Do sada nisam koristio Android, i razmisljam se da mozda uzmem jedan od ova dva telefona, preko telenora, imaju slicnu cenu. Uz PiS 1000 Sola je 12.000 a HTC 9000. Koji bi pre bio preporuka za uzeti, ili je mozda pametnije sacekati, da li su u najavi neki novi telefoni ove klase i cene?
ono sto je meni bitno jeste da je kvalitet izrade na nivou, a da su funkcije - pa tu negde srednje klase, i kamera i ostalo, pa sta god to znacilo kod Android telefona...
PS: promena operatora nije opcija, kao ni kupovina telefona bez ugovorne obaveze ili preko oglasa.
Sony Xperia Sola vs HTC Desire X?
Re: Sony Xperia Sola vs HTC Desire X?
ako bi uzimao ovako, za kes, moj savet je htc... kod telesmora stvarno ne znam kakvi su uslovi i cene... 
evo jedno malo direktno poredjenje - http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4951

evo jedno malo direktno poredjenje - http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4951
Poslednja izmena od iLuka u Sre, 27. Feb 2013. 21:37, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
Odakle sola, neka raspordaja, nema je na sajtu, ni jedan sony. Tu su negde, sola bolja kamerai hd video zapis, desire veci ekran, izabrao bih sony
qq kakvo dranje cenama... 1820*24 meseca...i uz to jos 12000 za telefon... za telefon koji se moze naci za 180e nov...
uz to nikada nikakve povoljnosti ne daju za produzetak ugovora..
uz to nikada nikakve povoljnosti ne daju za produzetak ugovora..
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
1820 nije rata za telefon, svakako bih pretplatu placao, i koristio... A telefon bih uzeo na 6 rata...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 29. Maj 2012. 21:34
- :: S3 Neo duos
Сола је мало успорена на четворци, имао сам је. Не знам какав је ХТЦ, требало би да је бољи по том питању.
Ipak ja ne polazim od toga..polazim npr.24 meseca * 910 dinara (50%) popust +12000 za tel =33480-20000 za tel preko oglasa ili on line radnje..sto mu dodje oko 120e viska..ili 60% vrednosti telefona..no nismo svi isti.... u svakom slucaju glasam za htc..
- Peksn89
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 14. Jan 2013. 15:31
- :: Sony Xperia U
- :: SE X10i
I ja glasam za Desire X, bolji je hardverski, bolje i radi, po meni, tacno odmeren fon (solidan hardver, idealna dijagonala).