Servisiranje - pitajte
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Servisiranje-pitajte
Votovo uvek kada se kupuje nesto sto je poprilicno ispod cene zna da bude sljam tako da se s tim nije zezati
Note IV N9100 dual
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Servisiranje-pitajte
odneo samu telenor, nisu provalili sta je bilo telefonu i zamenuli su mi plocu. hvala na savetu!!!darkado napisao:Nosi u telenor, sve su šanse da neće provaliti.
Re: Servisiranje-pitajte
Ima li neko predstavu gde bi mogao da nađem ploču za Nokiu C7? Polovna, nova, svejedno.
Sreten,
Milsim da imam,javicu sutra kad budem u radionici..pozz
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
darkonda, e izvuce se ti dobro. Ah ta znatizelja, kad je nebi bilo ponekad bismo bili mnogo sretniji ..........
Nema na čemu, rekoh ti kako će bitidarkonda napisao: odneo samu telenor, nisu provalili sta je bilo telefonu i zamenuli su mi plocu. hvala na savetu!!!

Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
Aj vidi molim te.drgrga napisao:Sreten,
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 30. Jan 2013. 17:22
- :: sensation
- :: Wildfire
Imam htc sensation i prestao je da puni,a posle se ugasio i od tada ne daje znake zivota,stavljena druga puna baterija i nista,znaci uopste ne daje znake zivota ni logo ni vibracija ni nista.odneo sam ga u servis,i tamo su rekli da je ploca.
Sta sad da radim?ima li negde neko ko moze da popravi plocu?
Ili da ima sensation plocu na prodaju,
ili mozda sa polomljenim ekranom?
Hval unapred
Sta sad da radim?ima li negde neko ko moze da popravi plocu?
Ili da ima sensation plocu na prodaju,
ili mozda sa polomljenim ekranom?
Hval unapred
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
Par pitanja :
1. Da li se u telefonu nalazi neki "custom" fimver ili je "shiped" <- originalni ?
2. Da li su "serviseri" nesto pokusavali da urade na tel. ?
pozz.
1. Da li se u telefonu nalazi neki "custom" fimver ili je "shiped" <- originalni ?
2. Da li su "serviseri" nesto pokusavali da urade na tel. ?
pozz.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 30. Jan 2013. 17:22
- :: sensation
- :: Wildfire
cyber_vrbas, Orginalni je
Nesto su pokusavali,ali u tacne detalje nisam isao,bio je tamo skoro 2 nedelje u servisu,i posle prve nedelje kad sam ih nazvao rekli su da imaju jos 2-3 ideje pa ce pokusati.
Nesto su pokusavali,ali u tacne detalje nisam isao,bio je tamo skoro 2 nedelje u servisu,i posle prve nedelje kad sam ih nazvao rekli su da imaju jos 2-3 ideje pa ce pokusati.
- oggich
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
- :: Sony Ericsson k750i
Treba mi vasa pomoc. Naime,trebalo bi da se prebace poruke i zadaci i lista i organizator ceo i lista poziva sa Nokie C3-00 na Samsung Galaxy S3 i9300,da ne bude zabune. Da li je to izvodljivo i kako? Pokusavao sam kroz mobiledit i nista. Moze li to da se odradi u nekom servisu? Kakva je procedura?Koliko se ceka,mora li telefon da ostaje tamo? Nemam ja pojma oko toga
Imam problem sa Xpeiom mini.
Pre izvesnog vremena uspeo sam da "pokvarim" bateriju tako što sam telefon punio sa punjačem od drugog aparata (mislim da je bio neki HTC ako nešto znači). Problem se manifestovao tako što je baterija dobila neku, aj da nazovem, blokadu.
