LG Nexus 4
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: LG Nexus 4
Jel može neko da mi kaže bilo šta o trajanju baterije? Mislim, sve je to divno po testovima, nego ne nađoh da je neko komentarisao onako, u svakodnevnoj realnoj upotrebi. Sanjam Note2 već neko vreme, ali sad postoji opcija da Nexus 4 od 16gb uzmem u radnji regularno uz garanciju i sve za 400, što je ipak za celih 110 jeftinije nego Note 2 pod istim uslovima, pa sam se debelo zamislio. Ipak više volim go Android nego bilo šta od ovih skinova što proizvođači lepe preko.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
LG ima dosta svetliji i meni bolji displej od note 2, sve će ti biti jasno kada staviš jedan do drugog uživo. Ja sam se zagrejao za note 2 jer sam prodao tablet, ali pošto sam danas video LG u delti na telenorovom štandu uh, displej je
Mada mi izgleda kao da note 2 na njihovom štandu izgleda nešto s*ebano, displej malo mutnjikav, ne bi trebao da je takav na note 2.

Meni je ideja bila da note2 zameni tablet, ali kad poredim kvalitet izrade, čini mi se da Nexus odnosi pobedu bez problema.
- Baraba
araphel, i meni je to ideja bila, juče prodah tablet, ali neće note 2 raditi kao nexus, ni jedan android ne radi kao nexus telefoni. Da citiram sebe iz druge teme vezano za LG:
Baraba napisao:Gledao sam u Delti danas LgN4 na telenorovom štandu, displej je odličan![]()
Sviđa mi se i što sa Franco kernelom mogu da se podese boje kako ko hoće (da boje, ne mislim na osvetljenje). Android radi perverzno, ovo bi i MioVraga zadovoljilo. Kamera vidim da nije ni za k. Malo se kliza u ruci, lagan, lepo izgleda i malo je elegantan, ali nemam taj osećaj čvrstine u ruci, izgleda mi kao da će pući, isto mi je i sa iP5. To je tako valja posle 808, em težak em ko tenk telefon.
Šta znam, ja sam stekao utisak a je izrada baš dobra u odnosu na onu lakovanu plastiku sa Samsunga. Dalje se nisam oreviše bavio poređenjima i razmatranjima. Ima par uređaja koji mi se dopadaju, a Nexus je tu najkonkurentniji sa cenom.....
- Baraba
Note 2 meni ima bolju izradu 

Pa dobro......samo da 24 sata može da skrpi, to je negde ono što ja očekujem kao minimum od uređaja. Pritom mislim na pristojnu upotrebu, ali ne i iživljavanje. Moraću malo da se bacim u razgledanje i detaljnije igranje sa izložbenim primercima po radnjama.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Po svim komentarima trebalo bi da lagano izdrži ceo dan, naročito sa 4.2.2. Inače iako na prvi pogled sličan G Nex-u dosta je drugačiji, ozbiljniji i lepši. Deluje mi kvalitetnije napravljen i od G Nex-a i S3, ali nije na nivou iP4s, jer mi leđa deluju kao da su od plastike, iako bi trebalo da je u pitanju Gorilla glass 2.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Ja koliko sam uspeo da ispipam malo, to jeste neko staklo. iPhone 4 imam jer moram da ga nosim, i iako postavlja standarde po pitanju kvaliteta izrade, izgled mu je tako prokleto dosadan da imam jedno 5 futrolica koje mu značajno menjaju izgled. Nexus 4 mi je pak jedan od onih uređaja koje je greota da staviš u bilo kakvu futrolu.
16 gb mi je sasvim dovoljno za moje potrebe, posebno imajući u vidu dropbox i tako te servise, tako da mi nedostatak slota za memorijsku karticu uopšte ne predstavlja problem. Nadao sam se da ga neko na forumu već ima pa da napiše lična iskustva, ali izgleda ćorak.
16 gb mi je sasvim dovoljno za moje potrebe, posebno imajući u vidu dropbox i tako te servise, tako da mi nedostatak slota za memorijsku karticu uopšte ne predstavlja problem. Nadao sam se da ga neko na forumu već ima pa da napiše lična iskustva, ali izgleda ćorak.
- Baraba
Od 16GB dostupno je 11GB kako sam video 

Ma meni je i ovih 6 dostupnih od ukupno 8 koliko sad imam, sasvim dovoljno. Prošli su dani kad sam izvodio čuda sa mobilnim uređajima, sad se sve svodi na par korisnih aplikacija i muziku za slušanje u prevozu. Office tu i tamo.
Neko je okacio moje screenove za bateriju
. Elem, baterija je zaista pristojna i prilicno duze drzi od GNexusa. Ekran je fenomenalan. Za brzinu se nema sta reci jer je i GNex zaista bio brz, retko gde je kocio, eventualno prilikom rotiranja kamere. Kog LG Nexusa je rotiranje ok, chrome izuzetno brz... Jedina zamerka koju bih mogao da iznesem za ovaj model je upravo staklena povrsina na zadnjem delu telefona. Stavis telefon na sto i on samo sklizne. Prvog dana sam ga 2 puta overio, jako lako padne. Naravno, silikonska futrola to resava 
I da, od 16GB na raspolaganju je skoro 13.

I da, od 16GB na raspolaganju je skoro 13.
Hvala na informacijama!
Što se stakla tiče, pazim svoje uređaje,i ako jabuku još nisam razbio, to je onda dobar znak da ni Nexusa neću
Što se stakla tiče, pazim svoje uređaje,i ako jabuku još nisam razbio, to je onda dobar znak da ni Nexusa neću

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
sad sam zvao radnju koja se reklamira na ovom sajtu, zove se Mobtrend, imaju u radnji LG nexus 4 od 16 GB za 370eur... mislim da je i vise nego povoljno 

- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
To je super cena. Polako ovaj telefon i kod nas ulazi u kategoriju best buy.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
od modela sa quad core a ispod 400eur ovaj model je stvarno best buy... preko te cene jedino je bolji, mozda nekima nije, Note 2
samsung s3 i nexus 4 - mrtva trka

samsung s3 i nexus 4 - mrtva trka

- Baraba
luca, to je fora, ima samo 1kom i rezervisan je 

- Baraba
Više nije rezervisan, samo je to cena za model 8GBluca napisao:sad sam zvao radnju koja se reklamira na ovom sajtu, zove se Mobtrend, imaju u radnji LG nexus 4 od 16 GB za 370eur... mislim da je i vise nego povoljno