Pravila foruma Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
iKe, u pravu si, samo meni se čini i da se ide ka tome da ekrani budu fleksibilni. Tako da će se možda za par godina telefon ustvari rasklopiti i tada imaš tablet. Dakle imaš 3.5 inča za sms i telefoniranje i rasklopiš ga da bi imao 7 inča za surf i igrice
To bi bilo mnogo jednostavnije rešenje od asus padfona.
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
iKe napisao:Zamisli za neku godinu telefone sa ekranima od 9 - 10 inča!
Ne zelim to da zamisljam
Mada ovoa sto bachika kaze u vezi tih savitljivih iliti rasklopljivih telefona ima smisla kad se pogleda sta rade ovi iz Samsunga. Ne kazem ja da nije zgodnije za surf ili office to sto su ekrani toliko veliki, naprotiv, kazem samo da je barem po meni gornja granica prakticnosti telefona negde do 4,8" - 5".
Sta oni misle da pokrecu ovim telefonom?
Google licno
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
I opet,ja nisam nesto odusevljen ako ovako bude.
Stvarno treba napraviti nesto revolucionarno da bih se zainteresovao dalje za Samsung...
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Samo za Kinu,mada koliko pratim desavanja tegra je jako lose resenje za mobilne procesore.
blackwhite, možeš da biraš. Ja obično prihvatim (imam puno memorije ), ali možeš i da odbaciš.
Pročitaj u "What's new", pa ćeš videti da li ti se isplati ili ne....
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
blackwhite, ni to nije problem - samo uradiš "Uninstall updates" i vratiš na prethodno stanje.
A nije loše da imaš Titanium backup najbitnijih aplikacija u stanju u kom su pouzdane i rade kako treba.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.