vrlo verovatno ce i mts ubrzo ostati samo na ovoj jednoj tarifi, i krenuce sa dizanjem cena. nije mi cilj da nekoga "branim" - smatram da su svi deo jednog kartela, samo kazem da je trula fora od strane mts-a da sve predstavlja kao nekakvu super promociju, a u stvari je cilj uvodjenje jednog prepaid paketa, a gasenje ostalih... nije prisila ali jeste nekako bez veze, najblaze receno.mp3mp3 napisao:m@c|-|oR, mb011, takve su cene i na vip prepaidu i Telenoru, samo sto ih mts nije ispratio a sada jeste, ali nije nikog prisilio.
MTS novosti
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Re: MT:S novosti
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
- :: Microsoft lumia 550
- :: Samsung J5 2016
Ima li ko da mu je vec isteklo trajanje tarifnih opcija u kontroli troskova nakon ovih promena?Javite sta se desava,da li su produzeni ili jednostavno deaktivirani?
Korisnici kontrole troškova nemaju više nikakvih opcija, sve ukinuto i to tako iznenadam bez ikakve najave.
Ja veće lopove i prevarante od mts-a nisam video. Još su meni rekli kad sam zaključivao ugovor za KT, da će tih tarifnih opcija uvek biti isto kao i na običnom pripejdu. 

-
- Redovni učesnik
Nisu te ni slagali.Ukinuli su ih i na pripejdu.Izgleda da ce kontrola izgubiti smisao kao paket.
Pozdrav, uzela sam telefon pre nedelju dana uz paket mix 400, interesuje me da li ja sad mogu da odem da potpisem novi ugovor i uzmem mix 750 i da mi daju 50% popusta? Hvala
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
mermaidc6, ako promocija još uvek traje, onda da.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
mermaidc6, moze ali uz novi broj, na ovaj stari ne mozes. Ovaj mozes da prebacis na veci paket, ali zbpg toga sto si uzela telefon, neces dobiti popust!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Kolega ti je objasnio,znaci mozes da predjes na veci paket,u "MIX" tarifi ali pretplata nece ti biti 50% manja,zato sto si uzeo telefon.Znaci popust od 50% mozes samo da iskoristis na nekoj novoj kartici...
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Koliko vas koristi telekomov portal u beta verziji?!
https://mojtelekom.telekom.rs/
Sad su ubacili sa desne strane, koje usluge koristite! Samo mi nije jasno šta znači MFD50 i Loyalty Benefit? Ovo loyalty je možda 50 posto popusta ili šta već!
https://mojtelekom.telekom.rs/
Sad su ubacili sa desne strane, koje usluge koristite! Samo mi nije jasno šta znači MFD50 i Loyalty Benefit? Ovo loyalty je možda 50 posto popusta ili šta već!
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
Ensiferum, koristim ja. Čini mi se da je MFD50 je oznaka za 50% popusta, jer za par brojeva, koji su sa tom akcijom, to piše, jer na BOX-u toga nema.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Ensiferum, Koristim i ja, ali nisam to do sada video (portal koristim samo za plaćanje računa).
Mislim da je MFD50 (tako mi nekako zvuči).

Mislim da je MFD50 (tako mi nekako zvuči).

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Ensiferum
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
- :: Xiaomi Mi 9T 6/128
- :: Nokia 8 4/64
Ja koristim trajni nalog preko Banke Intese, a jedan plaćam (od 3 ukupno
) isto preko banke online! Pretpostavio sam da je 50% popusta, samo što ja tu uslugu ne koristim na sva tri broja, mene više zanima ovo loyalty benefit! 

"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
MT:S novosti
evo meni su danas deaktivirali 50 para sms. sva sreca istice mi ugovor uskoro i krajem ovog meseca mogu da se prebacim na postpaid. ovo je vec peti put da me vuku za nos na ovoj kontroli troskova, sto je dosta dosta je!misapop napisao:Ima li ko da mu je vec isteklo trajanje tarifnih opcija u kontroli troskova nakon ovih promena?Javite sta se desava,da li su produzeni ili jednostavno deaktivirani?
-
- Redovni učesnik
Hvala,Darkonda.Ne shvatam sta zele da postignu.Kontrola troskova je bio Ok paket i pravi nacin da privuku ljude koji su skepticni ka postpejdu.ovako ce samo izgubiti korisnike.
Poslednja izmena od misapop u Pon, 04. Mar 2013. 20:11, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 29. Okt 2007. 05:01
Zasto ne mogu da registrujem nalog za moj mobilni broj na https://mojtelekom.telekom.rs/
Da li je nekome to uspelo? Radi besprekorno za fixni broj.
Pozdrav!
Da li je nekome to uspelo? Radi besprekorno za fixni broj.
Pozdrav!
- Nikola Vapa/CA
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19
Laka je registracija.Pokusaj preko mobilnog broja mada moze i preko e maila.
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 29. Okt 2007. 05:01
Probao sve, uvek na kraju dobijam poruku "portal trenutno nije u funkciji" - i to tako vec dve nedelje a probam bar svaki drugi dan. 
Pozdrav!

Pozdrav!
Ја на пример уопште не могу да погледам листинг за Бизнет број откако су увели измене.
На жалост, кориснике нико није питао, а да јесу вероватно би добили одговор да је сада компликованије.
Као и за све у овој земљи, на свим нивоима, води се једна аутистична и аутодеструктивна политика и управљање.
Ја сам фиксни телефон проверавао са једним корисничким именом (име мог оца плус пар цифара), логично - на њега се и води фиксни прикључак, а сада су самоиницијативном променом убацили неко корисничко име које је мој брат још пре Христа врло кратко користио за диал-уп интернет приступ!!! Одакле ли им само то да их нормалан и здрав човек приупита!?
Жалосно, јадно и бедно....
На жалост, кориснике нико није питао, а да јесу вероватно би добили одговор да је сада компликованије.
Као и за све у овој земљи, на свим нивоима, води се једна аутистична и аутодеструктивна политика и управљање.
Ја сам фиксни телефон проверавао са једним корисничким именом (име мог оца плус пар цифара), логично - на њега се и води фиксни прикључак, а сада су самоиницијативном променом убацили неко корисничко име које је мој брат још пре Христа врло кратко користио за диал-уп интернет приступ!!! Одакле ли им само то да их нормалан и здрав човек приупита!?
Жалосно, јадно и бедно....
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
- :: iphone 5s 32gb
MT:S novosti
Vec drugi dan mi ne rade servisi *100# i ostali. Jel jos neko ima taj problem?
Meni radi *100#,za ostalo ne znam.