MTS novosti
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
Re: MT:S novosti
mislim da imam jedno 4 ta vaučera pa ako nekom treba za nešto neka se javi...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Eto Lela, ti si se raspitala malo vise o tome i hvala ti puno..
E sad moje misljenje za ovaj vaucer: znaci strasno,pa koj djavo su ga onda davali,ajde dobro moras da produzis ugovor za dodatna tri meseca ok nista strasno,a fazon je taj sto ti tih tri meseca moras da otplatis u punoj ceni.A najgora stvar je ta sto tih 5000 dinara vaze samo u MTS mrezi,ma daj..
E sad moje misljenje za ovaj vaucer: znaci strasno,pa koj djavo su ga onda davali,ajde dobro moras da produzis ugovor za dodatna tri meseca ok nista strasno,a fazon je taj sto ti tih tri meseca moras da otplatis u punoj ceni.A najgora stvar je ta sto tih 5000 dinara vaze samo u MTS mrezi,ma daj..

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
pa to pise, crno na belo na samom vauceru, ne za punu cenu ali za produzetak ugovora. jedino se ispalti za net jer tu deru, ako se proekorace minuti i poruke nije strasnoLela napisao:
nisam insistirala da saznam i to do kraja, jer sam odustala od tog vaucera kad sam cula za produzetak od 3 meseca i to po punoj ceni paketa
-
- Mobil stručnjak
Novi mt:s prepaid!
25.02.2013
Moj Prepaid tarifni profil i UZMI dodaci za više priče, dopisivanja i Interneta
U godini kada mt:s slavi 15. rođendan, osluškujući vaše želje i potrebe, specijalno za vas pripremili smo jedinstveni Moj Prepaid tarifni profil i posebne povoljnosti novih UZMI dodataka.
Obogatite svoj prepaid tarifni profil i u zavisnosti od toga da li više volite da se dopisujete, pričate, ili koristite Internet odaberite: Uzmi SVE, Uzmi minute, Uzmi poruke i Uzmi Internet. Odabrani UZMI dodatak možete aktivirati na vašem telefonu, putem mt:s vodiča (*100#).
Novi Moj Prepaid korisnici dobijaju 1.500 minuta za razgovore u mt:s mreži, 1.500 SMS poruka i 150 MB u domaćem saobraćaju, jer je prva aktivacija Uzmi SVE dodatka za njih besplatna.
15 godina slušamo vaše želje! I odgovaramo!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... epaid.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/uzmi-dodaci.html
25.02.2013
Moj Prepaid tarifni profil i UZMI dodaci za više priče, dopisivanja i Interneta
U godini kada mt:s slavi 15. rođendan, osluškujući vaše želje i potrebe, specijalno za vas pripremili smo jedinstveni Moj Prepaid tarifni profil i posebne povoljnosti novih UZMI dodataka.
Obogatite svoj prepaid tarifni profil i u zavisnosti od toga da li više volite da se dopisujete, pričate, ili koristite Internet odaberite: Uzmi SVE, Uzmi minute, Uzmi poruke i Uzmi Internet. Odabrani UZMI dodatak možete aktivirati na vašem telefonu, putem mt:s vodiča (*100#).
Novi Moj Prepaid korisnici dobijaju 1.500 minuta za razgovore u mt:s mreži, 1.500 SMS poruka i 150 MB u domaćem saobraćaju, jer je prva aktivacija Uzmi SVE dodatka za njih besplatna.
15 godina slušamo vaše želje! I odgovaramo!
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... epaid.html
http://www.mts.telekom.rs/index.php/uzmi-dodaci.html
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Zligor, nisam našao informaciju - koliko dugo "traje" poklon?
Jednom su se zeznuli pa dali neograničeno trajanje neke promocije, pa posle nisu mogli da se povade. Bilo je čak i tužbi.
Jer, ako ti traje 7 dana, to i nije nešto (oba druga operatera imaju sličnu ponudu).
Jednom su se zeznuli pa dali neograničeno trajanje neke promocije, pa posle nisu mogli da se povade. Bilo je čak i tužbi.
Jer, ako ti traje 7 dana, to i nije nešto (oba druga operatera imaju sličnu ponudu).
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Zligor, pise o produzetku ugovora, ali ne pise da se ta 3 meseca placa puna cena paketa.
mislim da 5000 din moze da se trosi u toku 3 meseca, pocev od 1.marta...
sve u svemu, meni totalno bezvezna promocija/vaucer...
mislim da 5000 din moze da se trosi u toku 3 meseca, pocev od 1.marta...
sve u svemu, meni totalno bezvezna promocija/vaucer...
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
ovo je ok, isto ima i telenor, samo sto je kod telenora to u ponudi stalno, vec vise meseci, i znam ljude koji samo to koriste... U mts-u je pitanje do kada ce ova promocija biti u poudi.
Sad sam proverio, saobracaj traje 7 dana. I aktivacijom se trajno prelazi na novu prepaid tarifu - Moj prepaid, a sto je verovatno i cilj - prebaciti ljude na tu novu verovatno skuplju tarifu.
Sad videh da stare prepaid tarife vise nisu u ponudi. Samo ova nova Moj prepaid i Moj klub... Znaci i promocija ce toliko trajati, dok se ne prebace ljudi na novu tarifu, i posle - Cao...
Cene u novoj tarifi (sumanute): minut 9,90, sms 4,90, uspostava veze 9,90...
Sad sam proverio, saobracaj traje 7 dana. I aktivacijom se trajno prelazi na novu prepaid tarifu - Moj prepaid, a sto je verovatno i cilj - prebaciti ljude na tu novu verovatno skuplju tarifu.
Sad videh da stare prepaid tarife vise nisu u ponudi. Samo ova nova Moj prepaid i Moj klub... Znaci i promocija ce toliko trajati, dok se ne prebace ljudi na novu tarifu, i posle - Cao...
Cene u novoj tarifi (sumanute): minut 9,90, sms 4,90, uspostava veze 9,90...

