Potrebna mi je pomoc oko izbora telefona za majku, posto sam izasao iz tokova mobilne telefonije.
Ne zeli touch, nije potrebno da ima operativni sistem, bitno je da bude tanak, zenstven i po mogucstvu na preklop, da baterija traje sto duze, posto se telefon koristi 95% za pozive i sms. U cenovnom okviru od 100-150e.
Sta je vasa preporuka?
Majka zeli novi telefon - tanak, na preklop do 100-150 evra
Majka zeli novi telefon - tanak, na preklop do 100-150 evra
BlackBerry 8800
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Majka zeli novi telefon, treba mi savet
Ovako na blic mi prvo na pamet pada Motorola Gleam...
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
Nokia 6700 Gold recimo..nije na prekllop,ali je tanak ,lep ..
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Samo ne 6700, bezi od toga ko djavo od krsta. Uzeo sam to svojoj zeni pre par godina, kad smo se jos zabavljali, to je nevidjena bofla od uredjaja. Prvo je riknuo BT, odmah potom i FM radio, posle je baterija keknula (recimo nakon 8 meseci koriscenja), onda je poklopac poceo sam od sebe bukvalno da otpada jer se mehanizam izlizao, ispalo dugme za volume up... A sve vreme telefon mazen i pazen.
UZAS!
Imas ove nove Bljakatele, ili neku Nokiu, ili Sljamsung na preklop, pa vidi to, u principu svaki koji nije TS i koji nema OS ce imati pristojnu bateriju od 2-3 dana, i bice ok.
UZAS!
Imas ove nove Bljakatele, ili neku Nokiu, ili Sljamsung na preklop, pa vidi to, u principu svaki koji nije TS i koji nema OS ce imati pristojnu bateriju od 2-3 dana, i bice ok.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Moze li neki konkretniji predlog, verovatno ce biti Nokia ili Samsung, ali dajte neki model koji se dobro pokazao, posto ona koristi telefon 2-3 godine
BlackBerry 8800
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
paja_186, evo da konkretnije ne moze da bude:
http://mobilnisvet.com/mobilni-kriterijum/flip
Predlozeni su ti Motorola Gleam, a ako hoces bas izdrzljiv telefon, ona Nokia 7390 je to u svakom smislu te reci. Jako kvalitetno uradjen telefon, i pravi zenski. Baterija 4-5 dana bez muke. Moja zena ima taj telefon, i posle 6 godina i dalje sljaka savrseno.
http://mobilnisvet.com/mobilni-kriterijum/flip
Predlozeni su ti Motorola Gleam, a ako hoces bas izdrzljiv telefon, ona Nokia 7390 je to u svakom smislu te reci. Jako kvalitetno uradjen telefon, i pravi zenski. Baterija 4-5 dana bez muke. Moja zena ima taj telefon, i posle 6 godina i dalje sljaka savrseno.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Vidim da vec postoji slicna tema, pa da ne pokrecem novu. Htela bih mami da kupim telefon, do 100 e recimo, da ima kameru, operativni sistem ne treba, i ako moze nokia, jer se navikla na nju, pa ako neko ima predlog hvala. 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
mermaidc6, asha 311 je 105 eu .
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
paja_186 i mermaidc6, jeste li pogledali Nokie E72, E71, C3 sa qwerty tastaturama? Zanimljivi telefoni, a C3 vidim da nose devojke. Lako se kucaju poruke ako šalju, dugo traje baterija i lepo izgledaju.. 

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali