Android nov do 200evra
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Re: Android nov do 200evra
Dobro si postupio Stefi90.Komentari tipa,da si dodao jos 20,30,50,100 su beskorisni jer da si hteo ili imao vise da platis ti bi znao sta vredi kupiti.LG l7 ima slican hardver kao G300 ali LG je mnogo bolji proizvodjac telefona od pomenutog kineskog,a i lepsi je,puna garancija,veci ekran,baterija.....Zelim da te lepo sluzi.
LG G2 Black,16GB
Znam da sada mi sudite i kudite ili kako se vec kaze ali zaista je fon ok..isao sam preko wifi na internet i leti brzinom i bolji je cak od xperia u to sto sam trazio to sam i dobio.Ok,jaci je alkatel i l9.Sto se tice l9 pa ja da sam dodao taj novac mogao sam i jaci od l9 a ja te pare imam a nemam, niti cu ogroman tel.(i ovaj mi veliki).Alkatel ako gresim ispravite me,nece dobiti jb niti je nesto zastupljen.Trazim na netu o njemu nesto i nista posebno nema(bez uvrede)i necu da rizikujem a i kao sto sam rekao necu ja da gledam tv,igram puno igrica nisam taj tip nego za malo neta,zike,slikanje,sms,poziv itd.obicne stvari.I najveci plus imam kome da prodam ovaj tel.za primer godinu dana ili manje zato sam ga i uzeo ne posle da uzmem drugi i da jurim kome cu prodati.
stefi90, dobar izbor si napravio, ja sam (nezahtevan) korisnik L7 i za sada nemam apsolutno nikakvu zamerku 

cvoruga taman da te pitam koliko ti baterija drzi i kakve one maske ima za fon?nije valjda da ima ona crna losa?imao sam takvu za galaxy ace a hteo bih zelenu ili zutu znam da je sareno al ipak

stefi90, baterija traje dan sigurno, nekad mi izdrži i dva, ali kao što sam napisao nisam zahtevan korisnik i ne čačkam ga stalno.
Za maske ne znam, ne koristim, moj je beli i lep je do OO
.
Imaš temu o L7, klikni, pitaj tamo šta te zanima da ne spamujemo ovde
Za maske ne znam, ne koristim, moj je beli i lep je do OO

Imaš temu o L7, klikni, pitaj tamo šta te zanima da ne spamujemo ovde