iPhone 4S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Re: iPhone 4S
luca, iz nekog razloga se zezne neka skripta zadužena za neku opciju i pošto ne može da se učita - nema ni opcije.
● PRAVILA FORUMA ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: iPhone 4S
Nisam nuspeo nista da uradim od onog sto ste mi rekli.
Miskoni, vudim d ani drug nije nesto zainteresovan za taj 4s her uziva u s3 i velikom ekranu kako kaze tako da se vise necu truditi oko njega
Miskoni, vudim d ani drug nije nesto zainteresovan za taj 4s her uziva u s3 i velikom ekranu kako kaze tako da se vise necu truditi oko njega
Note IV N9100 dual
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
Miškoni, batice koristim ga za sad sa X-sim,kad bude trebao da ide na dobos,odradicu mu fabricki unlock,
cisto da uzmem vise kesa,ionako me izasao bagatela...
iskreno kad sam ga fleshovao,nisam ni obracao paznju na to!
cisto da uzmem vise kesa,ionako me izasao bagatela...
iskreno kad sam ga fleshovao,nisam ni obracao paznju na to!
Primetio sam da mi posle update-a na 6.1.2 na 3G vise trosi bateriju i da mi se wi-fi gasi kad ga zakljucam 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
WiFi se UVEK gasi kad se zakljuca ekran, tako je jos od 2.1 (pre toga nisam imao pa ne znam). To sto si ti imao utisak da se ne gasi je da se palio brze, a sad se pali sporije, pa zato imas taj utisak.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
kako to da se gasi kad se zakljuca telefon, kako ja to nisam primetio? ja sam kontao da je stalno upaljen
posto mi jos nije otkljucan telefon, dakle nemam 3g. e sad kako meni onda stizu poruke na wazzap ako se ugasi wifi kad je zajlucan

posto mi jos nije otkljucan telefon, dakle nemam 3g. e sad kako meni onda stizu poruke na wazzap ako se ugasi wifi kad je zajlucan

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Kada nema drugu konekciju onda je WiFi upaljen, kad ima EDGE ili 3G e onda se WiFi gasi radi ustede baterije. Isto kao i na svim drugim telefonima.
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
Evo ovako savet mi treba. Kad mi neko u viberu posalje svoju lokaciju, meni otvori praznu mapu jer naravno nemam imaps. Moze li se to namestiti da on otvara preko google mapsa ili neke druge koje imam na telefonu?
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
miodrage, na drugim telefonima, ako ima wifi ta konekcija je primarna, 3g se gasi, čim ugasiš wifi ili nestane signala kači se na 3g. Na androidu. Meni je tako logičnije, zašto bi trošio 3g data ako sam se zakačio na wifi 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Baraba, WiFi je aktivan sam dok je i ekran aktivan. Potom kad se ekran deaktivira, deaktivira se i WiFi, i cellular konekcija preuzima. Tako je na WP telefonima, tako je na iPhonu, tako je na Androidima, tako je na svima. Naravno, kad je u pitanju neki veci sync koji telefon hoce da uradi, on proveri konekcije, pa onda radi prema prvoj dostupnoj.
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Na Androidima imaš opciju da to podesiš kako će biti i na osnovu vlastitog iskustva sa više proizvođača android telefona svaki se telefon automatski prebacivap na wifi kad je dostupan i na njemu ostajao sve dok ne ugasiš wifi ili ne nestane signala.
Dok na recimo Lumia 800 modelu nema opcije da je wifi stalno upaljen, ne znam sa dolaskom 7.8 da li je omogućeno biranje te opcije.

- Baraba
miodrage, grešiš, ima u opcijama wifi da štikliraš da radi u pozadini (ako se sećaš teme o trajanju baterije, na mojim SS se vidi da je wifi bio aktivan celu noć bez prekida). Android 

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Baraba, ajde pogledaj jako pazljivo fotkice - imas tacno ucrtano i tokom noci WiFi activity - a ako uzmes detaljne specifikacije racuna, videces da je i tokom noci telefon bio nakacen na cellular data i imao neki mali protok.
- Baraba
Ne može da se nakači na 3g jer je isključen kada sam kući. 100% je ovako na androidu, a nisam jedini koji ovo tvrdi i nisam imao samo jedan android fon.
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Potvrđujem ovo što Baraba kaže. Meni je stalno uključen Wi-Fi, nikad se na gasi i nikad ne prebacuje na 3g.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
WiFi uvek ali uvek ima prednost na Androidu u odnosu na 3g, i lepo podesis da se ne gasi wifi i miran si.miodrage napisao:Baraba, ajde pogledaj jako pazljivo fotkice - imas tacno ucrtano i tokom noci WiFi activity - a ako uzmes detaljne specifikacije racuna, videces da je i tokom noci telefon bio nakacen na cellular data i imao neki mali protok.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
WiFi je primarna konekcija i tel. se kaci na 3G tek ako nema WiFi signala. To je i najlogicnije resenje... A pored toga i ovo
nema logike jer WiFi mnogo manje trosi bateriju nego 3G. Nisam verovao da je tolika razlika, ali bio sam 2 dana kuci bez neta i kinstantno mi je 3G bio ukljucen... nije mi izgurala baterija tih dana ni blizu kao kad imam WiFi konekciju.miodrage napisao:... onda se WiFi gasi radi ustede baterije.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Ja garantujem da se gasi, jer kum mi imao S1, sada ima S2, pa sam ga proveravao i na ruteru, i vidim posle cca 10-15 min vise nije konektovan. E sad, jeste, mozda je i do mog rutera, ali iPad je uvek bio nakacen, tako da ne znam sta bi bio problem. Gledao sam, 3G takodje nije stalno aktivan, nego EDGE, 3G i WiFi po potrebi.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Mozda je imao Juice Defender ili neku slicnu aplikaciju koja gasi sve data konekcije kad je ekran ugasen.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
I na iPhone-u je WiFi prioritet u odnosu na 3G/EDGE i ne gasi ga nikad u potpunosti. Kada se telefon zaključa, WiFi ode u "power saving mode" ali nije skroz isključen. Kako bi inače funkcionisao push servis iniciran spolja? Problem su određene aplikacije koje iz nekog razloga ne mogu da održavaju aktivnu konekciju kada telefon ode u standby. Za to postoji Cydia tweak "Insomnia" koji drži wifi sve vreme na "full on", ali će drastično smanjiti trajanje baterije.
● PRAVILA FORUMA ●