Sony Ericsson W1000

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

Ovde ima josh jedan fake mobilni,ali nije neshto uradjen :wink:
http://www.centrumse.pl/img/w900/1.jpg
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

e green nadmasio si samog sebe sa specifikacijama :lol: number one po pitanju info'a iz prve ruke :D :lol: pozdrav
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

heheh Tanja, ovo je bash neki stari fake model,pre par meseci ga je neko secam se okachio na sajtu vec... :wink:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Green legendoooooooooo :lol: :lol: :lol: :lol:
Cim se tvoj fon pojavi kupujem ga, pa makar cena bila prenapunpana, nema sanse da sacekam da malo pojeftini :P :roll: :P
and justice for all...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

E ja imam dogovor s ruskom orbitalnom agencijom,poslace mi ga sa svemirske stanice(posle testiranja telefona) u oblasti delta kvadranta trece konstelacije! :D :D
Imaju specijalan sistem dostave narucenih posiljki baziran na dematerijalizovanju predmeta putem negativnog delovanja materije u beztezinskom stanju. :D :D
Sistem je doveden do perfekcije i predstavlja bolju verziju od americke koja ide preko digitalno sfericnog nastajanja materije.Da sad ne objasnjavam ceo proces...... :lol: :lol:
Javicu se sa prvim ocenama cim se bezbedno materijalizuje u komforu moje dnevne sobe...hehehe :wink:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Green zaboravio si mini rakete protiv grada,snega,i kise.Koje se izbacuju u vazduh i posle 3min prestaje da pada grad,sneg,kisa. :D :D
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Sto vise looopamo bice bolji telefon,ajde da zovemo Sonyericsson da kazemo da je Green smislio novi telefon,a mi pomogli sa nekim dodacima,i da pitam da li su zeljni da naprave taj telefon.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Da,da,mislim da smo otisli sad malo predaleko... :roll:
Za sve koji prvi put nalete na ovu temu,ne obazirite se mnogo na postove(posebno moje),smisljeni su samo radi dobre zabave i laganog,opustenog citanja.
Ko pomisli da smo se samo dobro nasalili oko ovog nepostojeceg telefona,potpuno je u pravu,to nam je i bila namera(makar moja,ja volim dobro zezanje) :D :D
Hvala svima na postovima i podrsci,hehehe...POZ 8)
P.S. Tema je mozda trebala biti u Kaficu,gde bi bilo prikladnije ovo caskanje...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

hmm,ova tema ima potpuno pogreshan naslov... :roll: :) Tj. otishli smo zestoko u off,mogao bi LOCK na temu s'obzirom da je "beskorisna"... :wink:

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Ok Dexter brate,pa nije naodmet malo se nasaliti,sta sad...Bilo bi glupo stalno biti ozbiljan i razglabati o temama kao da si inzinjer atomske fizike.A na forumu ima toliko bezveznih tema i postova od pre 100 godina u off topic modu i jos uvek su UNLOCKED :)

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Green, ne kazem ja za ovu shalu nishta,super je..samo ako smo vec tako krenuli onda bi tema trebala da se zove fake telefoni ili contest za najmashtovitiji fon... :D

To shto ima postova od pre 100 god u off topicu koji su unlock je zato shto smo tako pisali dok nije pochetkom 2005god admin uveo pravilnik... :D :D

Opushteno Green,nisam mislio nishta loshe,al kad smo vec otishli u off neka modus preimenuje temu... :wink:

Vulle_NS
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 23:33

Post od Vulle_NS »

Green, svaka cas za novu slicicu(bolja je od stare),a sto se teme tice vrlo sam se nasmejao mada je otisla u off... :)
MNJIH!

Sale2322
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 21. Jan 2006. 13:56

Post od Sale2322 »

Ovaj telefon samo jos da snese jaje i da pere sudove! Mislim strasno!!! Ako ovo bude istina sto prica Green onda ce cena biti prava sitnica!!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

Del Boy,mislim ipak da je Sale ukapirao o cemu se radi,ko bi poverovao bre u ono sto sam ja lupao????? :D :D
@ Vulle,hvala,bilo je vreme da promenim slikicu...poz :)

Zaključana tema