad vec debelo ne svidja.
Inace trazio sam svuda neku lepu futrolu za mog mezimca, ali sve sto ima su neka sr**ja tipa Teracell silikonska navlaka - FUJ! Sto se JBL PowerUp zvucnika tice, mislimd a to necu skoro uzimati, cena je 370€ sto je sumanuto, pa sada gledam jeftiniju varijantu koju sam takodje planirao, a to je wireless stand-up charger.
Da li neko zna kako da uradim update na Portico?
Inace trazio sam svuda neku lepu futrolu za mog mezimca, ali sve sto ima su neka sr**ja tipa Teracell silikonska navlaka - FUJ! Sto se JBL PowerUp zvucnika tice, mislimd a to necu skoro uzimati, cena je 370€ sto je sumanuto, pa sada gledam jeftiniju varijantu koju sam takodje planirao, a to je wireless stand-up charger.
Da li neko zna kako da uradim update na Portico?
@miodrage - http://www.wpcentral.com/want-update-wi ... self-guide
nadam sa da ce pomoci, mada verovatno sve vec znas...
nadam sa da ce pomoci, mada verovatno sve vec znas...

- Baraba
Neće da uvoze u SRB jer su provalili da su skroz bezlični sa tim menijem gore dole, a m$ ozbiljno neozbiljan sa update sistema
Izvini, bilo je jače od mene

Izvini, bilo je jače od mene

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
luca, video sam sve to, ali se bojim tih stvari, jer kako vidim u telefonu imam neki unrestrictor, pa unlocker i td. a ne znam hoce li mi sa novim software-om sve to ostati, ili cu da zakljucam telefon, sto ne bi smelo da se desi, ali ipak zlu ne trebalo.
Konkretno, gledam koji su modeli dobili Portico update, moj RM821_eu_france_267 nije medju njima.
Baraba, nemoj da te sanjam, pa da pravim slike tebe i tvoje 808 sa mojim cudovistem
Konkretno, gledam koji su modeli dobili Portico update, moj RM821_eu_france_267 nije medju njima.
Baraba, nemoj da te sanjam, pa da pravim slike tebe i tvoje 808 sa mojim cudovistem

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Sto ih nema lumie ovde, pa znaju kakvo je ovde trziste i koliko je narod platezno mocan. Pa valjda ni predhodna serija na win7.5 nije zvanicno ovde stigla od uvoznika.
- Baraba
Samo ti sanjaj, 808 je Alfa i omega za 920.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
problem su neozbiljni operateri, mozda i neki dil sa samsungom, kako se prodaju s3, note i slicni
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa prodaju se ali to je elopu mozda malo.Zligor napisao:kako se prodaju s3, note i slicni
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 23:33
- :: Lumia 1020
Nisu odustali od trzista vec 920 kasni zbog dobre potraznje u Evropi (odnosno jadne proizvodnje). 820 dolazi prvo oko 15. februara, 920 krajem februara, 620 navodno u martu.
miodrage, kakav crni JBL, nerealno je skupo. Ja sam imao dobru ideju koja je nazalost propala. Nokia je pre oko 2 god izbacila MD-310 (Wireless) Music Receiver. To i obican bezicni punjac je solucija za oko 100 evra koja omogucava punjenje i bezican transfer muzike do kucnog ozvucenja. Jeste da se ne dobija samo ozvucenje, ali zato moze da se prikaci na bilo koje vec postojece sto mi licno vise odgovara. Problem je sto MD-310 ne mogu nigde da nadjem, cak ni na netu, jedino se u Australiji pojavljuje na nekim sajtovima. Bio je to odlican plan..
miodrage, kakav crni JBL, nerealno je skupo. Ja sam imao dobru ideju koja je nazalost propala. Nokia je pre oko 2 god izbacila MD-310 (Wireless) Music Receiver. To i obican bezicni punjac je solucija za oko 100 evra koja omogucava punjenje i bezican transfer muzike do kucnog ozvucenja. Jeste da se ne dobija samo ozvucenje, ali zato moze da se prikaci na bilo koje vec postojece sto mi licno vise odgovara. Problem je sto MD-310 ne mogu nigde da nadjem, cak ni na netu, jedino se u Australiji pojavljuje na nekim sajtovima. Bio je to odlican plan..

I'd explain it to you, but your brain would explode.
Meni su u Telesmoru na Ushcu pre desetak dana rekli da ce dobiti uskoro Lumie i da ce ih cak dobiti i kao sluzbene telefone da bi kao popularizovali seriju. Vrhunski bi bilo kad bi uzeli u stvari Lumie 800 i 900 i kao, pa evo vam Lumie.
Isto kao kad je Vip kad je uveo Padfone a mesec dana ranije se pojavio Padfonw 2. 

Nokia Lumia 1520
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Adams, ne, kao sluzbeni im dolaze Lumie 820, to je proverena informacija. No kako mi je jos lik rekao, navodno nece svi morati da ih nose... Verovatno je Samsung i ovde umesao svoje prljave prste!
miodrage, da da i ja sam cuo da je Samsungu Srbija u stvari relativno bitno trziste u ovom delu Evrope i da su cak premestili regionalno sediste i Beca u Beograd i da su cak mozda kesirali operatere da ukoce dolazak iPhona, ali to je sad vec druga prica. 

Nokia Lumia 1520