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
A period obračuna 60/60. Prvi minut o'ma košta 19,80!mb011 napisao:Cene u novoj tarifi (sumanute): minut 9,90, sms 4,90, uspostava veze 9,90...

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Na kontroli troškova danas nema promocija ni onih tarifnih opcija pozivi u mreži 0,50 din, a ni ovih Uzmi dodataka.
Stvarno su masakrirali ovaj paket, sada je skoro pa neupotrebljiv.
Stvarno su masakrirali ovaj paket, sada je skoro pa neupotrebljiv.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
A sta se desava sa onim likovima kojima je to upaljeno mesec za mesecom?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Ja ne mogu da verujem da na kontroli troskova vise nema nijedna promocija
Gde su one promocije sms 50 para,i minut poziva 50 para?

Gde su one promocije sms 50 para,i minut poziva 50 para?

Meni ceo dan ne radi provera stanja (pokazuje da nisam ništa potrošio), da li iko ima isto takav problem? 

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Mobil stručnjak
kad sam pokusao da proverim stanje nije bilo dostupno, posle par min. je sve bilo ok
I meni sasvim normalno radi...
IDzO, da nisi mozda placao parking mesto neko,pa da ti pravi problem provera stanja,jer znam da je tako meni pravilo problem..
IDzO, da nisi mozda placao parking mesto neko,pa da ti pravi problem provera stanja,jer znam da je tako meni pravilo problem..
Nisam. Jednostavno je prestalo da mi broji potrosene minute, poruke i mb. Stoji od jutros isto stanje. Isto se dešava i kod supruge, a dva različita paketa su u pitanju.
Možda su mi prestali brojati pa imam neograničeni saobraćaj.

Možda su mi prestali brojati pa imam neograničeni saobraćaj.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
U to se nemoj nikako nadati, bolje uradi neki prosek potrosnje da ne preteras sa saobracajem,pa da ti oni to lepo naplate.Mada sutra je i kraj meseca... 

- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
m@c|-|oR, mb011, takve su cene i na vip prepaidu i Telenoru, samo sto ih mts nije ispratio a sada jeste, ali nije nikog prisilio. Dok vip i telenor podigli cenu i nemas izbora, veca cena i kraj.
Ensiferum, cekaj bre kolega,ovo neka sala,sta pogresili su dok su kucali.Ma daj bre i cena u slobodnoj prodaji im je 93.000 ni manje ni vise.. 

-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
kutijagreha napisao:Ja ne mogu da verujem da na kontroli troskova vise nema nijedna promocija![]()
Gde su one promocije sms 50 para,i minut poziva 50 para?![]()
Nema stvarno nigde ponudjeno. Ja sam imao ukljucen 50 para sms, i vidim da mi je i dalje aktivno jer naplacuju 0,5din. Pitam se dokle ce biti posto ovih dana treba da istekne, dal ce se produziti ne znam. Kad idem opciju tarifni dodaci pise "nema aktiviranih tarifnih dodataka" jako zanimljivo!
a kako mogu da tako bez ikakvog obavestenja uklone to ja ne znam, kako vole da nas prave budalama pa to je strasno! Motku u sake pa po ledjima!