Naime kada ga stavim na punjač baterija se napuni recimo do 60% i tu stane, može da stoji 3 dana na punjaču ali se neće dalje ni puniti ni prazniti. To je trajalo nekih mesec dana, sve do prekljuljuče kada sam je sa nekih 15% posto preko noći stavio na punjač i ujutro na moje veliko iznenađenje zatekao ugašen telefon sa skroz ispražnjenom baterijom. Iako stoji ona munja na bateriji koja označava da je aparat povezan sa izvorom struje baterija tu struju ne prima. Pomislio sam da je do nje i danas kupio novu, pojačanu sa 1600 miliamper sati. Na moje veliko iznenađenje posle određenog vremena od momenta kada sam je stavio na punjač video sam da se ni ona ne puni. Dakle problem nije u bateriji, problem je u telefonu.
Moje pitanje za upućene je u čemu može biti problem ? Pretpostavljam da nije hardverske prirode, jer telefon registruje punjač (ona munja na bateriji u gornjem levom ćošku kada je povezan sa punjačem).
Da li bi vraćanje na fabriča podešavanja (resetovanje) telefona moglo da popravi stvari ?
Pre izvesnog vremena uspeo sam da "pokvarim" bateriju tako što sam telefon punio sa punjačem od drugog aparata (mislim da je bio neki HTC ako nešto znači). Problem se manifestovao tako što je baterija dobila neku, aj da nazovem, blokadu.
Naime kada ga stavim na punjač baterija se napuni recimo do 60% i tu stane, može da stoji 3 dana na punjaču ali se neće dalje ni puniti ni prazniti. To je trajalo nekih mesec dana, sve do prekljuljuče kada sam je sa nekih 15% posto preko noći stavio na punjač i ujutro na moje veliko iznenađenje zatekao ugašen telefon sa skroz ispražnjenom baterijom. Iako stoji ona munja na bateriji koja označava da je aparat povezan sa izvorom struje baterija tu struju ne prima. Pomislio sam da je do nje i danas kupio novu, pojačanu sa 1600 miliamper sati. Na moje veliko iznenađenje posle određenog vremena od momenta kada sam je stavio na punjač video sam da se ni ona ne puni. Dakle problem nije u bateriji, problem je u telefonu.
Moje pitanje za upućene je u čemu može biti problem ? Pretpostavljam da nije hardverske prirode, jer telefon registruje punjač (ona munja na bateriji u gornjem levom ćošku kada je povezan sa punjačem).
Da li bi vraćanje na fabriča podešavanja (resetovanje) telefona moglo da popravi stvari ?
Zanima me,da li je tehnicki izvodljivo u Ashu 302 ugraditi displej od recimo e72? Asha 2,4inca,260000 boja i 320x240,a e72 2,36inca,16 miliona boja i 320x240!!!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Одг: Servisiranje-pitajte
Pinocio, a zasto bi to radio?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
zato sto me strasno nerviraju prelazi boja na ashi 302,jako los displej ima,a inace je super telefoncic (za ulozene novce)
Pinocio,
Nije moguce,niti tehnicki izvodljivo.....
Nije moguce,niti tehnicki izvodljivo.....
Posle jednog gadnog udara u pod, moja Nokia e71 ne prepoznaje mem. karticu niti joj radi kamera. Ima li joj pomoci i koliko bi kostala popravka?
NOKIA 6120classic + 2GB Kingston
NOKIA E71
NOKIA E71
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 06. Feb 2013. 16:26
- :: Apple Iphone XS
- :: Apple Iphone 6s
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
blackwhite, ne znam od kolike ti je koristi, ali sam te adaptere koji tebi trebaju viđao po aerodromima.
koliko ja znam, u USA je napon 110V na 60Hz, proveri koji ti je ulazni napon u adapter, da ga ne spališ kad ga uboeš u utičnicu.
Gugl mi je dao na primer OVO
koliko ja znam, u USA je napon 110V na 60Hz, proveri koji ti je ulazni napon u adapter, da ga ne spališ kad ga uboeš u utičnicu.
Gugl mi je dao na primer OVO
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Ma najpametnije ti je da kupis punjac nov... Nije to veliki izdatak, a bices sigurniji!
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU