Svaki komentar je suvisan-STRAVA TEL
Najave i glasine o novim android modelima
Pravila foruma
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
Android deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Acer ● Alcatel ● Asus ● Dell ● Huawei ● HTC ● LG ● Motorola ● Samsung ● Sony Ericsson ● ZTE ●
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan

- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
- Ceftriaxone
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Re: Najave i glasine o novim android modelima
Чега се паметан стиди...наслов им је криминалан!
ex ivan87
- artifex
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Gledao sam neke vesti na 'Appy Geeku' i naisao na neki interesantan podatak...Sammobile je dosao do podatka da galaxy S4 nece imati Super AMOLED ekran vec ce koristiti SoLux LCD panel full HD rezolucije i 4.99" dijagonalu.Takodje nece koristiti Exynos procesor vec ce koristiti isti procesor kao HTC One - Snapdragon 600 clockovan na 1.9 Ghz... Moje misljenje je da ce ipak koristiti amoled ekran,jer ako u svoj vodeci model stave nesto drugo to ce samo znaciti da se udaljavaju od daljeg razvoja amoled ekrana.E sad sto se tice procesora,sasvim je moguce da ce koristiti qualcomov snapdragon iz prostog razloga sto je,po mom misljenju octa-core procesor i dalje u ranoj fazi razvoja(na cesu je samo najavljen bio ali nikakve konkretne detalje nisu dali).A i pored toga qualcom nudi najbolje LTE cipove...Ja sam izneo svoje misljenje,a vi sami prosudite...
- iKe
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
artifex, uglavnom svi pričaju da će biti SoLux LCD umesto S AMOLED-a i Snapdragon 600 umesto Exynos-a. Videćemo. Danas naleteh na ovu slliku. Ne znam da li će ovako izgledati S4 :

Inače mene najviše interesuje od kog materijala će biti napravljen. Najavljuju opet plastiku sa metalnim okvirom.
Inače mene najviše interesuje od kog materijala će biti napravljen. Najavljuju opet plastiku sa metalnim okvirom.
Poslednja izmena od iKe u Sub, 02. Mar 2013. 15:45, izmenjeno 1 put ukupno.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ovo je izdr*avanje. Konkurencija počišćena. Samo što opet ehynos 
Ali nema HTC One i Sony Xperia Z...Bas me zanima koji je najbolji. 
- janka_88
- Expert

- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ajd valjda neće biti onih problema sa Exynosom kao na S3 (opšte poznati lagovi otključavanja i ulaska u dialer, imenik i poruke)... ako bude tako odustajem od svega i uzimam 808 Pureview. 
Ja sam nesto cackao SIII po raznim standovima operatora i nisam primetio lag (opšte poznati lagovi otključavanja i ulaska u dialer, imenik i poruke), mozda dialer, i 1 sec kad otkljucava
a kada sam koristio drugarov telefon svega toga je bilo.
12 godina na forumu!
- janka_88
- Expert

- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Vjerovatno jer te modele po štandovima svako malo neko čačka pa i ne stigne otići u "sleep" pa tako ubrzo poslije tebe ili prije tebe opet neko dođe pa opet tako uđe u dialer i otključava telefon i tako u krug. 
- Baraba

Freyr, ako je keširano onda nema laga, samo kada nije u kešu ima lag 
Poslednja izmena od Baraba u Pon, 04. Mar 2013. 20:18, izmenjeno 1 put ukupno.
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan

- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Samsung se ne predaje.Nastavlja sa predstavljanjem najacih modela tj.postavlja nove zadatke konkurenciji.
- iKe
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
@evleaks je objavio moguć izgled telefona, do sada je dosta dobro pogađao :
Galaxy S4 Gets Leaked Again

Inače od suvih rezultata testova mene više interesuju novine u software-u i njihova praktična primena. Ovo može biti interesantna funkcija : Samsung's Galaxy S IV Smartphone Could Have Eye Scrolling
Galaxy S4 Gets Leaked Again

Inače od suvih rezultata testova mene više interesuju novine u software-u i njihova praktična primena. Ovo može biti interesantna funkcija : Samsung's Galaxy S IV Smartphone Could Have Eye Scrolling
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
- Baraba

^ Samsung Galaxy S IV će pratiti vaše oko
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... i_vase_oko
http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... i_vase_oko
Ma bas me briga sto prati oko to mi ne treba u zivotu, samo da ne stave glupi exynos i mali cip i da promene bar kvalitet plastike na bolje pa da razmisljam o uzimanju novog uredjaja ove godine 
- Baraba

Zna se da je Exynos 5 Octa (8-Core) CPU ili ti preciznije: http://www.sammobile.com/wp-content/upl ... -09-32.png
Baraba, tesko da je ovo s4 posto je ovo cist android UI a S4 ce opet imati samsungov, pritom screenshot ne odgovara rezoluciji koju ce imati s4, al nije ni bitno, ja sam uglavnom na dosta mesta nalazio da ce s4 imati quadcore snapdragon 600 procesor, al ovako mozemo da nagadjamo samo, sve ce se ovo otkriti 14-og 
- artifex
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Lesa, i ja sam nasao tu informaciju.Snapdragon 600 ce kao biti za americko trziste,a exynos octa za medjunarodno(isto kao sto je s3 za americko sa dual core snapdragon s4(sa 2 gb rama),a za medjunarodno exynos quad)...
- m@c|-|oR
- Expert

- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica